schimbare bun aflat inca in garantie

schimbare bun aflat inca in garantie | Autor: dante01

Link direct la acest mesaj

nu mai stiu unde am citit, poate aici, poate pe alt forum, ca exista o lege, cel mai probabil la capitolul protectia/drepturile consumatorului, care zice ceva de genul: daca s-a intervenit de mai mult de 3 ori asupra unui bun aflat in perioada de garantie consumatorul poate cere schimbare acelui bun cu conditia ca acele 3 interventii sa se fi facut in prima jumatate a termenului de garantie si sa fi fost datorate unor defectiuni...
ca am ceva probleme cu centrala termica si m-am saturat de nesimtirea celor cu care am instalat-o...vin, repara ce repara si la nici 2 ore curge apa din ea...noroc ca m-am intors repede acasa, altfel ii faceam de comanda apartamentul vecinului de dedesupt, care saracul tocmai a zugravit anul trecut...
ajutati-ma va rog!
merci!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Dante, poate te ajuta www.clubafaceri.ro/info_article/article/394/" target="_blank">asta.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Asa e, daca bunul respectiv s-a defectat de cel putin 3 ori in prima jumatate a garantiei, se poate solicita schimbarea lui cu unul identic in limita stocului disponibil sau similar +/- diferenta actualizata sau rambursarea.Atentie, insa, ca defectiunile cu pricina sa fi fost inscrise in certificatul de garantie, la rubrica reparatii... caci altfel nu poti demonstra cele 3 interventii. Am auzit de niste smecherasi care vin sa repare si nu scriu in certificat

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput