Va intelegeti cu finii vostri?
Raspunsuri - Pagina 2
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Moiraine7
nasii nostri ne sunt prieteni apropiati, le-am botezat baietelul...
Exact prin aceeasi situatie am trecut si noi... Avem doi prieteni foarte buni carora le-am botezat baietelul. Ei doreau de foarte mult timp sa fie nasii noastri de cununie si nu ne-am gandit la asta cand am botezat... Dar cand noi ne-am hotarat sa facem nunta am intrebat nu un preot ci trei daca in situatia in care le-am botezat copilul ei ne mai pot fi nasi noua, ni s-a dat acelasi raspuns: nu! Ca nu este bine... Voi v-ati interesat? Te intreb din curiozitate!
In rest sunt de acord cu ce ai spus! Am inteles acum!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra
Moiraine7 spune:
da bibyrox, am intrebat preotul care o sa ne cunune si a zis ca e in regula.... ce sa zic, o fi fost in toane bune , ca e mai hatru din fire.... dar nu cred ca fie o contraventie....
lz_cecilia spune:
Fetelor ma simt obligata sa lamuresc nebuloasa in care v-am aruncat: deci in primul rand nu m-au deranjat raspunsurile voastre,in al doilea rand nu-mi plang banii, ne-am inteles cu cealalta pereche de nasi(care aveau o situatie ceva mai buna) sa punem aceeasi suma +un cadou( ei au cumparat un set de pahare, iar noi un servici de cafea+ unul de masa ) si probabil ca nu au fost multumiti.
In timpul pregatirilor de nunta mireasa era zilnic la mine dupa sfaturi, idei..de ex.tortul i l-am rezolvat la un pret de nimic...probabil ca nu a fost bine.
Nu ma intelegeti gresit nu sunt genul de om care sa primesc cadouri, ma simt bine cand OFER CADOURI. Niciodata nu mi-a placut sa primesc de la cineva ceva...stiu ca suna ciudat, dar nu vreau sa fac pe desteapta(asa sunt eu mai ciudata).
Zicea una dintre fete de ce nu mi-am luat singura un pahar de apa: da-o incolo de treaba, merg si eu pt. prima data in casa parintilor miresei si atunci sa ma apuc sa-i caut paharele?
Fetelor nu va imaginati ca suntem o familie sclifosita cu figuri pe creier, dimpotriva suntem mult prea modesti, dar recunosc avem un singur mare "defect": nu consumam alcool, tutun, nici macar cafea, pe cand ei...adica suntem niste "spargatori de chefuri".
Nu vreau sa pozez intr-o victima : am mers nasi pt. ca am vrut,asa am simtit noi, dar se pare ca nu ne-am ales finii potriviti. Sotul meu zice ca e una din multele lectii pe care le-am primit de la viata. Probabil ca si noi am gresit...da mi-am amintit ca in noaptea nuntii am fugit de 2 x pana acasa la ai mei sa-mi alaptez copilul si fina mi-a reprosat ca am lipsit cateva ore (hai sa fim seriosi ca doar nu ne-am dus sa ,nu am lipsit decat 1/2 de ora, in fine)
Si ca sa vedeti ca nu ne-am speriat de nanasit maine botezam o frumusete de fecior.
Noi nu dorim raul nimanui si sper ca nu ne urati prea tare!
Pa si pusy!
Burtocika spune:
Acum am inteles si eu ! Ca sa vezi cum aceeasi situatie poate fi inteleasa diferit ! Din primul tau mesaj se intelegea una, abia acum inteleg eu ca situatia sta altfel ... Pai in cazul asta cam ai dreptate ... Asta e, omul mai face si greseli, si sunt cu atit mai dureroase cu cit se refera la prieteni pe care i-ai judecat gresit si care te dezamagesc ...Lasa, voi sa fiti fericiti si sa va traiasca finutul !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai