Miresele anului 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

TUCIKE, FELICITARI SI CASA DE PIATRADin pozele pe care le-ai postat am vazut ca ai avut o nunta SUPERBA!Felicitari pentru rochitza, buchet, si in mod special pentru tort!!! A fost fantastic!!! Daca a fost si bun la cat a fost de aspectuos...E din Maripan? Cu ce crema?

Inca o data felicitari, casa de piatra si multa fericire!

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

Tucike, ca'n povesti!!! ce frumoooos!!!!
felicitari si fericire!!
vreau si eu sa stiu cat costa un asemenea tort, de unde e , cu cat timp inainte comandat.... PLS!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Tucike, FELICITARI

FOARTE FRUMOS TOTUL. Tortul a fost suuuper.Spune-ne cat a costat si din ce este. Arata bestial.

Casa de piatra si tot ce va doriti!!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Tucike CASA DE PIATRA! Superb buchetul tau, rochita, aranjamentele florale...totul. Iar tortul m-a dat pe spate pur si simplu. BESTIAL! Iti dai seama ca te asteptam cu detalii.
Sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tucike, felicitarile mele sincere! Din cate am vazut eu, ai avut o nunta minunata prin simplitate, exact asa cum visez si eu sa am nunta mea!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tucike spune:

Ce ma bucur ca va plac pozele
Tortul este din martipan, si a fost super super bun !! nicidecum nisipos sau gretos!!Era cu blat din ciocolata, cu crema de vanilie si frisca si visine Toata lumea ne-a spus ca a fost f.f.f.foarte bun. De fapt, de 3 zile incoace mananc zilnic vreo doua felii din tort (ne-a ramas). A fost de 22 kg, si m-a costat 4.400.000 de lei + lalelele albe. Este facuta de firma Preferitta din Timisoara, dar cred ca se pot gasi in fiecare magazin Billa prajituri de la ei. (desigur nu torturi de mireasa :))

Abia astept sa primesc si restul de fotografii!!
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumi spune:

Felicitari Tucike si casa de piatra!!!!!!!!!!!

Din cate se vede din poze ai fost foarte fericita si ti-a iesit totul asa cum ti-ai dorit. Tortul intr-adevar a aratat superb, iar voi doi ati fost foarte frumosi. Sa fie intr-un ceas bun si fie ca dragostea voastra sa tina cat mai mult!!!!!!!!!!!!!!

Asteptam cu nerabdare povestea nuntii, cu lux de amanunte si multe sfaturi din partea unei miresici care rasufla usurata acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

CASA DE PIATRA TUCIKE! Superbe poze!!!! Mai povesteste-ne cum a fost la nunta, a iesit cum v-ati planificat, ce n-ati facut, etc. Spune-ne si noua la ce ar trebui sa ne asteptam si cum a fost ziua de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

Tucike, felicitari! Ai avut o nunta frumoasa. Mi-au placut la nebunie amandoua buchetele si tortul parea delicios!
Astept cu nerabdare alte poze si povestirea cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

felicitari tucike!casa de piatra! eu nu stiu de ce nu pot vedea pozele la mine nu merge dar mai incerc.
am o veste super buna : mi-am luat rochitzaaaaae cea mai frumoasa rochie si e fix cum mi-am dorit-o
pupici

Mergi la inceput