Miresele anului 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Am fost si eu la o ciorba de potroace la o prietena, masa organizata acasa la mire a doua zi dupa masa pe la ora 4 iar ca invitati erau parintii, fratii/surorile, nasii si cei/cele mai buni/e prieteni/e ale mirilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Casa de Piatra noilor neveste!

Abia astept sa ne povesteasca cum a fost!

Sa va povestesc si voua:
Azi m-au sunta cei de la prima agentie de organizare pe care o alesesm sa ne faca nunta si stiti ca s-au purtat foarte urat. Si azi dupa vreo 2-3 luni de cand ne rugam de ei sa facem contract, ne-au sunat sa ne intrebe daca ne-am hotarat.
Iubi le-a raspuns la telefon ca eu m-as fi enervat si le-as fi vorbit urat, si le-a spus ca : Da, ne-am hotarat! Am facut contractu cu alta agentie!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu am facut "ciorba de potroace" a doua zi la parintii mei la curte , dupa ora 14.00 si au venit 80 persoane si s-au distrat la fel ca in seara dinainte , a fost nebunie , cu petrecerea socrilor, cu spalatul nasilor.....hahahah ce amintiri frumoase

http://community.webshots.com/user/blanca_000
http://pg.photos.yahoo.com/ph/super_georgia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor, am revenit din concediu cu vesti proaspete si cu...schimbarea schimbarii schimbarii
Asadar, va povesteam mai demult ca mama va afla de nunta noastra de ziua mea cand Cristi va merge la ea in petit. Zis si facut. De ziua mea am mers cu Cristi si am luat un buchet superb de crini albi, o cutie maaaare de Rafaello si o sticla de sampanie si am mers la mama. Cand a aflat a facut niste ochi maaari, dar altfel nu a reactionat negativ. Bibyrox, ai avut dreptate, sincer nu credeam ca o sa reactioneze asa de bine! De atunci se agita mamica mea mai ceva ca mine. Dar cum ziceam a intervenit o schimbare si anume: din motive personale va trebui sa amanam cununia religioasa pana dupa Pastele 2006, si vom face doar cununia civila si eventual logodna pe 22.10. Apropo de asta, stie cineva cand pica Pastele anul viitor??? Asa ca fetelor o sa fiu cu unpicior la miresele 2005 si cu unul la cele de 2006. Hihi, ca mielu care suge de la 2 oi
Am cumparat pana in momentul asta pernuta pentru verighete si cocardele care sunt foarte frumoase. Am rezolvat si cu costumul lui Cristi pentru civila. Cu asta am scapat super ieftin. Acum ma preocup de costumasul meu de civila si pantofi pentru amandoi plus...pus bani deoparte pentru cununia religioasa...

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Anangel lexi ne bucuram pt vestile minunate pe care ni le-ai adus
Spor la pregatiri si la "pus bani deoparte"

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Katie , in privinta verighetelor cred ca nu prea avem de ales .Am fost peste tot , unde aurul alb arata bine e aliat cu nichel insa nu toti recunosc acest lucru .La Kirio am fost si eu , ei pretind ca lucreaza cu paladiu dar nu intotdeauna pretul mare inseamna calitate ! Poate fi tot aliaj cu nichel si clientii se ingramadesc sa cumpere fiind convinsi ca e paladiu datorita pretului.
Si eu ma gandesc ce sa fac...
Da, am rezolvat cu nasii si invitatiile. Eram tare stresata , se apropia nunta si nu aveam nasi.
Un bun prieten de-al sotului meu a acceptat cu draga inima sa ne cunune .Am fost norocosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_pisi spune:

fetele sunt terminata!!!
mai sunt 20 de zile si e nunta!!! ma bucur foarte tare,dar sunt si foarte stresata. am impresia ca am uitat ceva important, ca nu am facut acel lucru si ca nu mai am timp. dar daca stau sa ma gandesc nu prea mai e mare lucru de facut. e un sentiment tare ciudat. la mine e putin cam complicat ca nunta e la brasov si noi stam in bucuresti si am facut la drumuri de m-am saturat. bine ca am intelegere de la serviciu. nu mai am rabdare!!!
stiti de unde sa-mi iau dres super dragut? eu am fost la unirea si mall si nu am gasit decat unii cu 500.000 si nu erau cine stie ce fini. ajutor!!! doar asta mai trebuie sa-mi iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

salutare miresici, pupici pt miresele recente incurajari pt cele ce urmeaza!
pe mine din cand in cand ma apuca o panica de parca vine examenu si n-am invatat nimic, cum suna: "saptamana viitoare voi fi mireasa" ??!?
azi am fost sa ne inscriem la starea civila, vorba lu' iubi: aku e prea tarziu sa mai dam inapoi!
apropos, mare grija pt fetele ce vor o anumita ora la sfat, eu am nunta pe 4 si am vrut sfatul pe 3 cat mai tarziu (care cat mai tarziu s-a dovedit a fi 13:00), nici macar nu mi s-a dat optiunea de a ma programa sambata pe 4, m-a pus sa aleg intre 1 si 3 iunie! (e vb. de sectorul 1)/in 30 de secunde eram afara din birou deja, a zis ca poate avem treaba si ne retine. a, si a mai facut niste glume, ii zicea lu mirele: dom'ne, da' nu te mai razgandesti iara, da?!! ne-am gandit sa-i facem si noi o gluma si cand iesim pe holul plin de lume sa-l intrebam din usa daca vrea spaga acum sau mai incolo...
uff, cate mai sunt de facut, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

FELICITARI ZAM SI TUCIKE!CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!
Mai am 5 zile pana la nunta.Am cam terminat cu pregatirile.Maine ma duc la proba la rochie,sa mi-o stramteze,si joi o iau acasa.Astazi am fost si am cumparat baloanele pentru masini si am comandat casuta pentru bani.
Eram foarte stresata cu vremea,imi era frica ca va ploua,dar am vazut prognoza meteo si va fii timp frumos.
Degetzel si eu m-am stresat ieri cu aranjatul invitatiilor la mese.Am 324 de invitati si iti dai seama cum a fost sa-i aranjam pe toti.Dar am terminat si cu treaba asta.
Dragele mele,nu stiu daca voi mai intra zilele astea pe forum,ca voi fii cam ocupata.Sper sa fie totul bine.
DE ABIA ASTEPT SA FIU MIREASA!!!!!!!
Degetzel si Deeapui VA DORESC SA AVETI O NUNTA CA-N POVESTI!!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT NOILOR MIRESUCI!

PUPICI!

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

ZAM si TUCIKE CASA DE PIATRA SI MULTA, MULTA FERICIRE!Va asteptam cu
RAMONELLA, DEGETZEL si DEEAPUI va doresc multa fericire si sa aveti parte de nunta la care ati visat! Sa fiti fericite si iubite toata viata!
"CASA DE PIATRA"

Cea mai fericita viitoare miresica!

Mergi la inceput