Miresele anului 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
dilaural spune:
Si eu mi-am luat aseara costumas pt cununia civila. Si pentru ca n-am putut sa ma decid ce sa port in jos mi-am luat si fusta si pantaloni ca amandoua erau frumoase si-mi veneau bine... Mai am de luat gentutza si pantofiori asortati!
Iubi si-a luat si el camasa exact aceeasi culoare cu costumasul meu... si o super cravata care are dungi la fel cu camasa..
Ce mai... o sa fim SUPER... si asortati!
Va pup
Dilaural
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by floricika
Fetele, aseara am fost si mi-am luat costumasul pentru cununia civila de la casa de moda. ESTE SUPERB!!! Nu am cuvinte, nu mai vroiam sa ma dezbrac....si l-am imbracat de 3 ori ca nu rezistam...Si tot aseara am luat si invitatiile care sunt si ele superbe, si slava Domnului...fara greseala
Si, si??? Nu ne zici si noua amanunte??? Hai ca suntem curioase (eu una mor de curiozitate ) Cum e, ce culoare, ce material, de unde la-i luat? Ma intereseaza in mod deosebit ca eu inca n-am gasit costumasul potrivit pentru mine...
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Moiraine7 spune:
si eu vreau amanunte, de unde, cat, poti sa pui o poza? si eu imi caut cu disperare ceva potrivit, da' as vrea alb....
floricika spune:
Am mai vorbit eu despre costumas in subiectul depre garderoba cununia civila. Este cu fusta alba, dreapta, pana la genunchi cu o dunga rosie pe ea, corsetul este rosu, cu o dunga alba pe el, cu un trandafiras alb cu rosu, din trandafiras pleaca pe spate o esarfa alba cu margine rosie, palarie alba, mare, cu margine rosie....Buchetul va fi micut, din maxim 7 trandafiri albi si rosii (normal). Si acum trebuie sa ma duc sa imi caut sandale si poset rosii
Costumasul este facut la comanda, la casa de moda Venus. 5.500.000 cu totul.
dilaural spune:
quote:
Originally posted by Moiraine7
si eu vreau amanunte, de unde, cat, poti sa pui o poza? si eu imi caut cu disperare ceva potrivit, da' as vrea alb....
Moiraine ... eu am vazut in Unirea la Yoko un costum foarte frumos culoarea untului... era absolut SUPERBISSIM... Sacou scurt cambrat pe talie cu revere foarte largi si fust conica pana la genunchi.
Merita sa-l vezi! Si parca aveau si ceva pe alb!
Vezi ca in Unirea sunt 2 YOKO. Unul in aripa Calarasi si unul in partea exact opusa.
Bafta!
Dilaural
Moiraine7 spune:
te pup dilaural, esti o dulce !
le stiu pe cele de la Yokko, cred ca pana la urma de la ei o sa-mi iau... am probat un sacou alb dar mi s-a parut ca-mi cadea ciudat croiala la gat (sau la ceafa mai bine zis), are gulerul cumva inaltat ... hai ca o sa mai trec o data sa le mai iau la probat!
dilaural spune:
quote:
Originally posted by Moiraine7
te pup dilaural, esti o dulce !
le stiu pe cele de la Yokko, cred ca pana la urma de la ei o sa-mi iau... am probat un sacou alb dar mi s-a parut ca-mi cadea ciudat croiala la gat (sau la ceafa mai bine zis), are gulerul cumva inaltat ... hai ca o sa mai trec o data sa le mai iau la probat!
Du-te la Yoko ala din aripa Splai (este ceva mai mic) si acolo are costumul ala unt de care iti spuneam ... nu stiu daca este acelasi cu ce spui tu si care mie mi-a placut mult. Dar n-a vrut iubi sa ma imbrac tot in alb (oarecum alb) si dimineata. Dar in alte conditii mi l-as fi luat fara ezitare. Iar in Yoko din aripa Calarsi avea alte modele pe alb.
Sau te mai poti duce in Cocoru la etajul unu cum urci scarile faci dreapta si pe urma stanga pana in capat si este un raion unde au numai costume cu pantaloni si mai multe feluri de fuste pe toate culorile. La inceput s-ar putea sa ti se para de duzina dar sa stii ca materialele sunt bune, pica frumos si croiala este tare reusita.
Sa-mi spui ce ai reusit!
Dilaural
numeioana spune:
Fetelor, la cununia civila va asoirtati costumatia la camasa si cravata sotului? Ca eu asa vreau sa fac si nu stiu ce sa aleg...ce culoare...Mai intai imi iau eu rochita/costumasul si apoi ii iau lui cravata si camasa...
Ioana
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Fetelor, la cununia civila va asoirtati costumatia la camasa si cravata sotului?
Ioana
Nu ne asortam noi tinuta la camasa baietilor... le asortam lor camasa la tinuta noastra...
Cumpara-ti tu toaleta pt cununia civila si apoi cumparati si camasa si cravata lui... Ca din astea... Slava Domnului...se gaseasc toate culorile...aveti de unde alege...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
ellamiss spune:
Eu mi-am luat un costumas dragut de la CAROL, este un roz pal si iubitelul meu si-a luat camasa si cravata roz.O sa ne asortam de minune.
photos.yahoo.com/ellamiss2000