Miresele anului 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Salut tuturor,

Am citit si eu cateva din mesajele fericitelor miresuci si...parca m-a cuprins de pe-acuma emotia. Nunta noastra o sa fie abia in 2007 pentru ca vrem sa o facem acasa cu toti ai nostii si mai devreme nu se poate. intr-un cuvant
Noi ne-am casatorit aici in la curte dar ne bate gandul sa o facem si in tara o data cu nunta si casatoria in fata De posibil e posibil dar mi-e sa nu avem neplaceri pe urma ca. Aici te poti casatorii de cate ori vrei ( cu aceiasi persoana bineinteles ) si totul este legal dar ma gandesc ca poate romanii pot sa ne faca probleme. Poate cineva care a mai facut sau stie de asta ne poate ajuta cu luarea deciziei
Pana atunci... sunt linistita si alaturi de sotul meu. Dar sa nu credeti ca nu stiu cam cum e ... am avut si noi o tentativa inainte de a pleca din tara dar s-a anulat pentru ca numai de asta nu ne ardea aveam atatea pe cap:acte ,vize, baniiiii . Si cand ma gandesc ca era numai o simpla tentativa ...ufff .
Sper sa fiti alaturi de mine la anul halalalt cand o fi bairamul.
Pana atunci va pup pe toti si va doresc nunti frumoase si cel mai important...casnicii cu adevarat de piatra dupa (nunta) ca asta tine o viata, nunta...o zi.
Pupici.

Adriana Iugan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

quote:
Originally posted by Alinus25

quote:
Originally posted by dilaural

Alinus, nu te supara puiule, dar cine-ti canta de iti ia atatia bani???
Adevarul este ca nu conteaza nimic daca tu esti fericita si iti iese bine nunta!!! Banii oricum vin si se duc si faceti voi altii ca sunteti tineri...

Pupici
Dilaural

Da, e cam mult, stiu. Dar asta este ... O data fac nunta, nu? (sper)
Va canta Tinu Veresejan, pentru unii este cunoscut pentru altii nu. A fost si pe la PRO TV, i-a cantat lui Gigi Becalli, melodia "Suparat ...".
Eu sunt foarte incantata!

Mama, Alinus, ce chef o sa fie!!! Canta doar el sau mai ai si formatie sau dj?

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by roxygeo
io zic ca poti sa incluzi in menu si o mica suma in plus fata de ce e oficial de la restaurant, cu care sa-te mai poti acoperi,

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Nu mi se pare corect sa faci treaba asta... Pai asa imi cumpar si o rochie de mireasa de nu stiu cate mii de euro...imi inchiriez limuzine...etc si ii pun pe bietii invitati sa plateasca?!? Nu se poate asa ceva...
Daca vrei tu sa chemi nu stiu ce formatie sau cantaretz la nunta...o faci pe propria cheltuiala...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Fetelor, sincer nu ma intereseaza cati bani recuperez sau nu de la nunta. Eu nu ma gandesc sa fac o afacere din nunta noastra si sunt convinsa ca nici voi nu va ganditi! Daca noi am hotarat sa dam asa mult pe muzica, asta este ... iarasi sunt convinsa ca o sa fie distractie si muzica buna, care este foarte importanta la o nunta!
Sa fim cele mai fericite sa fie o distractie pe cinste, asta este cel mai important!

Ileana, va fi numai Tinu cu formatia lui, cred ca numai el va canta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Va multumesc mult de tot! Sunteti niste scumpe! Nu stiu ce m-as fi facut (in general) fara voi..... O sa ma duc acum la restaurant si o sa-i rog intr-adevar sa serveasca ultimul fel de mancare la ora 1 si tortul pe la 2 si jumatate - 3 dimineata. Asa o sa tina nunta pana spre 4 dimineata. Mi se pare suficient. Sper sa ma pot intelege cu ei. Va spun ce-am facut cand ma intorc. Va pup pe toate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alinus25

Fetelor, sincer nu ma intereseaza cati bani recuperez sau nu de la nunta. Eu nu ma gandesc sa fac o afacere din nunta noastra si sunt convinsa ca nici voi nu va ganditi! Daca noi am hotarat sa dam asa mult pe muzica, asta este ... iarasi sunt convinsa ca o sa fie distractie si muzica buna, care este foarte importanta la o nunta!
Sa fim cele mai fericite sa fie o distractie pe cinste, asta este cel mai important!

Ileana, va fi numai Tinu cu formatia lui, cred ca numai el va canta.
Pupici

Ai perfecta dreptate, ALINUS! Eu cred ca au trecut vremurile alea in care nunta era doar o afacere, mai mult sau mai putin de familie, adica " sa vedem cat cheltuim si cine o sa vina ca sa ne scoatem si noi bani macar de un frigider"...Mi se pare chiar jenant sa mercantilizezi chiar asa cel mai frumos eveniment din viata unei persoane ( in afara de nasterea unui copil, evident...)
Eu vreau ca la nunta mea lumea sa se simta bine, sa se distreze si sa danseze muuuult de tot, si mai ales sa ramana cu o amintire extrem de placuta...
la miresici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Cine vorbea de facut afacere cu nunta!?!
Nici pomeneala!
Eu m-am mirat de suma pe care am cheltuit-o pe tot ''balul''!
Nu ma asteptam la o asemenea suma. De fapt, nu aveam nici o asteptare, doar ca...am fost surprinsa.
Doamne ajuta sa ne distram cu totii si sa le placa tuturor! Atata vreau si eu.
Succes la pregatiri in continuare!

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

Va multumesc mult dragele mele ca sunteti prompte si ma ajutati. Adevarul este ca sunt disperata din cauza celor de la restaurant. Vin cu niste probleme atat de ciudate.... Imi pare atat de rau ca nu am gasit alt restaurant. Am un ghem in stomac din cauza lor. Au zis ca ultimul fel de mancare il aduc pana in ora 1 ptr ca bucatarul lor nu sta mai mult, ca ei pana atunci il platesc si ca daca vream sa stea mai mult sa-i dam noi salariu. Deci pana la urma, dupa parerea voastra, la ce ora se aduce ultimul fel de mancare? Dar tortul? Inteleg ca este devreme la ora 1, dar spune-ti voi ora potrivita. Doar pe voi va am ptr sfaturi. Va pup si va multumesc

Draga mea, si la localul nostru aia au program scurt, indiferent daca e weekend sau nu; si cand zic "scurt" inseamna ora 24:00 pentru chelneri si ora 21:00 pentru bucatar si cofetar. Iti inchipui ce-ar fi sa ma las numai in baza asta??? O sa mergem frumushel sa vorbim cu fiecare in parte, incepand cu shefa de sala si terminand cu cofetarul, si-o sa-i rugam - a se-ntelege ademenim - sa stea pana dimineata, pentru ca, vorba ceea, daca noi suntem multumiti, cu siguranta vor fi si ei! Noi avem, totusi, norocul ca ala e local de stat (bugetar, adica), care traieste aproape numai din nunti (inchirieri de spatii) si la care nu se percepe oficial acel comision de 10% pentru ospatari. Noi oricum il vom da, pentru ca tre' sa dam shpaga la astia cu programu' scurt .
Si ca tot se discuta de bani...pe noi ne costa cam 200 milioane cu totul - este efectiv suma investita, care include si local si tot ce tine de nunta asta; nu conteaza c-avem 80 de persoane... e vorba aici numai de bani! Si totul in conditiile in care cununia a fost facuta anul trecut...alti bani, alta dixtractzie . Noi sa fim sanatoshi!!

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

olguttza -

shoricutza draga, pai cam la toate restaurantele se "termina" programul la 12 - 1 ! Mai ales daca v-au si atras atentia sa-i "platiti" voi salariul ... Pai e clar, mama, ca vor spaga, si ai face bine sa-i lasi sa inteleaga ca o vor capata, ca sa n-ai surprize neplacute la nunta! In principiu poti sa pui deoparte cei 10%, Olguttza stie ce spune (ca tot eu am invatat-o, hi,hi,hi).

N-am urmarit subiectul, la ce restaurant faci?

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Shoricutza,e adevarat! Chelnerilor li se termina ziua de munca pe la miezul noptii, din acuza asta toate orele de dupa vor fi platite de noi...chestia asta ni s-a spus in fata de la restaurant: toate serviciile ce depasesc ora 24 vor fi suportate de noi: chelneri, bucatari, sef de sala, si chiar si femeia de servici va fi platita de noi...asa sta treaba, ce sa-i faci?

Mergi la inceput