Copilasi de oct-noi-dec 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Ven, noi anul trecut am fost in Turcia cu ei. A fost ok. David nu era f. mobil iar don'soara daca are apa nu-i mai trebuie nimic. Era "all inclusive" asa ca aveam totul acolo si n-am facut nici un fel de excursii. In 5 ani de cand avem copii, am fost o singura data doar noi 2, 10 zile la Barcelona in vacanta. E adevarat ca eu chiar as putea sa-i las cu bona dar parca nu-mi vine, noi stam destul de putin cu ei si vacantele astea sunt prilej de a fi mai mult impreuna(desi venim cu creierii pe bigudiuri).Ei, si daca-ti spun ca anul asta ma duc numai eu cu amandoi, tot in Turcia, ce zici? Chiar le ziceam fetelor de la adoptii ca daca nu apar vreo perioada mai lunga sa stie ca voi fi la recuperare la "veseli" dupa vacanta cu copiii. Eu am doi care fug, ce-i drept unul dupa altul. Da' poate iau lesele fetelor.
Serios vorbind, depinde ce vreti voi de la vacanta asta, daca vreti mare si soare si sa fiti toti trei e ok., va veti descurca, apa, nisipul si soarele o sa-l obosesca si-o sa fie mai docil, daca insa vreti sa faceti turism, o sa fie mai dificil dar nu imposibil. Gandeste-te la strainii care n-au cu cine sa-si lase copiii si-i iau cu ei pretutindeni, vezi pici in carucioare in marile muzee si la mai toate obiectivele turistice. O solutie pt. umblat ar fi ruccsacul in care sa-l tineti pe nabadaios dar clar nu veti avea cine romantice.
Noi anul trecut stateam afara pana la 11-12 noaptea, Laura era in vacanta asa ca faceam exceptie de la programul obisnuit iar lui David ii dadeam sticla si adormea singur in carucior, ce-i drept ceva mai tarziu decat de obicei dar dormea si odata ajunsi in camera il treceam in patut.
Ma duc acum sa vad si eu poze ca vad ca va tot complimentati aici si nici nu v-am vazut ultimele noutati(doar pe papusa Alexandrei am vazut-o)

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetelor eu am fost in Grecia de Craciun cu husbandul si Freya nu avea atunci decat vreo 13 luni...a ramas cu mama si a fost mai mult decat bine...plus ca mie mi se pare ca sunt inca prea mici ca sa se bucure cu adevarat de vacantza asa ca noi...dar daca nu ai cu cine sa-l lasi, asta e!

De exemplu noi ca sa ne plimbam cu motorul acuma ca vremea e frumoasa, o lasam cu o vecina, tanti care are grija de Freya are doar ziua pana la 6 si atat.

Paula felicitari pentru bebe 2 si esti o frumoasa, e prima data cand ma uit la pozele tale si te vad in ele...oricum eu sunt mai zapacita

Fetelor eu ce sa va zic, freya e deosebit de haioasa, destul de cuminte adica, adoarme singura la 10 si se trezeste tot cam pe la 9-10, ziua doarme o singura data, si asta cand o vad eu ca deja s-a agitat indeajuns...o pun in patutul ei si pa.

E insa un copil extrem de energic, alearga toata ziua, se suie pe te miri ce...tobogan are ca Isabela si noi tot in casa il tinem, dar macar in olanda ploua garla, nu ca-n spania si vorbeste fffff mult dar nimic inteligibil, in afara de cateva: tati (nu vrea sa zica papi-ca-n olandeza), mami, bye-bye...opa (hopa) si altele.

hai va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

neatza!

Chiar, Ven, de ce nu luati bona cu voi? Sau e o cheltuiala asa mare?

Liliana, chiar esti curajoasa ca vrei sa pleci doar tu cu amandoi in concediu... Te admir si-ti doresc mult succes! Ca nu pot sa-ti zic sa vii odihnita, doar.

Luca a facut ce-a facut si iar s-a umplut de muci. Interesant e ca nu are decat nasul infundat, dar nu curge nimic din el si nici nu se trage nimic cu pompitza...

Pupi si o zi buna

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ciuf, ce baie mare ai... vad ca la toti aveti spatii mari si multe lucruri de calitate. Ma bucur pt. voi ca aveti un convort bun si ca va simtiti bine. Puiul tau e frumusel si tare blond....

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ileana, nu se poate nici asta, ca tanti a noastra are ceva boala de inima si in perioada cand mergem noi in concediu si-a planificat si ea controlul anual la nu stiu ce institut din Bucuresti, unde s-a operat.

Sunt cam amarata, ca azi am intrebat-o daca n-as putea sa-l las pe Markus la ea vreo cateva zile - o sapt. dupa ce venim din Grecia, sa mergem si eu cu Cristi numai singuri undeva, sa ne odihnim cu adevarat, si mi-a zis ca nu indrazneste sa-si asume sarcina asta, ca 2 zile sta cu el, dar mai mult nu se incumeta.
No, ce sa mai zic, shit happens all the time, vorba americanului!
Sanatosi sa fim, ca om rezolva-o noi cumva.

Vikinga, bine ai revenit! Te asteptam cu povesti multe poze!

Liliana, right to the point ai fost. Adevarul e ca noi vrem mare si soare, Cristi chiar zicea ca el n-are chef de batut km zilnic, el merge in concediu sa se odihneasca si atat! Asa ca poate n-o sa fie chiar atat de tragic, la urma urmei! Iar daca tu te incumeti singura, cu amandoi copiii, ai toata admiratia mea!
O zi buna va doresc!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Saluti!

Ven, uite zice sotul meu Marcel, ca sa iei domne copilul cu tine, ce-i aia sa-l lasi acasa...poate ca nu va fi chiar asa rau cu el, poti sa stii? si daca-l lasi acasa, tot cu gandul la el vei fi, asta spun io...hai maaa, pe bune, de ce sa privim asta ca pe un stres, ca doar Markus nu-i baietel rau...nu?lasati acasa doar catelul!!!

Paula, si io vreau sa ma tund, da' mi-e ca dupa aia plang mult, abia am asteptat sa creasca sa-l leg in coada de cal sa scap...comoda cum sunt ...

Ciuf, bey tu chiar imi faci pofta sa viu io pana acolo sa vaz si io cum e domne in vestu salbatec!!!, chiar? cat o costa un cal acolo?

Ba, frumosi copii aveti, io ma cam oftic sa stiti!asta Mariuca a mea e mai pi la mijloc...nu ma mai joc cu voi...

Vikinga, mey, vreau si io sa slabesc, te rog ajuta un om sarac, nu prea am vointa, gasesc pe undeva? tu cum ai facut? ce ai facut?

Hai,cand se trezeste Mariuca, plecam in parc, sper...

pupici multime

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!!!
Sa va mai povestesc si despre noi un pic! Alex creste, s-a facut si el un baiat mare si desigur s-au marit si prostioare! Il regasesc in tot ceea ce scrieti, de altfel nu as putea povesti nimic nou despre el. Intelege din ce in ce mai multe, spune cate ceva(ex. il intreb mananci? si el imi raspunde manan(c)).
De saptamana viitoare il duc la cresa, am ceva emotii, desi cum este el, nu cred ca ii va merge rau. E foarte greu sa gasesti o cresa, mai bine zis locuri libere la cresa. Crese sunt, sunt si bune, dar din pacate daca nu vii din prima cu un "pachet" nu prea ai sanse!Asta in timpul anului, ca presupun din toamna nu sunt probleme.
Mai nou nu prea mai folosesc carutz, nu mai vrea sa stea in el.
Bine, cam atat deocamdata ca ma terorizeaza, vrea si el sa scrie cate ceva!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Am uitat sa va spun , ca avem si noi poze noi, sa nu ne uitati!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
hai ca scriu pe fuga ca trebuie sa plec.
Ven, o sa vezi ca va fi bine cu Markus. Atata timp cat lui ii place apa, nisipul si soarele o sa fie tare ocupat. El doarme in carut?
Planificati-va sa vizitati ceva cand doarme el, sau cand mananca in carut, cand il stiti mai linistit. Dar musai sa-l obositi un pic inainte.
Tinem pumnii.
Mai fetelor, haideti sa va povestesc ce am facut ieri.
V-am spus ca i-am luat gazei o piscinuta de o las pe terasa. Toata ziua schimb la apa. Astia, saracii, au restrictii cu apa, pe motiv ca nivelul la lacuri a cam coborat, iar eu o arunc pentru ca musiu Luca o murdareste cu te miri ce.
In fine, si il las la poponeata goala. Toata dim. asa a stat.
Si cum faceam eu ordine in camera la noi, vine Luca din dormitorul lui, in costumul lui Adam, si-mi arata cu degetelul catre camera lui trancanind ceva. Ma si gandeam, ce-o mai vrea cacaciosul asta mic. Mai si cand ma duc, pe podeaua aia a lui colorata, din cauciuc erau numai maslinute de caca. Sa pice cerul pe mine. Luca tot imi vorbea si-mi arata cu degetelul catre cacareze.
Of, fir-ar el sa fie de animal. Tzusti la caine. Mai si-l iau la o batuta, il bateam cu carpa umezita in apa si o solutie ca sa nu mai faca cainii in locul respectiv. Ala saracu de frica se bagase sub pat. In fine, imi trec nervii.
Mai si cand vad mai tarziu, Luca al meu era un pic murdar la fundulet. Deci el era VINOVATUL. Si am batut bietul catel degeaba. L-am si sunat pe sot sa-l intreb de cate ori a facut Cezar caca cand l-a scos afara.
Numai prostii fac.
Gata, va las
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

bey Ciuf, era sa caz pe spate, cu aventurile baietelului tau ... cu kkrezele "sale"!!!
sarac catel... a stat la bataie?

aoleo, nu mai pot de ras!!!

uite de-aia vreau si eu catel - sa am pe cine da vina cand face Mariuca cate o prostie, da s-l pot si bate...glumesc!

noua ne plac aia: golden retrieverii!!! (nu stiu daca am scris corect)

gub bai!

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput