Constanta la apel!!!! (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

M-am luat ieri cu vizita la dr. si am uitat sa felicit cele doua zine ale lui Ione pentru cei doi anisori...Sa va dea Dumnezeu inca multi ,multi , multi, anisori de aici incolo...

La multi ani si pentru Laura...tot binele din lume...

Azi am avut in intentie sa depun actele pentru alocatie,insa doar la stadiul asta va ramane pentru ca in primul rand habar nu am unde sa merg(am uitat de acum 9 ani) si apoi asta mica de la 6 veci sa mai inchida un ochi si acum imi cade mie capul de somn.Asa ca in loc de alocatie mergem la Pitici, macar una din noi sa doarma...

Cornelia bravo voua, uriasilor.Delia abia acum are 3,600...Am nascut-o cu 2,800 la care se adauga scaderea de rigoare si apoi a inceput avansul...In ritmul asta la botez va fi bursuc...poate mi-o scapa popa in oala cu apa...I-au mai trecut lui Stefan bubitele?LA baie cum se mai comporta?
A vroiam sa te intreb cum se comporta vaccinul BCG...Lui Delia abia ieri a inceput sa-i coaca si sa se umfle...Nu e cam tarziu sau asa trebuie sa reactioneze?

Roxanaz nici acum nu m-am incumetat sa ma apuc de slabit, dar nici nu manac cine stie ce, mai ales ca sunt singura cu Delia pana la 4-5 si dupa aia nu-mi prea vine pofta de mancare...

Gata mergem la plimbare...poate adorm prin parc

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/majestic_1995/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

fetele ne-am luat bilete si venim si noi la Cta intre 14 si 25 iulie.
ce mai stiti de Tania? ce mai face mama ei??

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetelor sunt asa de fericita....ieri a fost ziua mea si am primit cadouri ffff frumoase....tot ieri am luat in primire si masina pt ca miercuri ne-a venit cealalta masina...asa ca nu o sa mai merg cu transportul in comun...nici nu-mi vine sa cred ca anul trecut visam sa ne luam masina iar acum avem 2...de mult nu am mai fost asa incantata...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Loreen nu poti sa il trimiti pe sotul tau cu actele? ca nu e nevoie sa te duci tu in persoana.
Corina, felicitari ptr masini. ce v-ati luat?
Simona ce bineeee!!! poaye mergem la plaja! de Tania nu stiu nimik, i-am dat un sms dar cred ca nu prea are timp de telefoane.
Cornelia, Narcisa nu mai scrie nici la mamicile de 2003????? ca de cam multisor nu a scris!!!
Narcisaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Corina, La multi ani si multa fericire!

La multi ani Laura! Sa fii fericita!

Roxana, Narcisa scria la mamici de 2004 si 2002 cred. Nu am mai vazut nimic scris de ea. Chiar asa, Narcisa, unde esti???? Aveam nevoie d experienta ta cu doi copii . Speram ca esti bine si nu ai mai scris doar din lipsa de timp.

Tania, te asteptam cu vesti bune!

Loreen, bubitele sunt parca un pic mai bine. Deocamdata l-am dat pe fata cu crema pt. fundulet , pe care am descoperit ca srie ca este si pt. alte afectiuni ca acneea. Arata un pic mai bine, dar nu au disparut. La baie e mai bine. Plange in anumite momente, dar nu mai urla ca la inceput (atunci se agata de mana mea ca o maimutica si iesea din cadita ). In schimb, la masaj urla, urla, urla. Ii mai inchid gurita cu suzeta, ca altfel, ne da afara din casa.

Vaccinul e un pic umflat. Stiu d ela Maria ca abia pe la o luna incepe sa coaca, asa ca e in regula

Va pupam!
Cornelia, Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am venit si noi de la serbare...
A fost tare frumos...
David s-a lasat greu convins sa urce pe scena, dar nu a vrut sa danseze desi la repetitii dansa si el...oricum eu ma bucur ca a urcat pe scena pana la urma. Si a reusit sa se prezinte la sfarsit timid...
Speram ca la anul va avea mai multa voce!!!
A iesit ff bine totul...si copiii au fost asa de draguti, e un baietel de 4 ani care stie sa citeasca ff bine si in romana si in engleza , m-a lasat cu gura cascata...un mic geniu oricum...si scump foc!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la intalneala mamicilor de Constanta si a bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

am pus si poze!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Incep prin a ura La multi ani sarbatoritelor, mici si mari.
Micutelor, Elena si Maria le doresc o viata minunata si sa traiasca fericite alaturi de parintii lor.
Laura, sa fii sanatoasa, sa ai pace in suflet, si sa ai un concediu superb.
Corina, sa fie intr-un ceas bun sosirea masinii si sa nu ai parte de incidente la volan!

Ieri am vorbit cu Tania, era la Bucuresti, la mama ei, care a fost operata.
A trecut prin momente dificile dar spera ca pana la urma sa fie totul bine. Oricum va mai ramane acolo pentru ca mama ei e inca in spital si slabita.
Doamne ajuta sa se recupereze usor si sa speram ca vestile vor fi cat mai bune.

Sinzi, sa pui poze de la serbarea lui David. Cum mai este rana de la cap? Se vindeca?

Crig, sa stii ca mi-e dor de Mariuca. Poate stabilim si noi o intalnire

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Brava la voi, Sinzi si Davidutza. Sper ca ati imortalizat cum se cuvine momentul. Stiu ce emotii am avut si noi asta iarna de Craciun, ce ne-am mai pregatit pentru serbarea de la gradi... iar cind a venit MOsu' fii-mea a inceput sa plinga, da' plins nu gluma, cu vorbe...fireste c-a trebuit sa plecam acasa, nici poze n-am apucat sa facem. Voi tot ati reusit sa urcati pe scena, e o performanta...
La multi ani cu sanatate la sarbatorite, fete mari si fete mici.
Mygirl, lasa prostiile astea cu pompatu' din tzitze, ca oricum nu iese mai nimic... Lasa bebelusul sa faca treaba asta, ca o face cel mai bine, pune-l alternativ cind la un sin cind la altul si stringe tare din dinti, ca o sa mai doara ceva vreme pina se intaresc mameloanele. Acu' ca tot s-a incalzit, umbla cit mai mult la bustu gol.
Pentru cine vrea Garmastan, eu mai am un tub, il daruiesc cu placere.
Noi mergem la Eforie azi, la plaja. Abia astept sa se incalzeasca apa, sa ne balacim.
Pupici la duduci.

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ione, am stiut eu de ce am facut urari fetelor cu 'nspe zile inainte! Ca pe 26 imi era teama ca-l ratez!
Cum o mica intarziere zic si eu:

IONE, MAMI EROINA ... DE 2X LA MULTI ANI!!!
LAURA, MAMA LUI VLAD.... SA TRAIESTI IUBITA SI PROTEJATA DE BAIETII TAI!

CORINA... ASA DA CADOU! LA MULTI ANI!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput