Rochia de mireasa (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

Fetelor, am postat si eu poze cu ce ne-am cumparat de imbracat inclusiv rochita mea de miresica.
Sunt chiar eu imbracata cu ea in poza!Ce parere aveti?Am emotii mari.Mai am un pic:23 iulie.
Va pup.
Bafta la pregatiri in continuare!

Alyna

Alyna, foarte frumoasa rochia ta, de fapt ambele, si cea de cununie civila mi-a placut mult. Pot sa te intreb de unde le-ai cumparat si cit ai dat pe ele? Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by turturica

quote:
Originally posted by Alyna24

Fetelor, am postat si eu poze cu ce ne-am cumparat de imbracat inclusiv rochita mea de miresica.
Sunt chiar eu imbracata cu ea in poza!Ce parere aveti?Am emotii mari.Mai am un pic:23 iulie.
Va pup.
Bafta la pregatiri in continuare!

Alyna

Turturica,
Pe rochita de mireasa am dat 12150000lei de la salonul Gabriela colectia Rosemarie dar am luat-o cu reducere de la targ.Voalul a fost 600.000 lei cu paietele pe el+1500000 lei(jartiera, inimioara verighete, saculet si inchiriat crinolina).
rochita de cununie si pantofiorii i-am luat din Unirea de la Only:rochita 6.500.000 lei iar pantofii 2.500.000 lei.
Costumul lui de cununie a fost 5.000.000 din Victoria;camasa+cravata 800.000 lei; pantofi 2.500.000 lei.
Costumul lui de mire:din Victoria 5.700.000 lei;lavaliera+camasa 1.900.000 lei, pantofi +curea 3.000.000
Iar pantofii mei de mireasa au fost 4.000.000 de la Mihai Albu.
Sper ca ti-am raspuns la intrebari si ti-am fost de folos.
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna, foarte frumoasa rochia ta, de fapt ambele, si cea de cununie civila mi-a placut mult. Pot sa te intreb de unde le-ai cumparat si cit ai dat pe ele? Mersi.

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Alyna, uau, foarte la obiect ai fost. Mersi mult de informatii, stiu acuma unde sa sap si eu

Mergi la inceput

Cu multa placere, TURTURICA!
Bafta multa la cumparaturi!

Alyna

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Buna fetelor!

Poze cu rochita nu cred ca veti vedea decat la nunta ca e un piculet secreta
Ideea e ca eu m-am cam sucit cu materialele ca intai imi luasem eu unele si apoi cand am vazut ce minunatii au ei acolo am pastrat doar brocartul si am luat de la ei...cam mult m=-a costat indecizia asta ca la fusta au intrat 30 m de voal georgette sidefat.
Urmeaza sa imi fac si voalul, dar din pacate nu mi-a placut ce materiale aveau ei pt asa ceva, si va trebui sa mai caut...chiar, voi stiti vreun loc unde sa aiba tulle cristal? tareee mult m-ar interesa.
Joi ma duc sa imi iau rochita .
Alyna, ai niste hainute super! Sa fie intr-un ceas bun si sa le porti fericita in ziua cea mare!
daca aveti chef sa va imbolnaviti intrati pe www.elenibridal.com
sunt acoloo niste rochii
pupici si toat cele bune!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Multam mult Pisu_Miau.Si tie la fel iti doresc toate cele bune!

vA PUP PE TOATE!
HTTP://PHOTOS.YAHOO.COM/ALINAFOBL

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Dragele mele
In sfarsit mi-am luat si eu rochita. Asta dupa ce in prealabil am probat vreo 6-7 rochite, si nu imi venea nici una. Cea pe care am cumparat-o, a fost cea care mi-a placut cel mai mult, si cea care a trebuit sa fie modificata cel mai putin . Este cu corset si cu crinolina, ceva gen printesa. Mi-am luat si voal, dar nu gasesc diadema, eu as vrea ceva in genul unei cordelute cu pietricele. Gasisem una dar era prea mare pentru mine . Mai caut.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aka

Dragele mele
In sfarsit mi-am luat si eu rochita. Asta dupa ce in prealabil am probat vreo 6-7 rochite, si nu imi venea nici una. Cea pe care am cumparat-o, a fost cea care mi-a placut cel mai mult, si cea care a trebuit sa fie modificata cel mai putin . Este cu corset si cu crinolina, ceva gen printesa. Mi-am luat si voal, dar nu gasesc diadema, eu as vrea ceva in genul unei cordelute cu pietricele. Gasisem una dar era prea mare pentru mine . Mai caut.

Pupici.

uita-te la a mea putin ca si eu tot asa mi-am dorit una mica ...daca iti place vezi ca o gasesti la agnes toma si ai si set de bijuterii care sunt super dragutze
si asteptam poze cu rochitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nushulica/album?.dir=3150&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

numai fetite cu rochite pe aici? primiti pe una si fara rochita? eu de abia am inceput cautarea rochitei si am o mica (mare)problema: nu sunt slabutza deloc... stie cineva o casa de moda buna care mi-ar putea face rochita?

felicitari celor care se casatoresc anul acesta, casa de piatra si bebe frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Cam greu ai sa gasesti gata facute, mai ales daca esti pretentioasa.
daca mai ai timp stiu ca se fac l;a toate casele cam in o luna, aproape orice model, daca nu, inainte de intrarea in cocor, pe dreapta am vazut anunt ca fac si la urgenta.
Succes!

Pisu_Miau

Mergi la inceput