Rochia de mireasa (8)

Rochia de mireasa (8) | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46877" target="_blank">Rochia de mireasa (7)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44204" target="_blank">Rochia de mireasa (6)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42286" target="_blank">Rochia de mireasa (5)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36822" target="_blank">Rochia de mireasa (4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23387" target="_blank">Rochia de mireasa (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=18030" target="_blank">Rochia de mireasa (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7272" target="_blank">Rochia de mireasa (1)

Sa fiti fericite!

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

Buna dimineata,
ieri am fost la prima proba si mi-a placut la nebunie rochita, nu mai vroiam sa o dau jos. Am constatat ca si tata era nerabdator sa o vada si cand am ajuns acasa ne-a intrebat - cum nu e gata, cat le ia sa faca o rochie...
Mi-am mai luat si pantofi (din Victoria et. 1 - au tot felul de culori inclusiv bej deschis), voalul de la Gabriela, diadema de la Rafael (de langa Cocor).
Acum astept sa apara rochitele de vara si nu prea stiu de unde sa incep cu cautarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Draga Pisu_miau, din cate mi-aduc aminte, parca mai e o casa de moda, nu stiu daca tot atat de renumita ca Venus, care se numeste (numea?!) IMOD - tzine de Institutul de Moda. Stiu ca aveau magazin de prezentare si atelier undeva pe langa Ateneu, langa Bistro Ateneu, pare-mi-se, pe colt. Sincera sa fiu, eu n-am mai trecut de mult pe-acolo ca sa stiu daca mai e inca, da' cred ca nu strica sa faci o plimbare si sa vezi. Stiu de IMOD de la o fosta colega de serviciu, care a avut nunta acum vreo...3 (poate chiar 4) ani si care si-a facut rochitza la ei; a fost tare incantata de ea, mai ales ca-i lucrasera modelul pe care ea si-l dorise si care, la momentul ala, era destul de...shukar (zbanghiu, adica ), ceva cu mult albastru din cate mai tin eu minte...Destul de scumputza insa atunci...

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor ma duc saptamana asta sa-mi iau rochitza si sunt super fericitao sa fiu cea mai frumushica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Buna , fetelor ! Eu sunt Cristina15 si sunt noua aici. Sunt noua si in ceea ce priveste casatoria...Ma casatoresc anul urmator in iulie si am nevoie de cateva sfaturi de la voi. De exemplu : de unde va luati rochita de mireasa ?
Va pupic !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

HEEEyaaa!
In primul rand felicitari!
Vezi ca exista un subiect intitulat Miresele anului 2005 .
Rochia ti-o poti lua din multe locuri. Citeste capitolele de la Rochia de mireasa si vei afla diverse opinii, caci sunt f multe de spus .
Pupici.

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Thanks PISU_MIAU !

Cristina

Mergi la inceput

Fetelor va intreb si pe voi , poate sunteti la curent cu noutatile...Ce preturi se mai practica la rochitele de mireasa la Salonul Gabriela ?
THANKS !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna miresicilor,

Sunt si eu mireasa a anului 2005, 3 septembrie. Am gasit si rochia o puteti vedea la adresa de mai jos, doar ca e crem.

http://www.eddyk.hu/menu2_eddyk06_1174_a.html
http://www.eddyk.hu/menu2_eddyk06_1174_b.html
http://www.eddyk.hu/menu2_eddyk06_1174_c.html

Va pup,
Spor la cautat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Cristina
Preturile de la Salonul Gabriela sunt: de la 9.000.000 pentru cumparat, iar inchiriatul este 8 mil plus 1.500.000 pentru garantie. Neplacerile inchiriatului sunt faptul ca ai rochia numai pt 3 zile, ca nu o poti proba in fatza oglizii de cate ori vrei tu. Eu oricum nu vreau s-o tin in dulap..mai ales ca n-am dulap inca
Si a mea tot de acolo e, de inchiriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice elena spune:

Bine ai venit CRISTINA1!!!!!!!
MULTA BAFTA SI MULT MULT NOROC!!!!!

La Salonul gabriela se practica preturi incepand de la 250-300 la 1500 euro. Cel putin asa era in iarna....
te pup si inca o data.... BINE AI VENIT!!!!

Mergi la inceput