Mamici de ianuarie-februarie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica scumpa eu cred ca la eco transvaginala se vede bebe mai bine...cu privire la contraindicatiile eco transvaginale eu nu cred in ele..uite doctorul meu m-a chemat si peste 1 sapt. la eco...tot transvaginal..am incredere si o sa ma fac, chiar daca alti doctori nu recomanda...Florinini ce bine ca erau chilotii de vina..te cred ca ai avut emotii...cit priveste burtica si eu ma simt mai bine in pantalonii cu elastic..este normal pentru ca burtica este umflata si asa o simt...azi cind mi-am introdus utrogestanul mi-am dat seama ca s-a modificat colul...nu mai este asa cum il stiu si am inteles ca acum se formeaza dopul gelatinos care obtureaza complet intrarea in cavitatea uterina...

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

sunt tare ingrijorata fetelor am si eu o problema :nu ma mai dor sanii,decat daca-i palpez f.putin.credeti ca e o problema?sunt tare suparata,mai ales pt ca medicul meu de fam nu mi-a dat nici macar sa iau acid folic ,ce sa mai zic de altele.iar ecografie am inteles ca pe aici se face prima la 3luni.voi pt ce luati utrogestan?
va pupic!
mirelutza5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza fetelor!!!
doamne, am lipsit si eu ieri, m-am simtit foarte rau, si uite cat ati scris.am stat tot cu capul in wc.ma bucur ca azi sunt mai bine. ziua de maine nu stiu cum va fi.

DENISA, PISOI, LACRAMIOARA,PAULA imediat voi deschide un alt capitol si va voi trece atunci pe lista.
daca mai sunt altele la care trebuie modificat le rog sa-mi spuna acum.

Felicitari fetelor pt. samburei.

al meu la 6 sapt. si 4 zile avea 5 mm si sacul gestional 17 mm.

dr. a zis ca daca eu ma simt bine putem presta, ca e normal. Vitamine mi-a zis sa iau dupa astea 3 luni. e mai bine sa nu iau nici un medicament pana se formeaza toate organele.asa ca-l ascult cu sfintenie.

l-am intrebat si daca se poate determina sexul acum, si mi-a zis ca numai prin punctie: baga un ac prin burtica si ia lichid amniotic.
dar nu cred ca e prea placuta, asa ca mai bine ma lipsesc.

aseara imi zicea cineva, ca pot stii daca e baiat sau fetita calculand astfel: luna in care ai ramas+ varsta mamei. la mine vine aprilie, adica 4+25 (anii mei impliniti). egal29.2+9=11; 1+1=2
daca e par e fetita, impar baiat.
cica a calculat, la toate care au nascut si este adevarat.
eu sunt happy, ca daca ar fi adevarat as avea fetita, ceea ce-mi doresc.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

cum nu mai puteam de ingrijorare,m-am programat maine la eco,la 10dim.o,Doamne ,sper sa fie totul bine,ca eu in afara de somn nu mai am nici un simptom.si cred ca obosita sunt doar din cauza ca nu pot dormi de ganduri.nu stiu daca va fi transvaginala sau normala(eco),medicul ma va povatui.in noaptea asta chiar nu o sa dorm,sigur maine de abea voi nimeri cabinetul.va pupacesc si ma rog pt.voi.
mirelutza5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

buna dimineata fetelor!
cred ca in curand ma inscriu si eu pe lista.
inca nu stiu nimic sigur, azi planuiam sa imi fac un test. am vazut ca mai e cineva cu ultimul UM in 21 aprilie :) Prin a 28 zi am avut stres mare cu examenul pentru carnet asa ca nu stiu daca nu e de la stres intazierea asta.
va pup

canda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna burticutelor,

Ce harnice sunteti!!! Abia reusesc sa citesc ce scrieti.

Bun venit noilor burtici, s-aveti sarcina usoara si bebei sanatoasi!

Cata, m-am emotionat cand am vazut poza cu bebe! Astept cu nerabdare ziua de marti, sa-mi vad si eu bebicul (va avea 8 saptamani si-un pic, trebuie sa se vada bine). Singura problema e ca aparatul unde ma duc eu nu scoate poze, dar cred ca voi duce aparatul foto si-i voi face asa o poza.

Monica, nu trebuie sa-ti faci griji pentru eco. La eco vaginal, in perioada asta timpurie, embrionul se vede mai clar. Acum si eu am facut vaginal, dar la primul bebe, am facut doar abdominale (primul la 5 saptamani si s-a vazut punctuletul).

De patru zile, in fiecare seara am program de , inseamna ca-i merge bine la bebe , isi face simtita prezenta. In timpul zilei, mi-e greata la orice miros mai puternic, uneori chiar si la mancare. Noroc ca nu trebuie sa circul cu autobuzul, sigur mi s-ar face rau. Si eu am burta umflata, deocamdata mai suport blugii pe mine, sunt putini elastici, dar in curand trebuie sa trec la haine mai largi. Inca n-am pus kg pe mine, ceea ce e bine, nici nu prea am pofta de mancare. Dimineata si la pranz mananc cate ceva, mai mult fructe, salate si musli, masa de dupa masa o iau degeaba ca si-asa o dau afara si seara mai mananc un pic sa n-am stomacul gol.

Ma termina fazele cu , astept sa scap de ele.

Va pup si va doresc o zi minunata, fara ganduri negre!

Tatiana 7+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

eu cu hainele nu am inca probleme.
scad in greutate in loc sa cresc.
daca nu am pofta de mancare, ce sa fac?

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello

Mirela chiar daca dr. nu ti-a dat sa iei acid folic poti sa il cumperi si sa incepi cu el ca nu are cum sa afecteze negativ sarcina.Nu te gandi prea mult la simptome ca sant momente ale zilei cand nici nu simti ca esti gravidutza( am mai citit si alte fete care spuneau asta )
Monica eu am facut la 5 sapt. eco intravaginala de 3 ori intr-o zi si inca una a doua zi( nu am avut nici o problema ) Se vede mai bine inauntru cu eco intravag. decat abdominala...important e ca ai vazut punctuletul unde trebuia
Florinini si eu astazi m-am trezit cu ameteli si o stare de rau....
Fetelor stam si ne facem atatea probleme si mergem de atatea ori la dr.....era mai bine cand nu stiam prea multe despre sarcina si timpul trecea, burtik crestea ( ma refer la sarcinile mele anterioare ) Acum sant in stres pana luni cand ma duc la eco
Bun venit noilor burtici Sarcini usoare fetelor

5+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor eu am o lene in mine si un somn...casc intr-una...ma cam doare spatele de la pozitia pe scaunul asta..ca incerc sa nu stau in unghi de 90 de grade ca nu face bine la bebic, dar vad ca are coloana de tras...una peste alta am papat si parca nu mi-a cazut tocmai bine...ma simt slabita si ametita...si mai am de stat pe aici pina la 19:00...ufff....abia astept sa ajung acasa!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
5 +

Mergi la inceput

eu numai eco intravaginal am facut. la celalat normal nu se prea vedea.

referitor la ACID FOLIC, l-am intrebat pe dr. si mi-a zis ca trebuie luat cu 2-3 sapt. inainte de a ramane insarcinata, pana in 4 sapt. de sarcina.
degeaba il luam acum, ca ce trebuia sa se formeze s-a format.
dar mi-a zis, ca daca vreau sa-l iau, pot. rau nu face.

gio si bb 6+

Mergi la inceput