Bebelusi de ianuarie-februarie2005(16)
Raspunsuri - Pagina 3
lavinia345 spune:
Tot eu...mi-am citit mesajul si am vazut"cingiile"
super cuvant mi-a iesit.Mai era o mamica pe la parintii intreaba parintii raspund cu "DEMUCIZAM" ...m-a distrat enorm.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
Leta spune:
Am fost la dr. 

si asa cum ma asteptam si ma temeam, m-a intrebat de cind dateaza ultimul Papanicolau si m-a trimis la colposcopie 
. Mi-a zis s-o fac urgent - adica pina luni, cind se va intoarce el in tara (plaeca miine), iar luni dimineata ma asteapta la spital.
Am sunat la o mie de cabinete pt. colpscopie so toate aveau programari pina la inceputul lui iunie. Am gasit pina la urma un loc liber la Clinica V. Babes si ma duc vineri la 12.00. Mor de frica 

crinuta spune:
Lavinia, cum adica nu se gasesc patrunjel. telina, pastarnac? Ce ciudat, inseamna ca pui doar dovlecei, morcov, cartof, ceapa, si cam atat?
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Ba nu mori de nici o frica, ca nu ai de ce. Ti-am spus clar ca nu e ce crezi tu.
Fa-ti si o eco neaparat.
Crinuta si
Rayan
adita spune:
Leta, nu intra in panica, o sa vezi ca nu e ceva grav.
Am vazut pozele de la toti bebeii, sa va traiasca fetelor, chiar ca sunt tare scumpi.Crinuta, la pozele voastre am vazut ceva foarte interesant, la my cakes
. nu poti sa-mi trimiti si mie niste retete, ca totul arata foarte bine?
Shobo, sper sa te lamureasca d-na dr Culcer si sa poti alapta in continuare fara probleme.si eu m-am gandit sa nu fie faza cu presiunea prea mare la lapte, ca si eu patesc asa, daca curge prea repede laptele nu suge bine, se opreste foarte des,mai ales daca are si mucisori, cu nasul infundat nu poate sa traga cum trebuie. in rest respira bine pe nas? poate are polipi, ceva.dar daca tu zici ca nici din biberon nu vrea laptele tau, nu stiu ce sa mai cred. singurul motiv pe care l-am auzit pt ca copilului sa nu-i mai placa laptele mamei era cand aceasta a ramas din nou gravida, dar banuiesc ca nu e cazul la tine. sau sa ai ceva in alimentatie care sa-i dea laptelui un gust care lui nu-i place
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
ana maria spune:
Leta nu stiu ce ti-a spus doctoru' de te-a speriat asa. dar dupa nasterea naturala apar adesea rani pe col. Eu zic ca te vei lamuri dupa colposcopie. Am trecut si eu prin asa ceva acum doi ani si bineinteles ca ma gandeam la toate prostiile. A fost o simpla ramna pe col care s-a rezolvat cu o cauterizare, interventie super simpla. Tinem pumnii si multa sanatate!!!
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Adita, majoritatea retetelor le am de pe forum. Am uitat insa sa pun poze cu Tiramisu, care mi-a iesit super, super.
Daca vrei iti spun unde le gasesti, ma refer la Diplomat, Tiramisu si Rafaello. Problema e ca sunt multe din fiecare, iar eu am facut combinatie din ele.
Ultima prajitura e musuori de cartita, facuta aseara.
Crinuta si
Rayan
shinutza spune:
crinuta sa vezi cate griji ai cand esti mamica de fetita. atunci, vorba andei stai cu pusca pe balcon si pazesti imprejurimile. barbate-miu sustine sus si tare ca o sa mearga cu fi-mea la film pana la 25 de ani
, apoi se mai gandeste.
noi mancam asa: dimineata (ora 7) intre 140-170 ml laptic (nan ha ), ora 10-11: mar cu biscuit, apoi peste 30 min laptic abt 150, ora 14 sa zicem supita (din morcov, rosie, doua foi de spanac, telina, dovlecel, patrunjel, jumatate de ceapa veche sau o ceapa noua, un varf mic mic de sare cat sa-i dea gust si putin unt sau o ulei de masline), ora 17-18 cereale cu laptic sau doar laptic cca 150-170 apoi seara dupa baita 200-240 laptic.
asta e ziua noastra. mai nou. ca pana acum mi-a capiat creierii, avea momente cand nu manca decat 60 de ml lapte, insa noroc cu mama ca mi-a aduso pe drumul cel bun.saru-mana mama!
ana maria spune:
Shobo ti-am dat PM. 
Citeste si aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49174
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Megg spune:
'Neata fetelor,
SOLICITARE!!!
Eu am citit doar articolul din Jurnalul National, nu am vazut si pozele de care zice Lavinia, dar nici nu cred ca vreau sa vad. Am trimis articolul pe mail sa mai circule...
Anda, pentru ca ai talent la scris si am vazut ca ai si dispozitia de a mediatiza cazuri de copilasi ce au nevoie de ajutor, pot sa te rog frumos sa faci un articol mic (sinteza) a celui din Jurnalul national cu copiii abandonati si cu d-na dr de la spitalul Bucur? Daca s-ar putea pune pe un fluturas cateva randuri care sa impresioneze, am putea sa le distribuim (mai am o colega dispusa sa stranga hainute si ce se mai poate si sa mergem sa-i ducem d-nei doctor). Daca ai timp, trimite-mi , te rog, pe PM si printez eu la mine. Colega mea o stie pe d-na dr Dragomir, e f. sufletista.
Ma gandeam ca cele care nu folosim retelele compensate pentru lapte praf la copiii nostri, am putea sa luam aceste cutii de lapte pt bebelusii abandonati. Fetele care cunosc preoti sau au contacte pe la biserici, ar putea duce asemenea fluturasi.
Megg si bb Mara