am o nedumerire.Ce inseamna"motive intemeiate"? N-avem voie sa-i facem pass separat decat cu acordul ambilor parinti( aici e ok) si daca exista motive intemeiate.Ce trebuie sa spun/fac?
Multumesc:)
pai da, ca ce e intemeiat pentru tine nu e la fel si pentru ei....
eu am reusit pt. ca le-am zis ca nu vom calatori intotdeauna impreuna, ca trebui sa iasa copilul din tara cu mine si sa se intoarca cu tati, sau sa intre tati in tara cu bb si sa plece singur....asa ca alessia a mea are pasaport de la 2 luni...
bafta!
http://community.webshots.com/user/ancuzza
pt cei care locuiesc in afara Ro, cel mai practic e sa faca pasaport separat pt ca uneori copilul vine si pleaca cu un parinte sau cu altul, sau bunica, matusa, chiar si prieteni care merg in RO.
M
Trebuie sa demonstrezi ca Sofia va calatori si cu altcineva decat cu tine sau sotul tau.
Adek.. calatoreste cu ..bunica de ex.
Pentru asta trebuie sa te duci la audienta la comandant, asa e regula parca. Cu o cerere scrisa in care scrii motivul.. bla bla bla.. Succes.
----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)
Multumesc fetele, parintii mei sunt de 3 ani in Anglia, sa speram ca asta va fi un motiv indeajuns de bun.
Daca te grabesti foarte tare, grabeste-te ca e mare nebunie la Pasapoarte. Si din cate stiu eu e coada la audiente la Comandant, sau era acum cateva luni cand a facut fratele meu pentru fetita lui. Si la el erau motive suficiente pentru ca el lucreaza afara iar fetita statea in Romania.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!