Rochia de ocazie/inchiriata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by pyssy

oana, poti purta un sutien fara bretele...

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

crede-ma, nu pot....

oricum, va multumesc mult...o sa incerc pe unde m-ati trimis voi, mai am destul pana in septembrie.
va pup pe toate!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Si eu sunt importiva rochie negre. Toata lumea se imbraca in rochie neagra. Mai alegeti fetelor si alte culori.
Mie imi place negrul fff mult, dar deja incep sa fiu importiva lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Rochie mireasa - inchiriere...???"
postat de denis, 23/09/2005, 10:15:30

Salut fetelor

Foste si viitoare mirese.

Eu voi avea nunta in la inceputulluji noiembrie, deci mai am un picut de timp. Sunt in cautare de rochie si as vrea sa stiu de la voi pareri privitoare la inchiriere. Eu, spre exemplu as vrea o rochie super faina si de calitate, dar din principiu, fiind o rochie pe care o voi purta doar odata, nu sunt dispusa sa aloc mai mult de 10 milioane. O rochie de f buna calitate nu gasesti s-o faci la banii astia, dar nici de inchiriat nu am gasit im Bucuresti. Singura ar fi Salonul Gabriela, dar nu prea m-am impacat eu cu modelele de acolo.
Voi ce parere aveti despre inchirierea rochiilor? Daca ati gasi rochia visurilor voastre de 25-30 mil .. la pret de 10 sa zicem, ati prefera varianta inchirierii..? Sau o rochie de 10-15 mil la pret de 4-5... v-ar conveni?
Si daca da, de unde se poate inchiria in Bucuresti? Eu sincer nu prea am gasit....

Astept pareri de la voi.

Denisa

raspuns postat de dana n., 23/09/2005, 10:38:12

Buna!
Eu am avut rocdhia inchirita de la Gabriela.Pretul ei era de 40 000 000lei si pe mine m-a ajuns inchiriatul 9 500 000lei.Eu zic ca a meritat.Am avut in ziua nuntii rochita mult visata.Nu regret nici un pic ca nu o mai am(nici nu aveam unde sa o mai pastrez in casa).In schimb mi-au ramas numai amintiri frumoase:poze,dvd-uri...
In afara de Gabriela nu cunosc un alt magazin de unde se mai pot inchiria rochii de mireasa.

raspuns postat de floricika, 23/09/2005, 12:14:53

Si eu tot inchiriata, tot de la salonul gabriela, tot 9.500.000. Nu regret nici o clipa, am avut rochia pe care mi-am dorit-o! Daca nu iti plac rochiile de la salonul Gabriela, eu zic sa faci un efort finaciar, si sa iti faci rochia pe care o visezi, o data in viata e nunta TA! Ai fost si ai probat rochiile de la salonul gabriela? O rochie pe umeras nu spune nimic.....pe cand imbracata......e cu totul altceva.....eu zic ca nu ai nimic de pierdut!

raspuns postat de vulpitzayam, 23/09/2005, 12:59:59

Cate zile iti lasa rochia?Si ce se intampla daca o murdaresti?
Dana , cum ai putut sa dansezi cu trena dupa tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "Rochie purtata 1 data - ati cumpara/inchiria?"
postat de Trin, 19/04/2006, 12:43:52

Buna fetelor!

O sa fiu si eu miresica in toamna acestui an.
Acum sunt la etapa cautatului rochitei. Am gasit ceva deosebit, de la Demetrios (sper ca nu fac reclama), destul de scumpa. Dupa nunta nu am de ce sa pastrez rochia si vreau sa recuperez o parte din banii investiti in ea. Din acest motiv ideal va fi sa o vand sau sa o dau in chirie la o alta mireasa. Intrebarea este: va tenteaza asa o oferta? Ati cumpara / inchiria o rochie de colectie purtata 1 data?"

Multumesc mult! Si nunti de vis tuturor miresicilor!

raspuns postat de Divine girl, 19/04/2006, 13:04:12

Buna! Eu nu am nevoie de rochitza ... ca am ... dar voiam sa iti spun sa nu mizezi foarte tare pe faptul ca o sa gasesti pe cineva amator. Si asta din mai multe motive:
1. Sunt, intr-adevar, persoane care nu vor sub nici o forma rochitzica la mana a doua, chiar si Deme. Eu una nu as putea sa port o rochie de mireasa pe care stiu ca a mai purtat-o si altcineva.
2. Pretzul mare al rochitzelor Demetrios! Daca vrei s-o dai neaparat si repede va trebui sa lasi mult la pret. Nu cred ca cine isi permite sa dea bani pe o rochitza scumpa isi va lua la mana a doua.
3. Masura. Aici ... se reduce mult numarul "doritoarelor" pt ca nu se baga nimeni ( cel putin din Buc ) sa modifice o rochitza Demetrios. Sau poate s-ar baga vreo casa de moda, dar eu una nu as risca ...
S-o inchiriezi ... nu stiu ce sa-ti spun ... ai curaj?
Acum nu vreau sa te superi pe mine pt cele spuse si nici sa te descurajeze parerea mea, dar ... ai cerut pareri si sigur ca aste este doar parerea mea

raspuns postat de dyadya, 19/04/2006, 13:16:40

De acord cu cele spuse de Divine. Totusi, nu se stie niciodata. Sunt si fete care nu pun pret pe faptul ca rochia a mai fost purtata, atata vreme cat arata impecabil cand o preiau ele. La fel de bine sunt si persoane care prefera sa dea 15 milioane pe o rochie Demetrios(chiar daca a mai fost purtata) decat sa dea 15 milioane pe o Agnes Toma noua. E vorba de calitate/croiala/etc.
Nu se stie niciodata, insa, tocmai pe acest considerent, eu in locul tau nu mi-as face planuri ca-mi voi recupera ceva bani din rochie.

raspuns postat de lavinai, 19/04/2006, 15:02:34

eu sunt fosta miresica (2005) si vreau sa va spun ca ma avut un noroc chior!!! exact dupa ce am venit din luna de miere am gasit pe cineva care avea nevoie urgenta de rochie de mireasa si ia placut-o mult pe a mea , asa ca am vandut-o imediat si al acelasi pret cu cat am luat-o......!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Merci tuturor de raspunsuri!

Intr-adevar e delicata problema, dar cum a spus si lavinai - cu putin noroc...

Eu nici nu am pus problema s-o vand la acelasi pret cu care am luat-o .... asi face un discount de 40%, iar pentru inchiriere cu siguranta mai mult.

In ceea ce priveste marimea: aceste rochite de multe ori sunt mai mari, tocmai ca sa acopere o nisa cit mai mare de cereri. Chiar la salonul de unde o cumpar le ajusteaza perfect dupa formele individuale. Vanzand rochite de acest calibru, respectiv au si croitoreasa care stie meserie. Am vazut personal rochite modificate.

Mai astept pareri!
Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput