Ceva ciudat la ecografie
Cumnata mea a fost astazi la ecografie. Este insarcinata in 6 luni.
Doctora de la ecografie i-a spus ca este totul bine cu copilul, ca are greutatea buna (chiar marisor) dar ca e ceva ciudat ca nu vede activitate in cordonul ombilical.
Cumnata mea s-a cam inspaimantat cand a auzit si a intrebat-o pe doctorita daca este ceva grav dar doctorita a spus ca nu, ca copilul e foarte bine dezvoltat si sa nu-si faca griji.
Totusi ea e cam nelinistita si nu stie ce sa faca.
Ati mai auzit de asa ceva?
Raspunsuri
karmenutza spune:
Poate nu era ecograful chiar performant? Poate nu a fost doctorita foarte atenta? Poate repeta ecografia la un aparat performant si un medic ecografist. Repejor! adica azi sau maine.
gabitzam spune:
Dar bebe misca?? Poate intr-adevar nu este un eco prea bun. Sa repte ecografia, pentru linistea ei, la un ecografist bun.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
lulu75 spune:
Stiu ca activitatea in cordonul ombilical se vede la ecografie morfologica.
Luminita
28 de saptamani cu
Andrei
mirelam spune:
Da, copilul misca, e dezvoltat foarte bine si e foarte activ dar i-a spus chestia asta ca a nelinistit-o foarte tare pe cumnata mea.
Daca a intrebat-o, repet, ia zis ca sa nu se sperie ca nu e nimic rau.
Ce tip de ecografie a facut nu stiu...o sa o sun sa o intreb.
Poate, vorba voastra, nu se vede la tipul de ecografie facut de ea.
quote:
Originally posted by gabitzam
Dar bebe misca?? Poate intr-adevar nu este un eco prea bun. Sa repte ecografia, pentru linistea ei, la un ecografist bun.www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
mirelam spune:
Da, copilul misca, e dezvoltat foarte bine si e foarte activ dar i-a spus chestia asta ca a nelinistit-o foarte tare pe cumnata mea.
Daca a intrebat-o, repet, ia zis ca sa nu se sperie ca nu e nimic rau.
Ce tip de ecografie a facut nu stiu...o sa o sun sa o intreb...dar sigur nu e tridimensionala.
Ecografia a facut-o la spitalul CFR si doctorita e ginecolog nu ecografist.
Poate, vorba voastra, nu se vede la tipul de ecografie facut de ea.
quote:
Originally posted by gabitzam
Dar bebe misca?? Poate intr-adevar nu este un eco prea bun. Sa repte ecografia, pentru linistea ei, la un ecografist bun.www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
mitub spune:
Pai activitatea in cordon o vede daca are si Doppler la ecograful cu pricina.
daca-l simte pe bebe 10 miscari in 24 de ore e OK.
numai bine,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)
codruta_grg spune:
Buna!
Eu am fost luni la control si mi-a zis ca activitatea ombilicala si uterina este normala. Mi-a facut la ecograful la care merg de obicei la control. Are doppler!!!! Trebuie sa se vada si sa se auda. Sa mearga rapid la alt ecografist. Cum sa nu aiba activitate!!!??? Asta nu inseamna ca nu trece pe acolo sangele??
Codruta 25+
poze
mamini spune:
eu nu inteleg doctorii astia care spun cite-o chestie( care nu e neaparat o grozavie, dar dca nu stii, o poti face...) si apoi nu-ti dau nici o explicatie, cel mult iti spun: ei, nu te ingrijora, e doar ciudat...as fi murit cu ea de git sa-mi explice.
M26+