Va tundeti copiii la 0?
Raspunsuri - Pagina 3
roserb spune:
Bianca s-a nascut cu o claie de par des si negru din care nu i-a cazut nici un firicel , astfel incat pe la 8-9 luni , pletele ii ajungeau pana aproapte de jumatatea spatelui , si purta codite - a fost un adevarat chin , mai ales ca a coincis cu perioada verii ; in orice caz , abia am asteptat sa faca un an si am tuns-o scurt , dar in nici un caz 0 , ca si asa parul e extrem de des .
Roxana
Bobita spune:
Ce aveti impotriva tunsului la 0, daca unui om sau copil in cazul de fata ii sta bine. Mie personal imi sta foarte bine, si Mariutzei mele fel, si nu imi da impresia de copil bolnav.
Toti copiii vostri s-au nascut cu par? Daca nu, atunci cum vi se pareau, bolnavi cumva, asa cum spune Monica, sau slutzi, cum spune Simina?
Un parinte ar trebui sa-si vada copilul intotdeauna frumos, indiferent daca e sau nu.
Simina tu sau baietelul tau v-ati nascut cu par?
Daca nu, erati slutzi atunci?
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
Lia spune:
Ma-ndoiesc de rezultatele pozitive obtzinute prin tunderea completa a parului.Numai bine!
Lia&Andrew
Raluca spune:
Nu, pentru tunsul la zero.
Nu ajuta la imbunatatirea calitatii si cantitatii parului iar estetic, cu riscul de va supara, nu-mi plac copii cheliosi!
Raluca si Ilinca
monica spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Ce aveti impotriva tunsului la 0, daca unui om sau copil in cazul de fata ii sta bine. Mie personal imi sta foarte bine, si Mariutzei mele fel, si nu imi da impresia de copil bolnav.
Toti copiii vostri s-au nascut cu par? Daca nu, atunci cum vi se pareau, bolnavi cumva, asa cum spune Monica, sau slutzi, cum spune Simina?
Un parinte ar trebui sa-si vada copilul intotdeauna frumos, indiferent daca e sau nu.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
Pai tocmai, Bobita!! Tocmai pentru ca'l iubesc shi îl gasesc cel mai frumos baietzel, tocmai d'aia nu vreau sa'l tund la 0!!! Si tocmai pentru ca'l iubesc foarte mult ma-ngrozeste imaginea de copil bolnav despre care vorbeam....Brrrr....
Asta nu'nseamna ca parerea mea e cea mai buna!! Eu am vorbit despre mine si copilul meu!! Nu e cazul sa faci bolboci!!
Asa cum tie si fetitei tale va sta bine tunse la 0 tot la fel de bine mie si baietzelului meu ne'ar sta ca dracu' tunsi ashea!! Nici nu vreau sa ma gândesc...Ptiuh!!!
Ce'ar fi lumea daca am fi cu totzii la fel??.....
Numa' bine!!
Monica
(P.S. revenim la vesnica problema a acestui site: trebé musai sa comentam si sa ironizam parerile celorlati.....Daca unora le face placere lucrul asta, atuncea ce pot sa zic ..?! Tot înainte!!)
Veve spune:
Parerea mea e ca tunsul parului nu are nici o legatura cu desimea lui;scurtind firul ii poti imbunatati eventual calitatea dar nu cantitatea!
Mie-mi sta al naibii de bine cu parul tuns periutza(si argintiu daca se poate!!) ...Da' sa-mi tund cupilasu 0???Ntz,ntz,ntz!Niciodata!(si imaginea asta ma duce cu gindu' la Auschwitz!brrr!) Daca-r fi baietel si pe vreme calduroasa,poate m-as mai risca la un tuns scurtutz(dr nu 0,1 ci de la 2-3 in sus!!!) dar altfel?!?!?Bine-ntzeles se exclud persoanele cu probleme medicale pt.ca nu-i cazul in discutia de fata!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
mamaruta spune:
Eu as imbolnavi-o pe Mara daca as tunde-o si sincer cred ca m-as imbolnavi si eu. Am citit si eu undeva ca tunsu la chelie nu rezolva problema parului. Si nu vreau sa supar pe nimeni, dar mi se pare ca indiferent cat e de cald nu avem noi voie sa-i tundem, au si ei o personalitate, ce isi spun ei cand se vad in oglinda. Bine poate ma gandesc eu aiurea, dar incerc de pe acum sa ma montez in partea buna cand o veni ea cu un cercel in buric sau mai stiu eu pe unde , dar asta va fi alegerea ei.
Luizax spune:
nici io no sal tund pe alex la 0. Acu l-am mai tuns o tzara dupa ce i-am taiat moztiu, nu mai are zulufei cretulii....e si el baietoi. Dar la 0 nu! O sa i-l mai scurtez treptat ca sa se alinieze la lungime, ca el are keliutza daia la spate de la frecatul de perna....
Luizax - karkotash shef!
Cary spune:
Sigur tunsul la 0 nu are nici in clin nici in maneca cu indesirea parului, dar daca crezi ca copilului tau o sa-i stea bine CHEL, nu ai decat sa faci incercarea.
Eu am tuns-o o singura data pe Rebecca la 2 ani si in ciuda faptului ca frizerita a fost amabila si ia aratat la inceput cum merge jucaria aceea, atunci cand si-a facut numarul, copilul meu a tipat ca din gura de sarpe de parca o biciuia nu o tundea, iar mie mi s-a rupt inima. Era prea tarziu sa intervin in acea problema cu ceva, caci capul Rebeccai era tuns de jumatate si nu cred ca as fi iesit asa cu ea pe strada.
Rebecca arata bine si CHEALA, caci afara era o caldura torida, iar copilul mereu transpira din cauza palariutelor, ca doar nu era s-o las cu capul gol in soare.
In tot cazul mi-a ajuns aceasta experienta si prefer sa-i scurtez eu parul acasa, caci ea avand parul cret, nu se vede pe unde am CIUNTIT-O.
Va pup si sa va ganditi la zilele fierbinti de vara, caci bag seama iarna nu vrea sa ne paraseasca prea curand, Cary.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Sa fim fericite
Sorry, era doar parerea mea, de om cit-de-cit avizat. Si eu, si Deiutzu ne-am nascut cu o adevarata claie de par negru, poate si de-asta mi-ar fi f. greu sa-l vad chelios de tot, chiar daca pe la 3-4 luni chelise el oricum...
Si sa stii ca te-am vazut la intilnirea din decembrie, si mi-a placut cum iti statea tunsa asa, periuta. Numai ca eu mai am si "dimburi" pe tartacutza mea, si-ti dai seama cum as arata rasa-n cap!.... Oricum, nu am zis ca cineva ras in cap sau fara par ar fi neaparat slut, ci sa nu va slutiti copiii, ca poate nu le sta tuturor la fel de bine, si poate ca nici lor nu le place! Nici nu stiti cu ce impresii pot ramine copiii din perioada copilariei... Nu mai aruncati cu oua si rosii, va rog, eu doar mi-am exprimat opinia, asa cum fac toti pe aici, pe forum. Scuze!
Simina