Copilasi de martie-aprilie 2004 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
bea75 spune:
laura trimite-mi adresa ta de mail sau msn sa-ti povestesc ceva despre cancerul de col,din proprie experienta.uneori nu-i de joaca
multumesc pt. raspunsuri.
a mancad aproape 1/4 dintr-un tubmare,care nu stiu cum a ajuns la el.l-a spart cu dintii si era numai pasta peste tot:fata,maini,urechi,haine si alte locuri.am lipsit 5 min cat i-am pregatit papica.
vreau si eu o reteta cu peste pt.bb
bea75 spune:
laura trimite-mi adresa ta de mail sau msn sa-ti povestesc ceva despre cancerul de col,din proprie experienta.uneori nu-i de joaca
beatricemihai@yahoo.com
multumesc pt. raspunsuri.
a mancad aproape 1/4 dintr-un tubmare,care nu stiu cum a ajuns la el.l-a spart cu dintii si era numai pasta peste tot:fata,maini,urechi,haine si alte locuri.am lipsit 5 min cat i-am pregatit papica.
vreau si eu o reteta cu peste pt.bb
SimoV spune:
Laura, imi pare nespus de rau ca ati trecut prin asa stress mare cu sora ta. Saracii de voi, nici nu vreau s ama gandesc. Uite-asa cate-un cadru medical te darama… Sper din suflet sa se rezolve problema rapid. Multa sanatate surorii tale. Si ii doresc si Dariei sa se faca bine de tot. Ce sperietura si cu ea, cu asa febra mare, scumpa de ea.
Bea, noi papam rau. Adica lucas mananca bine, dar inca mai mult pasat (darn u ma deranjeaza, ca ii dau sa incerce tot felul si mai ia si bucatele, insa nu cu multa pofta si atunci ca sap ape mai mult, ii pisez. Numai sap ape. Mia in schimb imi scoate peri albi, nu mananca aproape nimic (doar cateva bucati de paine, kiwi, banana, mar, biscuite, dar efectiv doar cateva bucatele). De aia inca ii dau formula… Singura solutie este sa imi iau inima in dinti si s-o flamanzesc in toata regula – asa a zis si pediatra, ca alta solutie nu vede. Doamne ajuta sa functioneze.
Referitor la pasat, eu zic ca nu e mare problema, dar urmereste-i scaunul, etc. Cred ca mai mult a intins-o peste tot, nu cred ca a inghiti chiar ¼ din tub.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
Clau, apropo de surori, sper ca sora ta e pe calea cea buna.
Ati inceput lucrul? Saraca de tine… nici mien u-mi place deloc cand lucram una alt ape la casa, si toata casa e vraiste si praf si nici o randuiala… Dar trece si pe urma cine are apt. frumos aranjat? (ati hotarat totusi sa puneti gresie in bucatarie?)
Si ca tot ai intrebat, nu sunt la seminarii (aici s-a terminat scoala la facultati) – sunt la biblioteca…)
Ruprich, la noi aproape tot timpul e scandal pt. jucarii. Mai ales Lucas e f. acaparator – orice are Mia in mana, chiar daca el are o jucarie identica, o vrea si pe a lu’ sora-sa. Asa ca facem fata cum putem… Mia e un pic mai intelegatoare. E chestie si de personalitatea copilului. In parc la noi e altfel, copiii nu prea isi duc jucarii unde mergem, ca nu este nisip, este un fel de rumegus in parcurile cu hinta/ tobogane. Deci macar cu strainii nu ne certam. Dec ice voriam sa spun, ca si celelalte fete, este ca e normal sa se comporte asa. Ei inca nu au capacitatea necesara sa inteleaga chestiile astea. E greu. Eu abia astept sa ma pot intelege cu ei un pic mai bine. Disciplinarea la varsta asta nu prea isi are rostul, adica mai bine functioneaza sustragerea atentiei, din cate am citit eu. Cand e vorba de chestii care sunt periculoase pt. ei si eu sunt f. ferma, nu accept compromisuri si ridic tonul (ca asta inteleg, imediat stiu cand nu glumesc) dar cand e vorba de fleacuri, mai inched cate-un ochi. In felul asta stiu si sic and e serioasa treaba. (vorba vine stiu, dar sper ca invata…)
Micky, asa e si la noi, cand suntem noi acasa (mai ales eu) numai la noi vor copiii. Ai mei imi spun tot timpul ca sunt f. cuminti pana venim noi acasa. Eu cred ca ei se razbuna pe noi, ca suntem plecati toata ziua. Te-ai hotarat ce faci in weekdnul cu pricina (oare ai scris si mi-a scapat?)
Mariana, eu te inteleg. Si mie mi-ar fi un dor nebun de copii dupa atata timp. Mie nu-mi tihneste nici cand ies un pic la cumparaturi, ma simt f. vinovata (asta si pt. ca am atata treaba si simt ca pierd vremea, adica nici nu invat, nici nu stau cu ei). Eu zic ca o sa-ti para rau daca nu il vezi si numai o ora. Dar cum a zis si Clau parca, tu te cunosti mai bine. Fa cum crezi tu ca e mai bine pt. tine. Si acum cat e plecat Stefan, profita si odihneste-te, ca dupa ce vine bebe 2 va fi f. de greu. Odihneste-te si fa treburi in casa, care nu ai timp sa le faci cand e copilul acasa si de care n-o sa mai ai timp DELOC dupa ce vine bebe 2 (de ex. ordine prin dulapuri, sertare, etc.)
Si eu ma trezesc toata noaptea sa ii invelesc, la ai mei nu le-a placut sacul de dormit deloc. Sunt niste neastamparati de numa, dadeau din picioare ca niste cai salbatici in saci, ca vezi Doamne ii enerva sa ii imobilizau putin sacii. Deci am renuntat.
Gata pauza! La munca!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Ela76 spune:
Buna seara!
Am revenit si noi aseara de prin partile de nord ale Moldovei, unde am petrecut tare frumos, la o nunta adevarat moldoveneasca - mult dans, multa mancare si voie buna. Plus vorba dulce a lor... noi, ca nasi, am fost 'intitulati' de socri "cumatrelul" si "cumatrita", ce-am mai ras!
Inca nu mi-au trecut basicile din talpi, rezultat al orelor de stat in picioare si dansat - ca s-au gandit invitatii ca daca nasa nu-i de pe acolo, atunci trebuie sa ii arate cum trebuie invartita si jucata! ![]()
(Ne uitam ce tara frumoasa mai avem, prin partile alea chiar nu am avut ocazia sa ajungem pana acum)
V-am citit pe fuga, dar am remarcat imbogatirea grupului nostru cu inca o mamica - Beatrice, bine ai venit! Nu cred ca puiul va pati ceva de la pasta de dinti inghitita, eventual face un kk mai moale.
Clau - sper sa nu stati mult blocati cu zugraveala si sa poti sa mai dai cate un semn. Referitor la noul Pampers Active Baby: si eu m-am trezit de vreo 3-4 ori cu Cristina uda pana la piept, desi scutecul era bine prins. Ei zic ca i-au facut mai putin voluminosi, dar la fel de absorbanti, ceea ce nu e adevarat. Am observat si eu ca pachetele au mai nou 76 de bucati in loc de 80, desi noi am apucat sa cumparam un pachet de 2 box-uri din Metro, de tip nou, care inca aveau 80 de bucati.
Simo - imi pare rau ca Mia e mai mofturoasa decat Cristina la mancare. Sa stii ca de cand i-am facut tratamentul de paraziti intestinali, problemele cu masa s-au redus semnificativ. Poate vorbesti cu dr vostru sa-i faceti o analiza a scaunului, mai stii, poate o supara ceva viermisori? Dau si eu o sugestie, bine ar fi sa nu aiba nimic.
Alona, Piciulica - un pic mai aveti si calcati pe pamant romanesc! Tar mi-ar placea sa ne vedem cumva! Nedda sigur nu ocoleste Bucurestiul, o prind eu cumva!
Cer iertare celorlalte fete ca nu le adresez special cateva vorbe, o sa-mi iau revansa cum voi putea mai bine in mesajele viitoare!
dulci pentru toate!
Elena - LA MULTI ANI pentru 21, n-am avut cum sa-ti scriu de acolo! Sper sa scapi repede de impachetat si mutat si sa revii in forta si pe la noi! 

Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Iete ca a revenit Ela!
Chiar mi-a fost dor de tine! Ma bucur ca v-ati distrat...prin Ardealu meu iubit cand?? sa fi invartita si jucata ca pe aici
Abia astept si eu ziua de 4 iunie cand mergem la prima nunta din acest an
Simo, abia marti ne vin muncitorii, asa ca pana atunci stam cu casa intoarsa
Ne-am hotarat, punem gresie pe jos!
nazdravanilor tai scumpi!
Laura, offf urata intamplare...sa stii ca si eu acum 7 ani am trecut printr-una asemanatoare...sora mea a fost internata pentru niste analize si ceva tratament si a fost diagosticata cu cancer de gradu 4 parca...au fost 3 zile de calvar, nu stiam decat eu si ea...pe vremea aia eu inca eram liceana, iar in alea 3 zile nu m-am miscat de langa ea...mergeam acasa slabita, dar nu trebuia sa dau cuiva de gandit, nu trebuia sa las sa se vada ca sunt trista si daramata...atunci am slabit si noi enorm, sora mea chiar ajunsese la performanta de a avea 40 kg
...cumnatul meu banuia ca ceva nu e inregula dar nu stia exact ce se intampla...dupa 3 zile de calvar medicul ginecolog in grija caruia era Cristina vine sa ne anunte ca de fapt au fost incurcate analizele si ca ea nu are nimic...la cat de nebuna sunt, sincer, eram gata gat sa-i snopesc cateva perechi de punmi
Ma bucur ca s-a adeverit ca sora ta nu are nimic
multi si bolnavioarei 
Eu cred ca fac reclamatie la protectia consumatorului...azi a facut Raul kk afara si a iesit afara din scutec desi era bine prins...eu sunt super super nervoasa pe ei, efectiv isi bat joc de noi
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
mariana tache spune:
Mai, fetelor, sincer nu stiu cum va fi joi. Ma tot gandesc in toate felurile, dar cred ca nu voi putea sa-l vad pe Stefan si sa plec iar de langa el; voi mai vedea pana joi, dar acum zic ca nu o sa-l vad.
Legat de pasta de dinti: eu inca nu i-am luat lui Stefan pasta. Il spal doar cu apa (si cu periuta); m-am gandit ca e prea devreme; il spal des (de 2 ori pe zi; mergem la baie ca sa ne spalam pe gurita dupa masa si automat ne spalam si dintisorii ca altfel nu ma lasa sa plec de acolo). Voi folositi pasta? De care? Cat de des?
Laura, sanatate multa Dariei si surioarei tale! Si eu am trecut printr-un cosmar asemanator, dar cu mama; este intr-adevar un cosmar! Bine ca s-a terminat cu bine si pt voi si pt noi!
Simo, sa stii ca nu am timp pt odihna si treburi prin casa deoarece ma duc la munca de dimineata pana seara (sotul are licenta si invata; asta e si motivul pt care l-am lasat pe Stefan in MM); azi am muncit de mi-au sarit capacele; zici ca am fost un rob pe plantatie; maine o iau de la capat; dar mai bine asa, ca trece timpul mai repede.
Imi pare rau ca te chinuie Mia cu mancarea; stiu ce inseamna ca si Stefan mi-a facut la fel la un moment dat; imi venea sa ma urc pe pereti; am scapat de stres revenind la blender; asta a fost din cauza premolarilor; acum imi zice maica-mea la tel ca mananca bine (cu bucatele); se pare ca si-a revenit; poate si la voi tot dintzochii sunt cauza.
Dar noi avem probleme cu laptele; deabia facem ratia de lactate pe zi (cam 450 ml/zi).
Mickyyy, sunt convinsa ca pe Malina o supara ceva dintisori de e asa suparata; si eu am avut probleme cu Stefan cand i-au iesit premolarii de jos; o saptamana am crezut ca ma urc pe pereti; nimic nu-i convenea; mereu se maraia; efectiv imi venea sa-mi iau campii; si-a revenit brusc de la o zi la alta; eu zic sa-i urmaresti gingiile ca sigur va pricopsiti cu un nou
.
As mai sta la taclale (cred ca de una singura, ca voi sunteti pe la somn, nu?), dar am ceva de lucru la calc. Asa ca va 
Vorbim maine.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(25 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am uitat ceva. Mai inainte am pus ceva poze la "pozici". Va dau un exemplu :absolvent.
Va place?
Mai am: ceva burtica.
Si mai sunt. Daca vreti, va invit sa le vedeti si pe celelalte.
Si sunt poze si de la ziua lui Stefan. Oare pe alea le-ati vazut?
Uite una cu tortul.
gata. Plec.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(25 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
LaviB spune:
SErvus fetele!
Doamne cate povesti triste pe aici. Noroc ca s-au terminat toate cu bine, ca si la noi de altfel.
Am fost cu cocolina la medic, un tip de nota 20.E mai batrinior asa ca un bunic si de cate ori mergem la el indiferent cu ce probleme intram iesim cu o super incredere in noi ca parinti.
Azi am stat o gramada in cabinet si am povestit o multime de lucruri toate legate normal de parinti-copii.
M-a linistit si cu bubitele Hannei (multumim si tie Malina de incurajari). Nu i-au trecut de tot insa ne-a dat un ulei pe baza de plante (e foarte "zgarcit" la chimicale, ceea ce eu o gasesc a fi
) si care are rolul sa-i "cremeze" pielicica ei sensibila, pielicica care cica poate reactiona in mod diferit de la copil la copil si la factori diferiti (schimbare-clima, schimbare-anotimp, schimbare-meniu, schimbare-detergent etc)
Mai vedem in 2 saptamani ce se intampla.
Clau eu sunt fff multumita de scutecele de la Pampers. Ce-i drept insa nu esti prima din Romania pe care o "aud" ca are surprize cu ele. E chiar o nesimtire, pe langa ca dai o caruta de bani pe ele mai sunt si de proasta calitate.(ca sa-i vezi cat interes isi dau pt piata de est, mama lor azi
)
Bea tocmai si eu vroiam sa-ti spun sa stai linistita si cum a spus si Mickyyy (parca) pune-i la indemana pasta de dinti pt bb-i-mancacei.![]()
Mickyyy o sa fie totul super bine atat cu tine cat si cu Daria si Malina. Ca ai plans si tu e ceva normal, nu uita ca esti gravidutza.Eu am fost o sensibila si jumatate in ultima perioada
(ce vremuuuuuuuuuuuriiiiiiii!!!
)
Mariana draga de tine ce suferi. Du-te draga mea joi la intalnire cu Stefanel. O sa-ti prinda bine sa vezi.Te incarci pt saptamana urmatore.
sa-ti treaca,
sa zabesti.![]()
Laura da`chiar ca ai avut un week-end.....Bin ca s-a terminat cu bine si....ai dat si 2 kg jos, deci e si ceva pozitiv ![]()
Ela chiar ca avem o tara super faina. Noi am fost in Nordul Moldovei la un tur de manastiri acu doi ani (am vrut sa o facem pe Hanna moldoveanca insa n-a vrut, s-a hoatarat o luna mai tarziu si asta in Germania, deh! speram sa aibe suflet pt ro
)
Am facut atunci si o gramada de poze cu care le-am incantat ochii multor prieteni si romani si nemtzi.
Acu chiar am reusit sa convingem pt luna august niste prieteni de aici (tot din ro dar plecati de ceva vreme din tara) sa vina sa facem o tura de Bran (cu castelul Dracula
), valea Prahovei si pe la mine prin zoana (Muntii Fagaras,Transfagarasan etc)
Cam atat fetele, ma duc la somn.
paaaaaaaaaa si pe maine.
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
LaviB spune:
Mariana, vazut pozele! Doamne ce absolvent de absolvent mai ai ![]()
Pusi la o mamica "suferinda" si ..... curaj pt joi ![]()
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )