Buna!
Am auzit ca de la 1 martie indemnizatia de maternitate s-ar fi marit de la 7.800.000 la 8.6000.000.
Stie careva ceva? Iar daca da care ar fi baza legala, ca m-am uitat pe site-ul CNPAS si nu am gasit nimic.
Va multumesc!
Eu am ridicat banii de pe card luna asta si tot 7.800.000 lei am luat. Deci, nici o marire a indemnizatiei.
Fetelor, indemnizatia CIC este de 85% din salariul mediu brut pe economie. Care se stabileste anual prin legea bugetului pentru anul urmator. Acest buget se publica prin decembrie.
Atat timp cat nu s-a modificat acest salariu, nu se mareste nici o indemnizatie. Nu mai puneti urechea la toate zvonurile. Aici se discuta de zeci de ori pe aceleasi teme.
Anul acesta, indemnizatia CIC este de 7830000. De la anul vom putea vorbi de o alta valoare.
Alexandra (30.09.2004)
Un mic ajutorrrrr !!! ??????
Cum se poate sau mai exact ce trebuie facut pt. a se putea ridica bani adica indemnizatia de 8.000.ooo pe card va rog frumos MAMICUTELOR , DRAGUTELOR :))![]()
Salutare
Eu am fost la banca cu buletinul si mi-am facut card.Cu numarul de cont
te duci la unde ai depus actele si il dai lor.Eu nu am luat inca.De luna urmatoare.
Cu bine.
quote:
Originally posted by camelia_geanina78
Salutare
Eu am fost la banca cu buletinul si mi-am facut card.Cu numarul de cont
te duci la unde ai depus actele si il dai lor.Eu nu am luat inca.De luna urmatoare.
Cu bine.
30+ cu
Andrei