8.600.000 in loc de 7.800.000????

8.600.000 in loc de 7.800.000???? | Autor: cici_2004

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am auzit ca de la 1 martie indemnizatia de maternitate s-ar fi marit de la 7.800.000 la 8.6000.000.
Stie careva ceva? Iar daca da care ar fi baza legala, ca m-am uitat pe site-ul CNPAS si nu am gasit nimic.
Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu am ridicat banii de pe card luna asta si tot 7.800.000 lei am luat. Deci, nici o marire a indemnizatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, indemnizatia CIC este de 85% din salariul mediu brut pe economie. Care se stabileste anual prin legea bugetului pentru anul urmator. Acest buget se publica prin decembrie.
Atat timp cat nu s-a modificat acest salariu, nu se mareste nici o indemnizatie. Nu mai puneti urechea la toate zvonurile. Aici se discuta de zeci de ori pe aceleasi teme.
Anul acesta, indemnizatia CIC este de 7830000. De la anul vom putea vorbi de o alta valoare.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriandumitru2003 spune:

Un mic ajutorrrrr !!! ??????
Cum se poate sau mai exact ce trebuie facut pt. a se putea ridica bani adica indemnizatia de 8.000.ooo pe card va rog frumos MAMICUTELOR , DRAGUTELOR :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_geanina78 spune:

Salutare
Eu am fost la banca cu buletinul si mi-am facut card.Cu numarul de cont
te duci la unde ai depus actele si il dai lor.Eu nu am luat inca.De luna urmatoare.
Cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by camelia_geanina78

Salutare
Eu am fost la banca cu buletinul si mi-am facut card.Cu numarul de cont
te duci la unde ai depus actele si il dai lor.Eu nu am luat inca.De luna urmatoare.
Cu bine.

La ce banca ti-ai facut contul? Trebuie una anume, sau nu conteaza?

Luminita
30+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput