Scurta traducere din engleza

Scurta traducere din engleza | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

Pliz pliz pliz
cine stie sa traduca asa ceva?

1. Any alarm or trip should be identified either as individual such as overload, high motor winding Temp. High bearing temperature, over-current etc. Where individual signals are not available then the “grouped” alarm condition should be identified. Individual alarms shall be identified wherever possible i.e. individual contacts wired to PLCs.

2. The fire and normal off takes from reservoir 02.4 have been reversed, they should be as shown on the General Assembly drawing.

3. Status of all motive water pumps should be shown,i.e. Available/running/stopped/tripped.

sarumana...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

1. Orice alarma sau control tb sa fie indicat (numit) individual, ca de ex supraincarcare, rotatie prea mare a motorului, temp prea ridicata, curent prea mare etc. Alarmele (asta e in sensul de alarma ca ai o eroare) individuale trebuie sa fie pe cat posibil izolate, de ex. conectate separat la PLC (plc inseamna Programmable logic controller, e un micro-controller folosit in industrie, barbatul meu ii zice romaneste automat programabil, el stie din astea).
2. (Probabil) alarma de foc (geez; de la ce sunt instructiunile astea???) si normal stop de la rezervorul 02.4 au fost inversate; ele ar trebui sa arate ca in schema generala de asamblare.
3. Trebuie indicata starea tuturor pompelor de apa (motive inseamna care se misca, dar nu ma pricep la pompe:-), de ex: disponibila; in functionare.
Zi-mi daca nu pricepi nimic, ca deseara putem apela la sus-numitul sotz :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sarumana, daca mai are sotul vreo schimbare, ok... daca nu... e tot ok...
eu oricum nu-nteleg nik , dar tre sa inteleaga altii, nu io...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput