probleme, probleme...
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rilbuc1/rilbuc1.jpg)
rilbuc1 spune:
Revin iar...
Ma tot bate gandul destul de serios sa ne separam, macar pt un timp. Am discutat cu ea lucrul asta insa ea nu crede ca in acest fel se va rezolva ceva. Parerea ei este ca nu se va rezolva nimic indiferent daca ne separam sau nu.
Spune ca nu ma mai poate iubi orice as face. In plus e destul de nervoasa, interpreteaza lucrurile cum vrea. De ex, ieri seara ii zic ca merg sa spal vasele iar ea mai tarziu spune ca ce ii scot ochii cu vasele.
Cu copilul e la fel de nervoasa. Uneori scoate niste injuraturi la adresa lui (dar nu in fatza lui) de zici ca nu e adevarat. Nu stiu ce as putea sa-i mai fac.
Cu partea intima, e la fel de prost. Cand o aud "hai repede ca dupa aia vreau sa ma culc" iese un fiasco total.
Ma gandesc ca daca ne-am separa, ne-am face fiecare o ordine in sentimente. Poate ar stii si ea in ce barca sa stea si la fel si eu. Dupa spusele ei, viitorul nostru impreuna e incert, ceva de genul "nu stiu ce sa spun". Singurul motiv declarat pentru care mai sta cu mine este ca nu se poate intretine. Numai doctorii o costa lunar vreo 5 milioane, iar ea nu castiga mai mult de 1,5 mil. E suparata ca nu poate castiga mai mult, insa sanatatea ei nu prea o lasa.
Am zis mai demult ca nu o mai iubesc insa se pare ca a fost reactia la supararea de atunci. Inca mai e ceva pus deoparte pt ea.
As vrea sa aflu parerea celor care au luat hotarerea de a se separa. V-ati schimbat sentimentele fatza de partener/a? Cum a influentat acest lucru casnicia?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
BellaDonna spune:
rilbuc1,
Voi ar trebiu sa luati o vacanta doar in doi , sa plecati undeva la munte sau la mare si sa va aduceti aminte de ce va-ti indragostit unul de altul.
Poarta o discutie cu ea si spune-i ca te-au ranit foarte mult vorbele si comportamentul ei, intreab-o daca tu te-ai fi comportat ca ea si i-ai fi spus cea tia zis ea tie, ea cum s-ar fi simitit.......
Da-i sa citeasca ce ai scris tu aici, si magandesc daca cartea "Femeile sant de pe Venus si barbati de pe Marte" poate ar ajuta-o daca ar vrea sa o citeasca.
Dupa cate vad eu sotia ta e intr-o asa zisa "nepasare", si se complace in situatia asta , s-a gandit vreodata serios ca daca te-ar pierde pe tine si copil ea ce ar face...???se pare ca nu sia pus de prea multe ori intrebarea asta si ar fi bine ar mai trezi-o la realitate.
Nu stiu daca despartirea va face bine da cu siguranta o vacanta la mare doar in doi fara copil, ar readuce dragostea pierduta.
Mult succes si Doamne ajuta!
Nimic fara Dumnezeu!
hosen spune:
,,Rilbuc1"salut mai esti in problema?-parca am inteles ca se rizolvase,sa stii ca pe undeva sunt de acord si cu,,Marius"pe undeva nu,dar ii apriciez jestul imi plac barbati de barbati,si mie imi plac chestii de genul asta,asta o pot spune si la femei imi plac femei de femei,sper ca intelegi ce vroiam sa zic?
hosen spune:
,,Rilbuc1"-nu vrei sa incerci sa te duci la o manastire cu ia si copilul,cam pentru o saptamina,dar fara sa stie ia,fai o surpriza ca prea miroase nasol,asa dint-o data sa stii ca ceva nui curat la mijloc sa stii ca nuti vorbesc din rautate
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by hosen
,,Rilbuc1"-nu vrei sa incerci sa te duci la o manastire cu ia si copilul,cam pentru o saptamina,dar fara sa stie ia,fai o surpriza ca prea miroase nasol,asa dint-o data sa stii ca ceva nui curat la mijloc sa stii ca nuti vorbesc din rautate
hosen
nu ched ca asta va ajutha la hrezolvahrea phoblemeloh lorh.
Aiko-mar spune:
Rilbuc, nu vreau sa te superi pe mine, dar sotia ta pare cam rasfatata si infantila pentru varsta pe care o are. Ba te iubeste, ba nu mai simte nimic pentru tine, de multa vreme (de fapt, am inteles ca nu te-a iubit niciodata). O casnicie este un drum lung, in care ambii parteneri trebuie sa puna umarul pentru bunul mers al relatiei. Nu poti pretinde doar sa primesti, trebuie sa si oferi. Cred ca este foarte sigura de sentimentele tale fata de ea si nestiind sa aprecieze ce are, se joaca cu vorbele (am inteles ca nu a trecut la fapte).
Cred ca ar trebui sa fi mai ferm, sa discuti deschis cu ea faptul ca incertitudinea in care traiesti iti face viata un calvar.