Vrancea(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Pofta mare Andra!
Papanasii, oau, normal ca sunt lipiciosi si buni...
Fie-va mila!

Flori, nici eu nu stau fara dulciuri si nici nu concep viata fara o ciocolata calda sau o felie de prajitura cu fructe sau o tableta de ciocolata neagra

Ziceam ca vreau sa dau jos si eu 2-3 kg si tot de mancare vorbesc!

Salut Lorena! Noi facem bine, multumim. Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Hei, unde sunteti?

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

'Neata!
Io is prin zona,dar nu prea am chef azi...e vreme naspa la noi,innorat

Andra,vazusem si noi reteta de papanasi,dar i-am spus lui Cezar ca nu mai fac dulce nimic,ca daca fac...mananc

Iselin,ieri nu am mancat nimic dulce

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Flori? Nimic dulce, dulce? Sau nimic, nimic dulce?

Nici eu n-am mancat mult pana seara, dar seara a venit sotul meu de la job, si facusem cipercute ciulama si salata beuf. Ciupercutele doar putin. Dar salata m-am luptat cu ea, si m-a rapus! Dupa ce rezistasem sa o mananc pana seara!
Uite asa-mi ploua in gura

Dar m-am consolat: daca mancam de doua ori bine, si inainte de a veni si cu el.

Sa stiti ca am 1.70 si aveam 54-55 kg, dar de cand sunt aici mananc toate prajiturelele si pateurile si pastele si tartele si salatele si...posibile.

Si apoi nu vedeti Cristina/Bubutzu tinea regim si nu a mai intrat pe aici. A slabit prea tare, a lesinat, o fi la spital
Probabil mai bine grasut si frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Corect! V-am mai zis eu: o viata avem! Asta e...grase si frumoase...(desi la Flori nu e cazul...)

Flori, pai daca nu te bucuri acum de papanasi si alte bunataturi...pai cand??

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Andra,la vara,la mare .In fiecare an mancam papanasi la mare,abia astept

Iselin,nimic,nimic dulce .Si nici azi,pana la ora asta,nu m-am atins de nimic dulce.Am fost si mi-am cumparat fructe,legume pt salate..am luat-o razna rau .Aaaa,dar nu pot sa renunt la Pepsi .Asa ca mi-am luat Pepsi Diet .

Mergi la inceput

Flori, bravo! Dar chiar nimic, nimic? Chiar ai luat-o razna? (Scuze)
Si eu beau Pepsi diet si chiar imi face bine. Asa simt eu. Poate sunt deja dependenta?
Dar am inteles de ce esti la regim.
Ca sa mananci papanasi la mare!!!

Si in Focsani erau papanasi buni. La Dogan (cei mai ieftini, si mai erau aici si clatite cu inghetata, oau!), la Solar, si la restaurantul care a devenit sediu de partid Nu spun de Fashion caci erau mai scumpi!
Si la Predeal, la Casa Taraneasca am mancat papanasi super buni. Si ciorba de fazan. Nu va suparati, dar mi-am amintit.

Si toate cele de mai sus, cu exceptia ciorbei, nu sunt pentru Flori! Va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna fetelor,

nici nu stiu cum am ajuns sa cietsc pe-aci, pt ca eu cu Vrancea nu prea am avut legaaturi pina acum. Am vazut ca dana.n e tot de-aici, si vroiam sa-ti spun Dana ca ti-ai ales o rochita superba de mireasa, ca invitatiile sunt f. frumoase si vreau sa va doresc din toata inima sa fiti la fel de frumosi si iubitori si de acum inainte, asa cum sunteti acum! Sunteti niste dulci amindoi, in plus, stiu ca sunteti niste oameni cu suflete mari!

Va doresc Casa de Piatra si numai fericire in calea voastra!

La fel, aceleasi urari pt toate fetele care urmeaza sa se casatoreasca, iar pt cele casatorite sau necasatorite sa fiti iubite si sa iubiti frumos!

Va pup si.....mai "bag" un ochi pe-ci din cind in cind!

Mergi la inceput

Iselin,ce-mi faci tu???Pai,dupa ce ca imi povestesti de papanasi,imi mai amintesti si de cei de la Dogan???E clar:nu mai am rabdare sa ajung la mare,o sa dau o fuga la Dogan cum ajung acasa

Sa stii ca nu am mancat nimic dulce nici azi (cat m-o tine )

Mergi la inceput

Helbi,bine ai venit la noi!Daca ai timp si-ti face placere,noi te asteptam cu draga inima sa stam de vorba

Mergi la inceput