Vrancea(6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Multumim de sfaturi Motanik. Asa este, tot timpul ne gandim noua nu ni se poate intampla. Dar nu e chiar asa, caci nu putem toti factorii de risc, deci nu putem preveni in totalitate. Si e mai bine de descoperit la inceput decat mult prea tarziu. Eu zic mereu: Doamne fereste, dar sunt constienta de societatea in care traim, de alimentatia pe care o avem, de medicatia pe care o suportam.

Mergi la inceput

La multi ani si voua fetelor, caci oricat ar trece anii, sufletul ne ramane al unui copil stingher, naiv, dulce ce zambeste la soare.

Mergi la inceput

Flori, la tine nu e o toana. Totusi vrei sa mai slabesti. Care e greutatea ta ideala, multumitoare pentru tine?

Deci curaj! Nu adopta un regim prea strict caci e mai greu de respectat. Alege unul mai maleabil. Si miscare, normal, dar nu in exces, sa nu lesini pe acolo

si eu

Mergi la inceput

Katalina, cum adica nu vor sa-ti schimbe modemul? S-a terminat garantia, nu aveti contract?
Bate cu pumnu'n masa! Stiu ca nu e frumos, dar cateodata merge.

Cum ati petrecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Iselin,cred ca m-as simti bine undeva pe la 50-51Kg .Stii care-i faza?Eu nu-s asa grasa(si Cezar mereu ma cearta cand ma aude ca-s grasa),dar am facut burtik si asta urasc.Am un colacel si talia mea nu mai este cum era odata (dar aici e vina mea in totalitate,ca nu am facut miscare deloc de vreun an si jum).

Pupi

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50232" target="_blank">capitol nou

Rog moderatorii sa-l inchida pe acesta

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput