Vrancea(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Buna ziua, fetelor, dragutelor. Am avut o saptamina plina si foarte placuta. Prietenii nostri din Canada au plecat, iar cei din Germania, cred ca zboara spre Munchen, in acest moment.
PTR voi insa, va trimit cu toata simpatia .
In acest sfarsit de saptamana am fost vineri seara la intalnirea sotului meu cu colegii lui de la liceului Cuza, apoi la Lepsa la unul din acesti colegi, iar duminica cu prietenii nostri din Canada la Brasov.
De aceea nu am fost atat de prompta in a va saluta.
Tot saptamina trecuta am fost pana la Gheorghieni. A fost un adevarat maraton, dar eu sunt cea mai fericita, cand trebuie sa plec si sa calatoresc.
Azi e deja vineri si sincer, nu stiu cand a trecut saptamana asta .
Maine se anunta o iesire la Lepsa la ziua unui prieten. Voi ce faceti in acesta sambata si duminica? Va doresc tuturor un weekend placut.

http://photos.yahoo.com/liceulcuza_12c_1980

Aici puteti vedea tot ce a fost acum o saptamana la liceul CUZA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Si eu ma bucur nespus de mult pentru Liviu! Sper ca totul sa decurga bine si de acum inainte si sa se puna rapid pe picioare!

Andra, eu nu am ajuns niciodata in Italia la el, doar el a venit la noi acum vreo 2 ani! Nu stiu de ce, dar cred ca imi zic ca el e acolo, am tot timpul sa ma duc si asa cred ca am gandit si despre Paris si despre alte orase de pe aici si pana la urma nu ne-am mai dus nicaieri! Sincer, nu am fost decat in Amsterdam si in Barcelona si in trecere prin Frankfurt, dar aia pot sa nici nu o pun la socoteala, ca a fost prea scurt popasul! Asta e! Stiu ca acum am fi trebuit sa profitam, dar in fiecare vara nu stiam cum sa ajungem mai repede in tara, sa vedem ce mai fac ai nostrii si nu prea ne-au interesat vacantele in strainatate! In fine ...

Lorena, dar ati petrecut, nu gluma! Am aruncat un ochi pe pozici, dar...nu te-am recunoscut! Am crezut ca va fi atat de evident, mai ales din descrierile tale, dar uite ca m-am inselat! Oricum, foarte frumoase fotografii si se vede ca ati avut o petrecere frumoasa!
Distractie placuta si in we!!! Si poate ne mai arati niste pozici!

Va pup fetelor! Vine sotul meu acasa si o sa stam amandoi la masa si nu mai stiu daca mai intru in seara asta!

WE placut la toate si sa va distrati din plin!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Salut frumoaselor!

Si aici e o caldura, mama, sa mori, as te sufoci, vreo 9-10 C ziua. Noaptea cam jumatate. Offffff.
Te inteleg Flori, si mie-mi vine sa ma urc in avion imediat, dar am angajamente pe aici. C'est la vie!
Ramai puternica Flori! Fii barbata!

Si uite, cu bun simt, nu mai zic nimic, nimic de mancare.(Doar daca ma intreaba cineva)

Roxana, eu cred ca Lorena este in albumul 2,3, de ex, intr-o geaca de blugi albastra.Pofta mare!
Despre copil s-ar putea sa nu fi mentionat in ultima perioada. Deja face parte din viata noastra de aproape 3 ani. Sau noi afcem parte din viata ei. Pentru ca e o minune la care noi doar asistam. Am fost binecuvantati sa fie!

Bravo Andra! Bravo Motanik! Bravo, bravo! Esti un om cu O mare. Am citit si eu mereu subiectul. Esti o luptatoare.

Lorena E frumos faptul ca v-ati intalnit. Apropierea si comunicarea intre oameni este minunata. Cum v-ati regasit dupa atata vreme?

Cristina?
Speranta?
Dana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by iselin

Salut frumoaselor!

Si aici e o caldura, mama, sa mori, as te sufoci, vreo 9-10 C ziua. Noaptea cam jumatate. Offffff.
Te inteleg Flori, si mie-mi vine sa ma urc in avion imediat, dar am angajamente pe aici. C'est la vie!

Si uite, cu bun simt, nu mai zic nimic, nimic de mancare.(Doar daca ma intreaba cineva)

Roxana, eu cred ca Lorena este in albumul 2,3, de ex, intr-o geaca de blugi albastra.Pofta mare!
Despre copil s-ar putea sa nu fi mentionat in ultima perioada. Deja face parte din viata noastra de aproape 3 ani. Sau noi afcem parte din viata ei. Pentru ca e o minune la care noi doar asistam. Am fost binecuvantati sa fie!

Bravo Andra! Bravo Motanik! Bravo, bravo! Esti un om cu O mare. Am citit si eu mereu subiectul. Esti o luptatoare.

Lorena E frumos faptul ca v-ati intalnit. Apropierea si comunicarea intre oameni este minunata. Cum v-ati regasit dupa atata vreme?

Cristina?
Speranta?
Dana?

Salutare!
Imi pare rau ca nu am mai scris dar zilele astea am stat mai mult cu Ana si Liviu.
Aici este o caldura cum de mult nu am mai vazut...
Va pup!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by dana n.

Imi pare rau ca nu am mai scris dar zilele astea am stat mai mult cu Ana si Liviu.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Danutza,tot respectul pentru ceea ce faci pentru Ana si Liviu .Poate ne mai spui,printre picaturi,ce mai fac,cum evolueaza lucrurile.

Lorena,super pozicile.Chiar am recunoscut pe cineva in pozele tale si am fost tare dezamagita ca nu i-am vazut si perechea persoanei respective(mi-a fost profesoara de chimie persoana pe care o "cautam").

Pupici la gagici

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

quote:
Originally posted by dana n.

quote:
Originally posted by iselin

Salut frumoaselor!

Cristina?
Speranta?
Dana?

Salutare!
Aici este o caldura cum de mult nu am mai vazut...
Va pup!

Bravo Dana! Stiam ca esti implicata, foarte frumos, de la suflet la suflete.

Noi cand am ajuns aici nu am avut pe nimeni aproape sau dispus sa ne ajute. Imi doresc sa pot ajuta pe cei care sosesc cum am venit noi. Si o vorba buna face mult pe un pamant strain. Si sper ca pot face asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutici!

Am intrat 5 min ca asteptam sa vina Roxana sa ne ia sa mergem la Ramy (englezoiacele mele )

Ce faceti?

Dana, iubita, voi realizati ce mult inseamna pt oamenii astia, Ana si Liviu, tot ce faceti pt ei? Nu o sa va poata rasplati niciodata bunatatea dar stiu ca Dumnezeu vede ce oameni buni sunteti si va va rasplati El..
Cu nunta ce se aude? Cand ai timp sa ne mai povestesti cum stau pregatirile...

Pup-o pe Ana. Si sa scrii cum a fost cu Liviu azi.

Va pup pe toate, va doresc un weekend placut si sa fiti cuminti (sau nu )

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by motanik

Salutici!

Am intrat 5 min ca asteptam sa vina Roxana sa ne ia sa mergem la Ramy (englezoiacele mele )

Ce faceti?

Dana, iubita, voi realizati ce mult inseamna pt oamenii astia, Ana si Liviu, tot ce faceti pt ei? Nu o sa va poata rasplati niciodata bunatatea dar stiu ca Dumnezeu vede ce oameni buni sunteti si va va rasplati El..
Cu nunta ce se aude? Cand ai timp sa ne mai povestesti cum stau pregatirile...

Pup-o pe Ana. Si sa scrii cum a fost cu Liviu azi.

Va pup pe toate, va doresc un weekend placut si sa fiti cuminti (sau nu )

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Buna!
Tot ceea ce facem ptr. ei o facem din suflet si nu ca am astepta vreo rasplata.Dupa cum am mai spus sunt doi oameni foarte deosebiti.Ei ptr. noi, sunt un exemplu.Sunt niste luptatori.
Liviu se simte foarte bine,mai multe am scris la topicul "Liviu Ungureanu" din cadrul Discutiilor Generale.

Ptr. nunta nu prea mai am nimic de rezolvat de aici.Vom merge in tara cu o luna inainte de nunta si ne vom ocupa de ceea ce a mai ramas.Oricum ceea ce a fost mai major deja e rezolvat!De abia astept!S-ar putea sa vina si Ana cu Liviu.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Dana,
daca ai nevoie de ajutor in Focsani, am o prietena tare buna care le stie pe toate si te poate ajuta.
da-mi de veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Buna seara fetelor, am vrut sa va salut si sa va urez o saptamana buna .
Prixi , eu sunt intr-o geaca albastra , cu parul f scurt si cu ochelari mai inchisi la culoare.

Mergi la inceput