Rahova sau apropiere...(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, eu sambata am ultima sedinta de sofat.Asa ca daca sunteti in parc sambata pe la ora 11.20 si vedeti o Berlina alba pe care scrie "Scoala de soferi D...nu" (si care merge cam in zig-zag ) sa stiti ca eu sunt aia...

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu azi am asteptat dr-ul sa vina sa-i faca vaccinul lui ruxi si nu a gasit vaccinul pentru meningita si nu a mai venit....m-a sunat sa-mi zica...si intr-un fel m-am bucurat fiindca azi e ziua ei (6 luni) si o chinuia chiar de ziua ei hi hi...insa maine...nu cred ca mai scapa asa usor.
cand ai examen de sofat?
pupici si sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Azi,am reusit sa ne intilnim,in formatie aproape completa :eu,Aissa,Monica si Andrea.Binenteles in faimosul parc...Sebastian.

Si,apropo,fetelor...
De ce credeti voi ca urla "cumintica" de Bianca ,azi,ca din gura de sarpe ?
I-a ghiciti ?

Avem un dintisor !

Pupici!
Am fugit la culcare.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bravooooooo! Felicitari Bianca, dintoasa lui mami!
Vio, pai cine l-a vazut primul trebuie sa cumpere fetei ceva alb!
Azi sa vedem cum ne intalnim, eu as fi iesit acum cat e inca suportabil dar trebuie sa ii fierb morcovei si abia cand o sa adoarma pot sa merg in bucatarie ca imediat ce dispar e ba sub masa ba la televizor, da ture cu premergatorul. Am gasit-o ieri sub masa cu totul, numai capul il tinea afara si bineinteles exact in dreptul unei vaze mari, daca se impingea putin ii venea aia in cap sigur, asa ca stau de paza. Sa o vedeti cum se ridica tinandu-se de masa sa vada ce poate sa ia. Exact acum cand va scriu a luat pentru a 2-a oara telecomanda desi ii schimbasem locul.....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
cristina...ce frumos povestesti de alexandra...abia astept sa o vad si eu pe ruxi a mea cu premergatorul
viooooo!!!! felicitari pentru dintisorpe binecutza cea cuminte...ai vazut ca nu plangea ea saracutza degeaba
mey, azi noapte ruxi a fost agitata....cred ca mi-ati deochiat copilul...glumesc desigur...dar ea care doarme toata noaptea de cand s-a nascut azi noapte s-a trezit la 2 plangand(nu tare...dar plangea) i-am dat suzeta si a adormit pana la 6,30 apoi iar a plans si atunci i-am dat laptic si doarme si acum...ce-i fii fost cu ea? i-o iesi si ei vreun dintisor?...zic si eu asa ca sa am o axplicatie
eu nu stiu ce sa fac...mi se pare insuportabil de cald dimineatza in sebastian...dar cine stie pe unde ajung azi....va pup si daca e sa vin si voi sunteti in parc ne vedem pe-acolo

monica

Mergi la inceput

Pai sa va mai spun, Monica, atunci. In timp ce ma-sa statea pe DC, domnisoara a ajuns pe hol. Cand m-am dus sa o trag de acolo ce credeti ca avea in mana (si supsese de zor la ea!)? O jegoasa de bucata de piele intoarsa cu care stergea Tony (ca nu l-am mai folosit de ani de zile) capul de la aparatul video. Va dati seama tone de praf plus spirtul cu care fusese imbibata de atatea ori, dar a spalat-o fata bine. Si ma mai mir ca face kk nu stiu cum....
Si numai cu cateva minte inainte luase dupa ea si prosopul cu care o stersesem pe cap aseara (ramasese pe canapea) si il tinea ca pe o trena dupa ea.... O sa vedeti voi, si inca asta nu e nimic, ea inca merge doar cu spatele si in lateral, in fata rar se arunca intr-un fel de topait....
Monica, cum ai in casa? Poate ii era cald lui Ruxi. Eu acum am dat drumul la aer pe functia de noapte, dar asta-noapte nu ama vut curaj si ne-am sufocat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

cand ai examen de sofat?

monica

Nu stiu, inca nu m-am programat ca nu mi-am terminat dosarul. Mai am analizele si n-am timp . Oricum prin august, da' daca o s-o mai lalai mult, probabil ca-l voi da in septembrie.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

nu prea mai am timp sa scriu ca bianca e super agitata si nu vrea decit in brate.
Pupici la toate si poate ne vedem diseara in parc.

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Rahova doarme!

Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Ce faceti fetelor?

POZE CU BIANCA

Mergi la inceput

Petre Ispirescu nu doarme....de la 6
Pana acum am facut asa:
- schimbat copil kk-cios
- hranit copil plangacios
- taiat unghii copil (ca sa nu se zgarie ca Bianca )
- spalat aragaz, faianta, chiuveta, blatul in bucatarie
- spalat cada, wc, chiuveta in baie
- pus supica plus carnita la foc
- scris 2 mesaje (asta e al 2-lea) pe DC
Urmeaza:
- calcat haine piticot
- calcat haine 2 grasi
- daca apuc pana se scoala ea sa pap si eu si sa termin cafeaua e bine.....
Este ora 9 si 10 minute....of ce obosita sunt! Bine macar ca e racoare.

Mergi la inceput