medicament de slabire sigu??exista asa ceva?
Raspunsuri - Pagina 2
mendi spune:
regenonul se da si fara retete si costa in jur de 150 000 180 000 lei 30capsule si se iau 3 pe zi dar grija mare ca provoaca agitatia si hipertensiune,are efectele cafelie ,a nu se lua seara inainte de culcare cu 4 ore.Nu am tinut regim cu acest medicament deoarece uitam de foame si cind mincam ma saturam extrem de repede.dar dupa trei luni nu isi mai facea efectul....asta a fost acum 2 ani si nu am pus nimic inapoi de atunci ,deci o data merita incercat,,bafta fetelor
FELNECAN MELINDA,ARAD,ASISTENTA MEDICALA/0745-998971
Delia spune:
Hai sa va spun eu cum e cu dieta de proteine.In lipsa ingerarii glucidelor si a grasimilor organismul consuma grasimile interne.
Este foarte buna cura pentru cine o poate tine - lipsa de glucide poate da stari de lesin (cel putin eu nu rezist mai mult de cinci zile).
In mare e cam asa: dimineata ceai sau cafea fara zahar (eventual indulcitor) cu doi biscuiti, la pranz si seara friptura de pui la gratar sau peste slab (pastav de exemplu) cu salata verde numai cu lamaie.
Se mai poate manca cate un fruct pe zi (de preferat citrice sau un mar), salata se mai poate inlocui cu rosie iar friptura la unele mese cu doua oua fierte tari si putina branza de vaci.
Odata pe satamana se permite o masa cu glucide ( ceva dulce, o portie de paste sau cartofi) dar sfatul meu este ca daca simtiti ca aveti stari de ameteala in primele zile mancati doi biscuiti (nu mai mult) ca sa nu va descurajati si sa nu vi se faca rau.
De retinut: cura nu se tine mai mult de doua saptamani, se face pauza o luna dupa care se reia.
Daca este tinuta corect se pot slabi in jur de opt kilograme.
Bafta!
Delia si Codrin
cspeana spune:
hei fetele daca sunteti interestae va spun
dimineata :un pahar cu lapte dar cat de putina ggrasime
un fruct si daca nu poti fara paine o felie de paine cu putin unt
dac iti este foame pana la pranz mai mananci un fruct (nu banane)
la pranz o proteina pui peste etc cu 2 legume si daca vrei o felie de paine sau un stiks de paine si inca o fructa
seara inca o proteina o leguma trebuie sa maninci inainte cu 4 ore de culcare si sa bei multa apa 8 pahare pe zi
deci in fiecare zi trebuie sa respecti urmat:
2 proteine
3 legume
3 fructe
2 carbohidrate
1 grasime
un pahar de lapte sau o felie de branza daca vrei pot sa elimini carbodar mai incolonu la inceput
imp nu mamanci in aceiasi zi de doua ori porc sau vita sau peste numai a treia zi nu amesteci porc vita peste cu cartof paste sau orezsi EX :la fel daca ai mancat cartof poti sa mananci peste numai a treia zi nu folosesti prajala numai fiert facut la cuptor sau pe gratar reteta este bazata sa ai totce trebuie organismului si sa itii accelereze metabolismul si ai sa vezi ca da rezultate daca nu dupa un timp nu mai slabesti scrie-mi si iti spun mai departe dar intai incearca si ai sa vezi si inca ceva neaparat exercitii cel puti o jum de ora pe zi Succes vreau sa aud de la tine pentru mine a lucrat fantastic si nu am rabdat foame nici un pic deci daca iti este foame trebuie samaninci dar sa nu depasesti portiile
cspeana spune:
[TextTextSa fiti atente fetelor ce contin medicamentele sa nu loati cu ephedra ca am auzit cazuri de imbolnaviri sau chiar moarte din cauza acestuia si la Tv a spus de cateva zile la noi