Vreau sa devin si eu mamica!

Vreau sa devin si eu mamica! | Autor: mirelaionut

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor si ...bebelusilor!
Ma numesc Mirela si sunt din Tulcea.Am auzit despre voi de la cumnata mea din Constanta si m-am inscris si eu pt. ca mi-au placut subiectele discutate de voi!Sa va spun mai multe despre mine (sau despre noi).Acum 2 luni m-am casatorit cu colegul meu de facultate, Ionut care este un tip super, ne intelegem de minune, ne distram super impreuna, noi am terminat Ecologia (in Constanta), de aceea, ne place f. mult natura , facem multe drumetii, am urcat multi munti impreuna, e super intr-un cuvant.Insa acum se pare ca avem o mica problema, nu putem "urca" impreuna un munte.de ceva vreme incoace imi doresc mult un bebelus, insa Ionut nu e pregatit pt. asta. Spune ca nu ne-am mai distra asa fain ca acum cand suntem doar noi doi. Nu stiu cum sa-l conving! Voi v-ati confruntat cu astfel de probleme la inceputul casniciei sau...pe parcursul ei??Astept raspuns de la voi.Am uitat sa va spun ca eu am aproape 26 de ani, iar Ionut 25.Va pup dulce si astept raspunsul vostru!!!!

spanu.mirela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

BUNA MIRELA
Nu am avut discuti din partea sotului meu ,cum ar fi ..ca sante inca tineri pt ca sotul meu are 37 si eu am aproape 26 la fel ca tine,si deaceia ne dormim si noi un bebeu ,dar nu se leaga nimic mai speram poate anul acesta ne ajuta dumnezeu.
In legatura cu sotul tau ,poate inca il sperie un copil acum mai ales ca are 25 de ani...mai lasal putin ca deabea aveti 2 luni de casatorie(timpul va rezolva si problema asta)
Te pup si numai bine
http://community.webshots.com/user/danielaaaaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

mirelaionut eu zic sa mai astepti putin pana sa aveti un bb,mai distrativa putin,nu zic ca dupa ce vei face un bb nu va veti mai distra dar zici ca deabia acum 2 luni v-ati casatorit,mai astepata pana la un an.parerea mea

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
leon si larisa
iubirea mea
bubulinele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisadi spune:

Salutare la toata lumea,
Mirela eu te inteleg foarte bine. In aceasi situatie sunt si eu sotul este mai mic decat mine cu un an si zice ca suntem prea tineri pentru copii. Dar eu am aproape 28 anisi timpul nu iarta. Noi ne-am casatorit de 2 ani. Aceasta problema a aparut imediat dupa casatorie si din pacate mai este. Problema cea mare la noi este ca nu avem inca o casa a noastra. Acesta este motivul principal.....;si de aceea il iert. daca aveti casa.......... be happy ... restu ...

Sunteti inca tineri, proaspat casatoriti...
mai distrati-va nitel in doi ca timpul trece si imediat o sa va distrati in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu vreau bebe, dar el zice sa mai asteptam. Noi o sa ne casatorim pe 1 oct si eu vroiam sa renunt la pilule dupa nunta ca sa fac o pauza de cateva luni inainta sa ne apucam de in scopuri reproductive. Eu nu am terminat facultatea si el vrea sa o termin mai intai....apoi tot spune ca inca mai avem timp(eu am 24 de ani) si ca nu ne-am distrat destul si ca mai avem multe de vazut pe lumea asta pt ca de abea acuma ne permitem si noi sa iesim din tara.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bine ai venit Mirela!
Referitor la problema ta..da sunteti tineri,aveti doar 2 luni de casatorie..deci inca in luna de miere cum s-ar spune.
Oricum pot sa-ti spun ca niciodata un barbat nu o sa fie pregatit.Tot timpul va fi plin de griji si se va gandi..da' n-am aia,n-am pe ailalta,n-am facut inca aia,n-am facut-o pe ailalta.Trebuie sa ai rabdare cu el.
Insa eu zic sa mai asteptati,sa-l intelegi si sa nu-l presezi.Bucurati-va de timpul in care sunteti doar voi,fara prea mari responsabilitati.
Noi suntem de 5 ani casatoriti si nu avem bb.Asta si pt.ca eu am pierdut 3 sarcini,insa nu-i timpul pierdut si cand o vrea D-zeu o sa avem si noi un bb.
Te pupic dulcic si chiar daca cu intarziere iti spun <Casa de piatra si multa fericire!>

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Mirela,nu stiu ce sa iti spun,ca la mine a fost invers.
El era atit de pregatit si mie imi era atit de frica...
Tot timpul imi zicea: "am imbatrinit si nu mi-ai facut si mie un copil" (avea 25-26-27 ani).
Copilul a venit in clipa in care ni l-am dorit amindoi la fel de mult,si suntem fericiti si ne bucuram impreuna de fiecare zi petrecuta alaturi de printesa noastra.
Stai linistita!
Va veni si vremea cind va dorii sa aiba un copil.
Pina atunci,nu uitati sa va bucurati de tot ce traiti acum!
Aparitia lui bebe va schimba multe lucruri in viata voastra!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

si sotul meu vrea un bebe...si eu la fel.dar nu acum.iam spus ca toate la timpul lor..suntem casatoriti doar de 3 luni..si eu iubesc foarte mult copii.eu am 4 frati si eu am ajutato pe mama mea sai creasca si stiu cum e sa ai un bebelus.la aceasta categorie ma descurc cel mai bine.numai ca nu e acum timpul.am 24 de ani si mai astept cred inca vro 2 ani si pe urma fac si eu un bebelush..daca cumva vine mai repede sa vina nu am nimik in potriva

va pup..

carmenn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mirela si BraveGirl, sotii vostri au dreptate. va spun pt. ca eu l-am avut pe fiu0meu inca din facuultate 9deci mai tinara decit sinteti voi acum) si s-au cam terminat distractiile studentesti dupa asta. Noroc cu niste tabere cit a stat copilul la ai mei citiva ani... In rest va spun sincer (fiu-meu are 18 ani acum) nici nu va imaginati cit de greu este. Un copil e un lucru minunat dar voata voastra, asa cum o stiti se duce naibii. In locul ei vine o alta viata, matura, plina de responsabilitati, griji, bucurii. Si asta va dura 18 ani 9sau pina pleaca copilul din casa voastra). Veti avea cu siguranta momente cind veti regreta graba voastra, mai ales cind va va fi greu si veti vedea in jur tineri de 23-25 ani plimbindu-se distrindu-se asa cum voi nu ati apucat sa faceti... Fireste ca veti alunga gindul, veti gindi, sintem tineri... Sau mergem cu copilul. Nu e chiar asa. Nu evti putea merge undeva in doi, mai putin daca aveti baby-sitter sau bunici care sa stea cu el... Daca ati fi fetele mele v-as spune sa mai asteptati. Daca fiu-meu mi-ar spune la 25 ani ca o ar vrea sa iaba un copil tot asta i-as spune. Mai distrat-va dragii mei, traiti-va viata caci astia sint anii cei mai frumosi din viata si nu se mai intorc. Parinti veti fi o viata intreaga, aveti timp... Dar sa fiti tineri si fara griji nu.

Mergi la inceput