23 de ani pierduti in van!
![](images/user_woman.png)
Sunt o femeie care nu mai stie ce sa faca cu viata ei. Am iubit cu disperare un om-sotul meu.Dupa o viata traita impreuna am aflat ca el m-a iubit decat in primii 2 ani de casatorie.Avem un copil impreuna pe care l-am facut dupa 10 ani de la casatorie,cu tratament de specialitate.De curand am aflat ca sotul meu are o amanta cu care isi petrece o parte din timp si ca in cei 23 de ani de casatorie a avut multe altele de care nu am stiut.El considera ca acum, daca am aflat, trebuie sa accept si sa inteleg ca va lipsi in unele nopti si ca in zilele de sambata trebuie sa se intalneasca cu "ea" pentru ca in timpul saptamanii dumneaiei are program incarcat.Copilul suporta greu aceasta situatie, mai ales ca el considera ca nu trebuie sa-i dea vreo explicatie copilului.
Am fost orbita de dragostea mea pentru el si i-am iertat lipsa de afectiune.Mi-am trait viata prin el si acum, cand vrea sa se indeparteze de noi ,nu stiu cum sa traiesc fara el.
I-am vazut adevarata fata ,de cinic,atunci cand mi-a spus ca l-a deranjat dragostea mea pentru el din toti acesti ani si faptul ca i-am fost fidela.
Ma aflu in situatia in care nu pot sa divortez din cauza ca inca mai sper sa se intoarca la familia sa.Pe de alta parte ,nici el nu vrea sa divorteze ca "nu are timp de pierdut cu astfel de lucruri"
Motivul, declarat, pentru care m-a inselat a fost ca nu "l-am ascultat niciodata",adica mi- am permis sa- i cer parerea, dar am facut tot cum am gandit eu.
As vrea sa stiu cine este aceasta femeie si sa incerc s-o fac pe ea sa renunte la relatie, pentru ca el declara ca nu renunta din principiu.
E foarte stresant sa stai in aceeasi casa cu sotul tau si el sa se poarte ca un strain.Stam in camere diferite,dar mananca din mancarea facuta de mine.Vorbim doar strictul necesar.Nu da raportul cad vine sau cand pleaca.Este o situatie fara iesire!
Raspunsuri
adjadyn spune:
UPS...asta da problema!!eu una as pune problema divortului .nu te complace, fiindca ai si tu viata ta!!!daca nu ai trait-o pana acuma langa cineva care sa te iubeasca, eu zic ca nici acuma nu e tarziu.nu te lasa amagita in fiecare zi de un barbat lipsit de sentimente pentru tine. cum poate fi o viata frumoasa??cum altfel decat sa ai langa tine barbatul care te doreste?????
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ruxij spune:
De ce nu poti sa te gandesti la divort? Ai cu ce sa te intretii? A cui e casa? Ai servici?
Aduna-ti puterile si lasa-l, nu-l lasa sa te umileasca in continuare! Nu trebuie sa iti traiesti viata alaturi de el sau de altcineva, ai putere, ai mandrie, traieste-ti viata pentru tine si pentru copilul tau! Trage-i un sut in... ticalosului, meriti sa fii macar linistita si demna.
adjadyn spune:
eu mai stiu ca intr-o casnicie exista dragoste, dar daca nu e respectul , si acea prietenie care te face sa discuti ori ce cu partenerul...mai bine lasa...........divort!!!!!!!!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
adjadyn spune:
stiu ca nu este usor...mai cunosc pe cineva care dupa 30 de ani a divortat, i-a luat 10 ani sa faca pasul asta, a tot crezut ca s eindreapta lucrurile, si uite ca nu a fost asa.....................si-a luat inima in dinti si a divortat!!iata ca acuma la 50 de ani, are admirator si isi ia viata de la inceput!!!
otis41 spune:
Nu cred ca vei rezolva ceva cunoscand-o , ea stie de tine din moment ca il accepta doar sambata. Si daca ea ar renunta , gaseste pe altcineva si ce faci incerci sa o convingi si pe ea? Decat sa stai langa un om sa-i faci mancare, curat, etc. .. lasa-l poate exista si pentru tine o jumatate. Mai bine singura decat sa suferi!
estera spune:
Emma.. divort! Cu toata durerea in suflet ti-o spun. Sunt alaturi de tine pt ca inteleg prin ce treci (situatii asemanatoare). Nu te lasa calcata in picioare. Ai fost pana acum, dar de acum in colo trebuie sa inceteze! Stiu, e greu, simti ca ti se rupe sufletul, nu stii incotro s-o apuci, si mai e pe deasupra si copilul.. Dar trebuie sa ai putere! Deocamdata sotul se complace in situatia asta, dar nu se stie pana cand. S-ar putea sa-i placa atat de mult libertatea nou dobandita, incat o sa-si faca timp pana la urma sa renunte la casnicie. Fa tu pasul asta prima. Fi puternica! Ai tot restul vietii in fata! Fa-o pentru fiul tau, care merita sa aiba pace in casa! Viata e asa scurta, nu se merita s-o traiesti in suferinta, mai ales cand ai alternativa.
http://photos.yahoo.com/narcesteh
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
quote:
Originally posted by otis41
Nu cred ca vei rezolva ceva cunoscand-o , ea stie de tine din moment ca il accepta doar sambata. Si daca ea ar renunta , gaseste pe altcineva si ce faci incerci sa o convingi si pe ea? Decat sa stai langa un om sa-i faci mancare, curat, etc. .. lasa-l poate exista si pentru tine o jumatate. Mai bine singura decat sa suferi!
Corect! F. adevarat tot ce a spus otis41, dar si celelalte fete. E greu si dureros........banuiesc ca baiatul are cam 12-13 ani, nu??? E destul de maricel ca sa inteleaga, desi e la o virsta dificila.....Dar, va trebui sa vorbesti cu el deschis, sa vezi si cu sotul daca mai e cale de rezolvare, desi dupa atitea amante, greu de crezut ca va renunta la acest bun obicei, si sa iei cea mai buna decizie pt TINE si COPIL!
Mult curaj!
BIANCA
iren spune:
Daca timp de 20 de ani, sau kiar mai mult, te-a tot inshelat, tu kiar mai crezi ca el ishi va reveni si se va intoarce sa-tzi fie fidel si sa continue o casnicie in care n-a crezut niciodata? Io zic sa te-aduni si sa termini si oficial relatzia, ca practic ea era terminata de mult, si sa nu-tzi mai batzi joc de tine, ca tu itzi batzi joc, in primul rind, ca acceptzi magariile astea, nu el!
Bafta si gindeshte-te la copil, nu-l lasa sa creasca intr-o familie "bolnava", decit doi parintzi bolnavi, mai bine unu singur si sanatos!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
andora spune:
Stiu ca nu e prea "roz " ce zic, optez tot pt divort... Chiar daca s-ar intoarce la voi si ar enunta la "ea", tot nu cred ca ar fi in stare sa-ti ofere dragostea pe care o meriti daca n-a facut-o atata timp... teoretic e frumos si crestinesc sa stai langa sot si sa speri in mai bine, dar e prea mare nedreptatea.. tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci, insa RESPECTA-TE pe tine insati si acorda-ti dreptul la fericire , dragoste si la a nu fi calcata in picioare! Bafta, putere si intelepciune iti doresc!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
adrienne12 spune:
Draga mea, sotul tau nu se va scimba niciodata! Si daca te-a inselat toata viata lui nu vad de s-ar opri vreodata. Simplul fapt ca refuza sa vorbeasca si cu tine si cu copilul iti arata ca de fapt voi nu contati pt. el. Cum adica sa intelegi ca va lipsi unele nopti de acasa??? Atunci sa lipseasca de tot! Eu as scimba yala si i-as arunca rufele in strada si as baga si actiune de divort. Ce vrei sa invete copilul lui de la el? Sa ajunga ca el? Fugi mama draga de el cit poti. Nici macar nu are scuza ca trece prin mid-life crisis daca te-a inselat toata viata lui. Divorteaza si cere-i pensie alimentara sa nu o poate duce!!! Atunci sa vezi daca ii mai ramin bani de celtuit cu gagicile! Cit despre ele, nu te face de ris si/sau umili. Probabil ca el nu conteaza pt. ele si atunci nu vad de ce te-ar asculta pe tine...