Drumul Taberei (2)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
tumpi spune:
Iris, tu stai pe la blocurile noi de pe Aleea Istru?mergi cu puiutul in parculet acolo?
O zi buna tuturor
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
EmmaT spune:
Listuta pentru intalnire duminica 22.05.2005
1.EmmaT
2.Mishulina
3.Oake cu Vlad
4.Irismetal (?)
Locul intalniri IN PARC...vorbim sa vedem exact unde
Ora: 16.00-17:00 (?)
Emma
Irismetal spune:
Tumpi,
Stau pe Aleea Istru dar nu in blocurile alea noi cu toate ca recunosc ca mi-ar placea, stau in P3 unul din blocurile cu 4 etaje care sunt perpendiculare cu parculetul.
De obicei merg in Moghioros, dar in ultimile zile am venit tarziu acasa de la serviciu si am mers in parculet.
Pupici...
Poze cu Stefanel Nazdravanel
tumpi spune:
Am inteles Iris, chiar stai f aproape de mine ca eu stau in A14C.
Tot timpul cand vin de la munca ma uit in parculet la copilasi cum se joaca
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Mishulina spune:
Emma,mie imi surade ideea de a ne intalni duminica,spune locul si ora! (cu rezerva ca daca intervine ceva te anunt....)
Ina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Buna fetele
Emma trece-ma pe lista Aleea Topoloveni 1 ( este unde incepe strada Tg.Neamt dinspre bucla ) in TD-uri
Mishulina la ce scoala generala ai fost ca mi s-a parut cunoscuta fatza ta Eu am fost la 169
Fetelor eu de vreo 3 luni am pofta de niste covrigi polonezi de la Tip-Top
Emma daca ai ocazia sa treci pe la mine pe la bloc fa si tu poze te rog TD6( balconul meu este fatza in fatza cu B11, la etajul 4)
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
EmmaT spune:
Mishulina te trec imediat pe listuta si astept sa imi spui si tu la ce ora poti si unde preferi...
Sper ca vor mai veni fete si daca vin cu prichindei poate mergem in parc?!
Maraki de cate ori trec eu pe langa blocul tau...cad merg la piata sau la Mega Image,sau cand ies la plimbare!
Promit sa fac poze..oricum la tine acolo in fata era de mult o bancuta cu masuta si stateau acolo locatarii si jucau table
Moni...dar cum stateai langa lift(ap23) sau langa ghena(ap24)?eu stau tot in TD...dar cu 4 etaje mai sus..si langa ghena
Si eu am facut scoala la 169 (clase 5-8) si la scoala 155(clasele 1-4)...cred ca multi profesori i-ati avut si voi si eu
Va pupic dulce
Emma
EmmaT spune:
Roxana77 LA MULTI ANI !!!
Multa sanatate fericire si multe impliniri alaturi de cei dragi !!!
Emma
Irismetal spune:
Salutare fetelor,
Maine Stefanel o sa fie operat de fimoza si imi este tare frica, ca am auzit ca o sa-l doara cateva zile dupa aceea cand face pipi.
Daca a mai trecut cineva prin asa ceva cu cupilul, rog sa-mi zica si mie cum decurge si cat o sa sufere dupa aceea.
Vreau si eu sa ma intalnesc cu voi Duminica, dar numai daca Stefan o sa fie in regula si o sa pot iesi cu el afara.
Pupici...
Poze cu Stefanel Nazdravanel
Mishulina spune:
Buna dimineata,fetelor!
La multi ani Roxana !
Maraki, eu sunt ploiesteanca (sau am fost),in Bucuresti stau numai de 5 ani si in Td-uri din decembrie dar blocul meu TD 36 e chiar intre scolile 169 si 155!
Irismetal iti tin pumnii stransi pentru operatia lui Stefanel,sper sa fie totul OK,sa nu sufere prea mult si sa va dea Dumnezeu sanatate...
Emma, mi-ar place sa ne intalnim in parc,mai spre dupa-amiaza! Zi tu o ora!
Ina