Hemoroizi dupa nastere ?
Dupa ce am nascut, la cateva luni mi-au aparut hemoroizi (cel putin asta cred ca sunt pt ca nu am fost la doctor de rusine). Au legatura cu sarcina Ati patit si voi asa ceva Cum se trec
Raspunsuri
GabiG spune:
Ammmmmmmmmmmmmmm, de n-as mai avea! Tot dupa nastere au aparut si la mine...
Mie mai imi aducea mama de acasa supozitoare cu Hemorzon si parca mai treceau simptomele. Sa eviti constipatia si sa mergi la doctor, ce atita rusine? Bai calldue la popou mai ajuta!
Sanatate!
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
crissandrada spune:
Am cumarat si eu supozitoare Hemorzom dar pe prospect scrie ca daca alaptezi nu se pot lua. Si eu alaptez !!! Am cumparat si ceai pt asa ceva dar la fel : nu se administreaza daca alaptezi.
Altceva mai stiti ?
mamaruta mica spune:
eu am gasit hemorzon unguent - care adica se aplica extern deci s-ar putea sa fie un pic mai bun in timp ce alaptezi...
totusi un ar putea sa iti spuna cel mai bine.
altfel risti sa te intinzi ca mine pana la 1 an si 7 luni cand singura solutie o sa fie....
daca stiti ceva remedii care nu implica doctori - v-as fi recunoscaoare... stiu ca mai devreme sau mai tarziu o sa sfarsesc tot la medic, dar mai degraba mai tarziu...
noapte buna
mamaruta mica
Alina spune:
Si eu am problema asta,mi-au aparut in timpul alaptarii.
Eu am fost la medic si mi-a recomandat pt reglarea digestiei doua lingurite de seminte de in,amestecate intr-un iaurt si apoi 3-4 pahare de apa,"operatiunea"asta se face in fiecare seara.Va asigur ca functioneaza de minune.
Am facut si inca fac bai de sezut(ceai de galbenele) si m-au ajutat mult.Ceaiul trebuie sa fie doar caldut.
Intr-adevar supozitoarele si crema hemorzol ajuta dar stiu ca nu e bine sa le folosesti prea mult.Nu se folosesc in timpul alaptarii pt ca au hidrocortizon.
Eu am incercat si supozitoare homeopatice si unele m-au ajutat.
La sfirsitul lunii primesc din tara 2 creme miraculoase cica,sint homeopatice cu extract de insecte si sint procurate de la un medic de care s-a scris in Formula As.Atit stiu deocamdata,va spun cind le primesc cum se cheama,cit de bune sint,etc.
Sanatate multa!
Alina
Julie spune:
Eu am folosit hemorzon si dupa ce am nascut (pur si simplu nu se putea altfel!), evident fara sa exagerez, simptomele s-au mai ameliorat, dar de trecut nu au trecut. De fapt medicul mi-a zis ca nu trec de la sine (cum nici varicele nu trec de la sine)... Probabil singura solutie este, cum s-a pomenit,
Apropo, a facut cineva operatie pt. asa ceva, doare, e nasol? As vrea sa stiu...
monicar spune:
Eu am aceeasi problema, dar de cand ma stiu. Pentru ca nu beam apa, nu mancam ciorba si in general fibre.
Niciodata nu am avut un program regulat sa ma duc la WC si de aceea probabil am ajuns in stadiul asta.
Semintele de in sunt foarte bune. Ceaiul de crusin are acelasi efect , dar nu va sfatuiesc sa va faceti un obicei in a-l bea pentru ca va crea dependenta. Adica nu puteti sa mai mergeti la baie decat dupa ce beti ceai.
Eu sunt graviduta acum (6 sapt), inca nu am probleme. E important sa beti multa apa.
Maica-mea mi-a zis ca si ea dupa nastere a avut probleme.
Nu stiu cum e cu operatia, iar daca a facut-o cineva, sa ne spuna si noua, poate ne motiveaza sa ne schimbam regimul alimentar.
Numai bine,
Monica
palmyrah2002 spune:
Iti recomand PROCTOGYVENOL,unguent sau PROCTOLOG supozitoare.Sint scumpe ce-i drept,dar merita.Eu dupa nastere am facut o criza infioratoare si unguentul de mai sus m-a ajutat enorm!!MULTA,MULTA SANATATE!!Cristina si Mihnea
dana76 spune:
Fetelor eu va recomand ceva care nu va afecteaza deloc (nu are contraindicatii). Stiu ca nu-i frumos sa faci reclama la produse ca poti fi acuzat de tot felul de lucruri, da incercati:(Aloe Lips- firma Forever). Si eu am ras la inceput!!!!! Cum ar putea sa te ajute un ir de buze (pt ca asta e!)in aceasta problema. Dar chiar ajuta! Si pericol zero(compozitie aloe si jojoba) in plus miroase....de te lingi pe buze.
Incercati, nici macar nu e scump!
Toate bune,
Dana si Amalia
alma spune:
Eu am folosit Propoderm, un unguent cu propolis excelent! In 2-3 zile zici ca n-ai avut niciodata hemoroizi. Si in afara de asta e si foarte ieftin.
Nu stiu daca gasesti in farmacii, eu l-am luat de la magazinele tip Apicola.