Circuit prin Europa - idei, sfaturi, pliiiizzz

Circuit prin Europa - idei, sfaturi, pliiiizzz | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Ne-am propus sa ne luam la vara un concediu mai lung fata de ce am avut in ultimii 2 ani si sa evadam 2-3 saptamani prin Europa. Fara copil . Chit ca nu o sa stau eu prea relaxata cu gandul mereu ce face baietelul... DAR: sotul meu isi doreste foarte mult sa ajunga la sora lui in Viena, asa ca ne-am gandit sa profitam daca tot iesim din tzara si sa legam intre ele mai multe orase. Cam ce tzari s-ar putea - fizic - vizita pe traseul care sa includa si Austria? Si cam cum se rezolva cu cazarile? Am posibilitatea de-a face de aici rezervari?
La vama la iesirea din tzara trebuie sa dovedesc ca am cazare asigurata? E necesara invitatie de la cumnata-mea? Nu mai stiu cum sunt formalitatile acum, stiu ca trebuia sa dovedesti ca ai banii necesari...cati adica?
Lamuriti-ma si pe mine va rog cu cat mai multe detalii din astea, ne-ar fi de maaare ajutor. Stiu ca mai am aproape 3 luni, insa ceva de acest gen cred ca trebuie bine planificat ca sa ne priasca si sa nu intampinam cine stie ce surprize neplacute.
Multumesc de pe-acum de ajutor!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii