Pampersi gen chilot
Pe unde exista in Bucuresti magazine unde se gasesc pampersi gen chilot?Existau mai demult in magazinul Unirea la parter, de la firma Fixies, dar am vazut ca au disparut...Voi folositi asa ceva? si daca da, de unde-i luati?
Multam'
Alina&Raluca
Raspunsuri
ralucab spune:
Din greseala am postat mesajul aici in loc sa-l pun la parintii intreaba, parintii raspund.Sper sa-l gaseasca totusi cineva care-mi poate da un raspuns....
Lia spune:
Cand spui "pampersi" te referi la scutece de unica folosinta "PAMPERS",sau la scutece de unica folosinta in general?Ca eu in Romania am cautat de fiecare data cand am mers cu Andrew "Pampers" chilotel si n-am reusit sa gasesc decat Libero chilotel si inca un fel(am uitat cum se numea)...Exista Pampers chilotel in Romania?Asta ar fi o descoperire fericita,ca in curand vom veni in tara si ma gandesc cu placere ca iar va trebui sa car Pampers chilotel pentru toata durata sederii in tara.
Lia&Andrew
ralucab spune:
Da, da, m-am exprimat eu gresit! Pampers chilotel, care sa nu se inchida pe parti cu arici. Se imbraca ca un chilotel normal.Dar nu am vazut decat peste greutatea de 12 kg.
Noua nu ne-a trebuit pana acum, si cand am gasit n-am luat....
Nu e nevoie sa faci atata amar de drum cu pampersii dupa tine.Poate stie cineva unde se gasesc, si ne ajuta....
Alina&Raluca
lala spune:
buna, astfel de chilotei e gasesc la carrefour, selgros, in unele farmacii si in magazinele piciul. Din pacate numai Libero este prezent pe piata cu astfel de produse.
Danza spune:
LIBERO Up&Go boy maxi + (9-18 kg)
LIBERO Up&Go boy XL (11-25 kg)
LIBERO Up&Go girl maxi + (9-18 kg)
LIBERO Up&Go girl XL (11-25 kg)
Huggies Freedom Junior (12-22 kg)
Noi nu folosim (Danutz - 1 an si aproape 5 luni), pt. ca facem totul la oala, dar am auzit ca sunt fff comozi pt. bebeii mai maricei si ff activi .
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
lala spune:
quote:
Originally posted by iris
nu mai e bun libero-ul? pe vremea "noastra' era ok!
iris
buna, eu consider ca este foarte bun avand in vedere faptul ca ne-am impacat foarte bine cu el. Este mai scump dar isi merita banii. Am spus din pacate deoarece mi-ar fi placut ca oferta sa fie mai variata.
sumisa spune:
Numai Libero are pe piata romaneasca oferta de genul asta. Dar eu zic ca sunt ok. I-am folosit cu succes la Daria.
ralucab spune:
Multumesc pentru raspunsuri! Dar chiar n-a folosit nimeni Fixies?Ca mie mi-au placut tare mult...Oare au disparut de pe piata romaneasca?
Alina&Raluca
Lia spune:
Am si eu o intrebare.Huggies chilotel au la fel de multe elastice ca si Libero?Ca noi am folosit anul trecut(la prima calatorie din anul trecut,ca am fost de doua ori si a doua oara am carat Pampers chilotel pentru toata durata sederii,ca sa nu mai am surprize neplacute), Andy s-a iritat cumplit pe solduri de la elasticele alea si a trebuit sa folosim Pampers cu arici.....si sa vezi lupte ce aveam ca sa schimbam un scutec,ca iepu' se dezobisnuise de scutece cu arici si protesta.
Lia&Andrew