Va bat acum la cap cu o alta problema, de care m-am trezit probabil cam tarziu dar poate ma mai lamuresc intre timp.
La ecografia morfologica pe care am facut-o la 22 saptamani medicul a notat Placenta grad 2 de maturare. Atunci ma gandeam eu ca naiva ca probabil in fiecare trimestru are gradul respectiv si am stat linistita. Acum am vazut ca sunt mamici care mai au putin de tot si nasc care au tot gradul 2 de maturare, iar la cele cu grad 3 le-au zis medicii ca trebe sa nasca...
Puteti sa-mi ziceti la cate saptamani de sarcina ce grad de maturare a placentei e normala (sau aveti sau ati avut voi)???
Ca nu prea ma incanta ideea unei nasteri premature. Precizez ca valorile IR-urilor au iesit bine, iar medicul ecografist nu mi-a zis ca ar fi vreo problema la momentul respectiv.
Multumesc mult,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 28 saptamani + (DPN 1 august)
Buna,
Si eu am facut ecografia morfologica la 23 de saptamani si placenta tot grad de maturare 2 avea...si mi-a spus ca este ok. Problema mare era daca aveai grad de maturare 3. Deasemenea poti ajunge aproape de termenul de naste tot cu placenta grad 2 de maturare.
Nu-ti face griji !!!
Ruxel
[url= "http://photos.yahoo.com/ruxivisan"]poze[/url]