nelamurire acte pt. teren

nelamurire acte pt. teren | Autor: Misi

Link direct la acest mesaj

Hello,sper sa ma puteti ajuta ...

Bunicul meu avea o bucata de teren care pe vremurile vechi i-a fost luata de stat...(intre timp el a decedat si bunica mea la fel).Dupa revolutie cand s-au dat terenurile inapoi, pt. ca din (copii bunicului 4 la nr.)doar tatal meu mai este in viata,tata a fost si a luat acest teren de la stat inapoi si binenteles ca titlul de proprietate al acestui teren este pe numele bunicului...ca sa facem mostenirea ar mai avea dreptul la acest teren copii unuia dintre frati ....noi nu am mai pastrat legatura cu ei dupa ce a murit unchiul meu si nu mai stim nimic de ei (nici daca traiesc,nici pe unde ar putea fi,absolut nimic si nici nu putem afla) ce am putea face ca sa terminam odata cu mostenirea asta...???

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Legat toti urmasii au dreptul la pamantul acesta , chiar daca au decedat fratii tatalui tau , copii lor au totusi dreptul . Astfel ca pamantul se imparte in 4 , tatal tau avand dreptul numai la 1/4 din pamant .. restul impartindu-se intre nepoti
In cazul in care nepotii dau semnatura in fata notarului ca renunta la pamant, acesta va ramane integral tatalui tau .
Ar mai fi si varianta ca prin instiintarea lor ca trebuie sa vin la notar pt aceasta problema , si totusi nu se prezinta de 2 ori ,se presupune ca nu sunt interesati si dezmostenirea de face pt neprezentare.
Sper ca am reusit sa fiu inteleasa cat de cat , si sa te ajute informatiile.

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misi spune:

Multumesc foarte mult de raspuns...
problema este ca noi nu avem adresa celorlalti mostenitori cum putem face?
Eventual sa dam un anunt la ziar nu se poate?

Chiar nu stim de unde sa-i luam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Da .. trebuie publicat in ziar .. dar cel mai bine este sa mergi la un notar care iti va da toate informatiile
Pupici si multa bafta

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput