Miresele anului 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
zozela spune:
Eu atasez la panglica de la marturii,urmatorul text(poate va ajuta!):
"Va multumim ca ati fost alaturi de noi
la acest eveniment unic
din viata noastra!"
Marilena & Daniel
http://community.webshots.com/user/zozela
simonam_78 spune:
Buna fetelor,
In legatura cu sectorul 3, noua ne-a spus cineva sa venim cu vreo 3 saptamani inainte pentru ca vrem dimineta la 10 dar nu cunoastem pe nimeni si nu cred ca avem vreo sansa
pumi spune:
Dilauraldin nefericire nu cunosc pe nimeni la sectorul 3 , din cauza asta am intrebat si eu.
BraveGirl spune:
Am si eu o intrebare: voi cu cat timp inainte v-ati luat rochia si toate cele...Eu am nunta pe 1 octombrie si vreau sa imi iau rochia pe 15 sept. Pantofii si hainele pt cununia civila o sa le iau putin mai devreme...
Ma gandesc ca daca imi iau rochia mai devreme nu o sa ma pot abtine sa nu o probez....asa cum fac cu verighetele...am pauza de verighete=adica fac treaba prin casa si din cand in cand fac o pauza de 10 min in care stau si-mi admir verigheta si o tot probez...
Corina
Albumul meu
MariaM spune:
Fetelor eu pe 20 mai, ma duc sa depun actele la primaria sect. 4, pt ca eu fac cununia inainte de nunta.
Mai trebuie sa stiu altceva in afara de actele care imi trebuiesc:
- certif nastere orig+copii
- BI orig+ copii
- certficatele prenuptiale
- timbrul care am inteles ca il iau sau il platesc acolo??
de obicei se duce dimineata la depunerea de acte???
va multumesc frumos
Maria&Vladut
pyssy spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Am si eu o intrebare: voi cu cat timp inainte v-ati luat rochia si toate cele...Eu am nunta pe 1 octombrie si vreau sa imi iau rochia pe 15 sept. Pantofii si hainele pt cununia civila o sa le iau putin mai devreme...
Ma gandesc ca daca imi iau rochia mai devreme nu o sa ma pot abtine sa nu o probez....asa cum fac cu verighetele...am pauza de verighete=adica fac treaba prin casa si din cand in cand fac o pauza de 10 min in care stau si-mi admir verigheta si o tot probez...
Corina
Albumul meu
" am pauza de verighete" Hai ca asta nu am auzit pana acum .
Ai fost tare haioasa .. uite o pt tine, si-un
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by MariaM
Fetelor eu pe 20 mai, ma duc sa depun actele la primaria sect. 4, pt ca eu fac cununia inainte de nunta.
Mai trebuie sa stiu altceva in afara de actele care imi trebuiesc:
- certif nastere orig+copii
- BI orig+ copii
- certficatele prenuptiale
- timbrul care am inteles ca il iau sau il platesc acolo??
de obicei se duce dimineata la depunerea de acte???
va multumesc frumos
Maria&Vladut
Daca vrei neaparat sa te programeze intr-un anumit interval orar, io zic ca tre' sa va duceti cat mai de dimineata, cu atat mai mult cu cat sezonu' de nunti e plin din mai incolo. Noi ne-am dus la ora 5:30 dimineata (la sect. 5) si eram a doua pereche; aia deskid la ora 9:00, dar pe la 8:30 vine dactilografa (ca tre' sa stai o gramada la ea, de parca nu s-a auzit de calculator si imprimanta - sta saraca si bate la masina 'nshpe pagini), dar pana la ora aia se stransesera vreo 10-12 perechi. Si toti erau pentru aceeasi zi....
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
shoricutza spune:
Buna fetelor,
nu am mai intrat de o sapt pe forum (probleme tehnice) si vad ca ati fost f harnicute. Nu stiu cum va simtiti voi dar eu am intrat intr-o stare de stres fantastic. Mai am 2 sapt si jumatate pana la nunta (4 iunie) si-mi fac o gramada de griji. Nu stiu cum o sa le facem pe toate in ziua aia: dus bautura la restaurant, luat buchete + lumanari de la florarie, coafatul, cununia civila ...... Si cel mai mare stres este cel legat de programarea ptr cununia civila. Noi trebuie sa ne ducem pe 23 mai la primaria sect 3 si nu cunoastem pe nimeni acolo. Dupa cate inteleg de la voi, daca nu ai pile nu ai nici-o sansa sa te programezi la o ora matinala. Si atunci? Ce ramane de facut? Voua nu vi se pare de ex aberant sa te duci la primarie, sa fii primul sau al doilea, si sa fie ocupata deja toata dimineata? Cum ar putea sa explice functionara de acolo lucrul asta? Ca io nu inteleg! Ca doar nu-ti spune ca a primit spaga ptr "programarile" neoficiale? In astfel de momente pur si simplu mi se pune pata pe tara asta!!!
Imi cer scuze ca sunt asa de furioasa ....
va pup pe toate si multa bafta la pregatiri
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by pumi
Face cineva cununia la sectorul 3? Am de ce sa ma stresez din timp cu programarea, mai ales ca aceasta va avea loc pe 17 septembrie. Eu as vrea pe la ora 13.
Eu fac la sectorul 3...de fapt SPER sa fac la sectorul 3... Ma streseaza foarte tare chestia asta cu programarea... Dar noi avem nunta pe 30 iulie...la voi in septembrie nu cred ca vor fi asa mari probleme. Oricum, ca sa fii sigura, nu ar strica sa gasesti o pila...ceva...si sa vorbesti din timp...
Mult succes!
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07