Miresele anului 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Fetelor saptamana viitoare am si verighetele, le-am comandat la Mag. Cocor...
sunt superbe.le-am vazut in catalogul lor..si le aduc din Grecia.

m-au costa aproape 8 milioane...14 g ..ambele

V apup...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fie ca uniunea sa-ti aduca toate incantarile pe care o casatorie ar trebui sa le aduca, si fie ca viata sa-ti dea rabdarea, toleranta si intelegere. Fie ca intotdeauna sa aveti nevoie unul de altul- nu atat cat sa va umpleti golul de singuratate, cat sa va cunoasteti implinirea.
Fie sa aveti nevoie unul de altul, dar nu din slabiciune. Fie sa va doriti unul pe altul, dar nu din lipsa. Fie sa va influentati unul pe altul, dar nu in rau. Fie sa va cautati, dar sa nu va rapiti libertatea. Fie sa reusiti impreuna in toate lucrurile importante, dar sa nu esuati in cele marunte.
Fie sa aveti parte de dragoste si fie s-o gasiti iubindu-va.

Casa de piatra KMI26!!!!!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

buna fetelor!!!
vmariejeane da intradevar suntem vecine si colege de suferinta..ca tot in drumul taberei stam..mai precis pe compozitorilor si crede-ma ca multe emotii amm avut pana cand am reusit sa aranjez cununia.
acum ca e deja aranjata m-am mai linistit....ma pot ocupa de celelalte...costum mire,coafura pt mine,vin,si aranjamente...cam asa ceva mai am de facut...a si sa nu uit cocardele pt invitati,lumanirile si buchetele.

uff tot timpul am impresia ca uit ceva si nu stiu ce...sper sa nu-mi aduc aminte exact in ziua nuntii

vmariejeane cum stai cu pregatirile???
dar voi celelalte fete care aveti nunta pe 11junie???

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Mult succes miresicilor a caror nunnta se apropie si sa fie totul asa cum va doriti!
Si eu ma apropii cu pasi repezi de data nuntii (mai avem 1 luna fara cateva zile). Probabil in urm. saptamani vom pune totul la punct. Saptamana viitoare vom trece pe la restaurant sa ni se confirme inca o data meniul pe care l-am ales, ii dam dj o lista cu melodiile care nu vrem sa lipseasca de la nunta, duc rochita la modificat (am slabit cam 3-4 kg!), mai completam la bautura cu cateva sticle de Martini, duc un cutitas (suflat cu aur) la inscriptionat cu numele nostru si data casatoriei. Probabil o sa mai trecem pe la biserica sa verificam daca totul e ok. Cam atat imi amintesc din ce am de facut (deocamdata). Ne-am fixat si noi tot cu pile si relatii ora la sect.6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by cadina

Mult succes miresicilor a caror nunnta se apropie si sa fie totul asa cum va doriti!
Si eu ma apropii cu pasi repezi de data nuntii (mai avem 1 luna fara cateva zile). Probabil in urm. saptamani vom pune totul la punct. Saptamana viitoare vom trece pe la restaurant sa ni se confirme inca o data meniul pe care l-am ales, ii dam dj o lista cu melodiile care nu vrem sa lipseasca de la nunta, duc rochita la modificat (am slabit cam 3-4 kg!), mai completam la bautura cu cateva sticle de Martini, duc un cutitas (suflat cu aur) la inscriptionat cu numele nostru si data casatoriei. Probabil o sa mai trecem pe la biserica sa verificam daca totul e ok. Cam atat imi amintesc din ce am de facut (deocamdata). Ne-am fixat si noi tot cu pile si relatii ora la sect.6.

cadina de unde ati luat cutitul ? Si cat va costat ?

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Tinand cont de faptul ca nunta mea este abia pe 30.07, mai am timp de pregatiri. Dar totusi abia acum imi dau seama cat de multe mai am de facut.

Ieri am fost si am impartit invitatii in provinicie. Ce bucurie sa te pupi cu toata lumea...ha ha. Va dati seama ca la nunta de pupi cu toti invitatii????? Nici nu vreau sa ma gandesc...Vai de machiajul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by vmariejeane

Tinand cont de faptul ca nunta mea este abia pe 30.07, mai am timp de pregatiri. Dar totusi abia acum imi dau seama cat de multe mai am de facut.

Ieri am fost si am impartit invitatii in provinicie. Ce bucurie sa te pupi cu toata lumea...ha ha. Va dati seama ca la nunta de pupi cu toti invitatii????? Nici nu vreau sa ma gandesc...Vai de machiajul nostru.

Iubesc...iubesc...iubesc

Auzi... stii ca la asta ma gandeam si eu???? Adica dau o gramada de bani pe machiaj sa arat ca o zana si la biserica o sa vina toate babele din neamul meu si al lui sa ma pupe... Stii, ca astia tineri nu te pupa asa cum te pupa babele care vor neaaparat sa te pupe cu toata gura pe obraz... Si mai incep "vai mama, ce mare te-ai facut ..."
Aaaaaaaaa... urasc chestiile astea...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumi spune:

NEATA FETELOR!
Cine stie cam cat costa cocardele din flori naturale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Si, mai ales, de cate ori tre sa te pupi cu toti invitatzii...

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

noi le facem la florarie si ne vor lua 10 000 lei pe cele pentru invitati, care vor fi din margarete olandeze roz pt doamne si albe pentru domni, floarea miresei si verdeata, iar pe cele pentru familie 50 000 lei/buc, a mirelui va fi din crin roz din buchetul meu, nasul trandafir din buchetul nasei iar parintii vor avea trandafiri albi si roz .
Pupici

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput