Miresele anului 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Mersi mult, DILAURAL, mi-ai fost de mare ajutor.
Apropo de cercuri de tulle. daca te referi la cele pentru marturii te poti duce in Europa.Eu am cumparat 30 m de tulle(510.000 lei) si am facut din el cocarde, marturii, si mi-a mai ramas foarte mult ca sa decorez si scara din casa si poate si masa mirilor.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

Mersi mult, DILAURAL, mi-ai fost de mare ajutor.
Apropo de cercuri de tulle. daca te referi la cele pentru marturii te poti duce in Europa.Eu am cumparat 30 m de tulle(510.000 lei) si am facut din el cocarde, marturii, si mi-a mai ramas foarte mult ca sa decorez si scara din casa si poate si masa mirilor.

Si ai stat si le-ai taiat pe toate?? Cred ca as innebuni... Dar daca ai rabdare, te admir!
Eu o sa comand de la Gesica. E mai scump dar scap de o nebunie...
Cate marturii ai facut? Numai din tul pus intr-una sau in doua? Ce culori ai facut??? Hai pove si noua...

Dilaural

Mergi la inceput

Pai hai sa-ti povestesc.Tulle-ul este alb.La cocarde am mai luat trei seturi de trandafirasi, un set are 60 de trandafirasi, sunt grupati in cate 5, deci in total am facut 180 de cocarde.Acei trandafirasi au culoare alba si frunzisoarele cu codita sunt verzi.Am mai luat si o panglica din satin alb.Am taiat din tulle un cerc cu raza de 8 cm.Din panglica am taiat pentru fiecare cocarda cate 6 cm, am facut-o in forma de fundita si am lipit-o cu picatura.Mai intai am introdus acea fundita din satin in floricica si apoi cerculetul din tulle.In mijlocul cercului am cusut tulle-ul, ca sa iasa acel tulle mai cret si am indoit acea codita.Au iesit super si nu mi-a luat mult timp.Am gasit pe Lipscani niste cocarde identice care costa 10.000 lei/bucata.Deci am iesit mult mai ieftin.Din acel tulle la 180 de cocarde am consumat 2 m.Deci am facut un calcul si mi-au iesit toate cocardele la 360.000 lei.
Marturiile urmeaza sa le fac pentru ca vreau sa pun bombonele si pana in iulie mai este.Dar ma voi mai duce odata in Europa si voi mai lua niste trandafirasi rozi, fara codita si frunzisoare, sunt seturi de 100 de trandafirasi care costa numai 100.000 lei, asa ca pentru 80-90 de familii imi ajung.Daca ai nelamuriri da-mi un PM.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

Pai hai sa-ti povestesc.Tulle-ul este alb.La cocarde am mai luat trei seturi de trandafirasi, un set are 60 de trandafirasi, sunt grupati in cate 5, deci in total am facut 180 de cocarde.Acei trandafirasi au culoare alba si frunzisoarele cu codita sunt verzi.Am mai luat si o panglica din satin alb.Am taiat din tulle un cerc cu raza de 8 cm.Din panglica am taiat pentru fiecare cocarda cate 6 cm, am facut-o in forma de fundita si am lipit-o cu picatura.Mai intai am introdus acea fundita din satin in floricica si apoi cerculetul din tulle.In mijlocul cercului am cusut tulle-ul, ca sa iasa acel tulle mai cret si am indoit acea codita.Au iesit super si nu mi-a luat mult timp.Am gasit pe Lipscani niste cocarde identice care costa 10.000 lei/bucata.Deci am iesit mult mai ieftin.Din acel tulle la 180 de cocarde am consumat 2 m.Deci am facut un calcul si mi-au iesit toate cocardele la 360.000 lei.
Marturiile urmeaza sa le fac pentru ca vreau sa pun bombonele si pana in iulie mai este.Dar ma voi mai duce odata in Europa si voi mai lua niste trandafirasi rozi, fara codita si frunzisoare, sunt seturi de 100 de trandafirasi care costa numai 100.000 lei, asa ca pentru 80-90 de familii imi ajung.Daca ai nelamuriri da-mi un PM.pupici

mai da cata rabdare ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:

Fata mea... bravo tie! Esti o artista!
N-am curajul asta cu toate ca poate as face ceva frumos...

Sa-ti poarte noroc!

Mergi la inceput

Mersi mult.Am facut totul din inima pentru ca este ziuamea cea mare.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

si eu tot ca capitolul cocarde facute acas sunt.....elamiss te rog mai eplica odata..cum adica ai introdus fundita de satin in floare?si apoi cercul de tul??
si cum ai cusut cercul de tull???la mijloc??
cred ca sunt eu prea obosita..si nu imi pot imagina...
si eu mi-am luat trandafirasi dela gesica,albi cu funzulite verzi,si bentita de satin roz si bleo,si acum am gasit si tul la metru...dar eu am incercat da tai tul-ul dreptunghi si sa il adun ca un evantai in jurul florii..si sa leg totul cu bentita.
ideea ta..cu cerculetu pare intersanta numa ca nu am prins-o in prima..ce zici mai explici odata..pas cu pas..
pupicei...
aa..la marturii am luat cercuri gata taiate...si margetule...cand am bombonelele doar le leg...
sporuri multe ...si nunti frumoase..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Nu am mai reusit sa scriu in ultima vreme fiind foarte ocupata cu pregatirile .
Nu mi-am cumparat nici acum pantofi .
Caut si un colier finut , dar vreau crem si nu gasesc.
Am cautat verighete combinatie de aur alb cu aur galben dar din pacate am constatat ca cele mai multe sunt rodinate si sunt frumoase doar atunci cand sunt noi , apoi trebuie sa mergi periodic sa le rerodinezi .. Alte magazine vand verighete cu aur alb care au ca aliaj nichelul , acestea isi mentin culoarea in timp dar nu este recomandat ca da alergii si alte probleme ...
Cea mai buna combinatie ar fi cu paladiu dar nu am gasit .

Vreau sa va intreb cum se procedeaza dupa ce se da jos voalul miresei si se pune unei fete , se mai ia inapoi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonam_78 spune:

ellamis,
esti de admirat! eu doar am prins ace de siguranta la cocardele mele si mi-a luat o vesnicie...
Spune-mi te rog unde te duci in Europa, eu nu am mai fost si nu stiu unde sunt magazinele astea Si cum ai taiat cercuri, mie mi se pare imposibil (pentru manutele mele stangace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuarea aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49309" target="_blank">(15)

Freia si Alexa

Mergi la inceput