Mamici de iulie-august 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
andre_ea spune:
Fetelor, eu azi scriu cat pot mai mult, ca de maine n-o sa mai reusesc asa des. Vine fata care o sa ma inlocuiasca si o sa mai am timp. Desi de stat la serviciu, mai stau. Ma voi stradui sa va citesc.
Am fost sambata putin pe la un magazin si mi-am zis sa probez niste bluzite baby-doll, ca poate intru in ele. Dezamagire totala!

Se aseaza frumos pe burtica, dar nu vin deloc bine pe sani! Pai ce eu mai am sanii normali? Sunt dublii fata de bluzitele alea. Sunt tare suparata! Cred ca se poate vedea de ce nu am intrat in bluze, in pozele de la 1 Mai.
Si tot despre sani. Am descoperit ca m-am ales cu vergeturi pe unul dintre sani. Vazusem eu niste dungi vineti, dar nu am priceput ce sunt. Pana cand am vazut in oglinda ca sunt santuri. Pe viu nu se vede la fel ca in oglinda. Eu presupun ca e vina unuia dintre sutiene care nu sustine bine sanii mai grei.
Caci pe burtica nu am nimic.
Despre analize: eu am facut acum doar glicemia, sumar urina si acid uric seric. Atat.
Hai ca nu mai stiu ce sa scriu. O sa imi aduc aminte dupa ce dau trimite.![]()
Andy si
29
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
truli-luli spune:
Buna ziua dragele mele burticute!
Nu am mai vorbit cu voi de dinainte de sarbatori. Noi am fost la dr si ne-a zis , la mom respectiv , ca avem colul scurt 32-33 mm si in tensiune asa ca 2 saptamani am stat mai mult in pat 

ceea ce mi s- aparut fffffffffffff greu. Saptamana trecuta am fost din nou la control si e mai bine, in sensul ca nu mai e in tensiune dar de lungit nu se mai lungeste. Asa ca am revenit la serviciu cu program de 6 ore si cu mentiunea ca daca mai simt contractii care sa doara sau sa jeneze sa ma opresc si intru iar in medical. Asa ca va rog sa imi tineti pumnii si mie sa fie bine pana la termen, ca nu vreau sa se grabeasca bebelina mea, care de altfel n-are nici o treaba, zburda prin burtica si face piruete. Draga de ea 
Acum va las ca mi s-a terminat programul
. Nu am apucat sa citesc tot ce ati mai scris voi dar am vrut mai intai sa va dau un semn, sa stiti ca mi-a fost dor de voi.
Multa sanatate si pupici la burtici 
cami si zuza mica din burtica 27s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph
bebestrumfitza spune:
Buna ziua dragelor!
Va scriu tot din spital....si va multumesc pt urarile de bine!
Inca mai am de stat....dar m-am obisnuit oarecum...
Mai am chiar si parte de aventuri, sa nu ma plictisesc:
dupa ce ca stau de aprox 2 luni aici, intr-o rezerva cu 2 paturi, impreuna cu colega mea de camera(care e de 3 luni, si cu aceleasi probleme ca mine), ieri dimineata ne-a trezit dr de garda, 'dna'dr Nicolicea, sa ne anunte ca trebuie sa eliberam rapid salonul,ca-i vine o urgenta.....de parca noi nu eram urgente!!!
, ca tre'sa stam lipite de pat si multumim in gand pt fiecare sapt care trece!
A venit cu o armata de infirmiere care ne-au luat lucrurile pe sus, inclusiv asternutul de pe pat....asta in timp ce dr tot zicea sa nu ne sunam medicul nostru !?! , ca n-are de ce sa se bage el!
Pe langa faptul ca e absolut lipsit de etica si bun simt sa muti pacientii unui dr fara sa-l anunti si pe el, dr respective nici nu-i pasa de starea noastra: 
ca n-avem voie sa ne agitam, sa stam in picioare, nici macar in fund, ca dr nostru nu stie ce sa mai faca sa traga de timp sa ne tina bebeii in burtica cat mai mult!!!! .....
Pana la urma am reusit dupa mare tam-tam sa ramanem in salon,ca pt urgenta aia mai erau destule locuri, dar bineinteles ca tot circul ne-a dat peste cap, si am avut o groaza de contractii si am revenit la tratamentul de acum 3 sapt, de bine ce abia imi mai redusese medicul din dozaj......
Nu stiu daca careva dintre voi naste cu 'dna' dr NICOLICEA -Municipal, dar mie inca mi-e greu sa cred ca un medic si femeie se poate purta asa: sa ia pe sus 2 gravide, abia trezite, care trebuie sa stea la pat linistite, si sa incerce sa faca tot felul de aranjamente pe la spatele dr nostru!...fara sa-i pese nici o clipa ce insemna psihic pt noi asta!
De cand stam aici am incercat sa ne personalizam cumva camera, am adus poze cu bebei pe pereti,avem flori, si alte lucruri personale, ca altfel nu stiu cum se poate rezista psihic aici......si toata lumea lauda salonul nostru....Si ea venea sa ne mute rapid , in 5 minute, ca pe niste vite dintr-un grajd in altul!!!!
Scuze ca m-am intins atat.....cred ca simteam nevoia sa ma descarc...
am vazut destule grozavii aici in spital...si dupa circul de ieri abia astept sa creasca bebitza in burtica, sa ajungem acasa sanatosi!
Va pup si va doresc tot binele, voua si comorilor din burtica!
anca 30s+
deny_82 spune:
Buna burtici!
Bebestrumfitza,imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat.....intr-adevar unii sunt de o nesimtire nemaintalnita......Cine stie ce ruda sau cunostinta de a ei o fi fost de era asa urgent incat sa faca una ca asta.....Cand ii vezi cum te trateaza si cand stii ca ii platesti ca sa isi faca datoria si ei te mai si i-a peste picior......Pai sa nu-ti vina sa le dai una in gura...Pupici!!!

Deny si David 29shttp://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos
ZenaO spune:
Buna dragelor!
Anca e ingrozitor ce ti se intampla; pe mine nu cred ca ma sperie atat nasterea in sine, cat statul in spital si personalul medical! Eu sunt mai fraieruta de felul meu, adica tac din gura, nu ma cert sa-mi apar drepturile ... prin urmare i-am spus sotului sa ne apucam din timp sa strangem bancnote de 50.000 si 100.000 pt. "amabilele" asistente, moase, infirmiere.
Cocoloasha, am botezat si eu acum 2 ani, cel mai bine e sa vorbesti cu preotul si o sa-ti spuna ce e necesar pt. biserica. Frumos ar fi sa inveti Crezul, se spune la orice botez. Daca nu-l stii, iti tine popa cartea si-l citesti. Eu, nasa prima data de emotie l-am uitat cu toate ca-l invatasem temeinic, dar n-a fost nici o problema.
O saptamana usoara la burtici.
Zina si bb Matei 28 sapt.
irinabungau spune:
Bebestrumphitza, sper ca ti-ai sunat doctorul sa-l anunti de grozavia pe care i-o facea colega de breasla!!!! Cat de indignata sunt!!! Important este sa nu te mai enervezi, stai linistita si ai grija de bebe din burtica sa se faca mare!!! 
si multa sanatate!!!
Cami, sper ca esti bine acum, 
multi si ai grija de voi!!!
Andre_ea, si eu m-am trezit cu doua liniutze roz pe sanul stang - care a crescut etraordinar de mult - desi am dat cu crema la greu pe sani de teama vergeturilor... Pana acum pe burtik nu vad nimic... poate scap de vergeturile de pe burtica!!
Irina si bebe 27 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
bebestrumfitza spune:
Da dragelor!.....dr meu a aflat imediat....si bineinteles ca a zis sa nu ne miscam din pat.....pt ca el stia cat muncise cu noi sa ne convinga sa stam la pat, si sa ne gaseasca tratamentul potrivit...
stiu si 'pila' cui era respectiva....nu-i bai....ne-am batut in 'pile'(desi nu mi-a placut niciodata sa recurg la asa ceva, dar era critic pt noi sa stam acolo) si pana la urma noi am ramas unde de altfel trebuia sa ramanem.....
a fost penibil in schimb tot circul, lucrurile noastre gramada in mijlocul camerei si mutate fara voia noastra sau a dr nostru
...
sa nu mai zic ca noi 2 plangeam si le rugam pe infirmiere sa astepte putin sa vina macar sotii nostri la noi.....dar dna dr credea ca a gasit 2 fraiere pe care sa le mute ea ca pe pioni, ca in nici un caz nu ne trata ca pe 2 paciente.......de data asta nu i-a mers....dar tin minte numele 'dnei' dr Nicolicea....si nu il recomand nimanui!!!
anca
palmyrah2002 spune:
Andre_ea , nu prea pot sa fac mare lucru si cu servici stresant si cu Mihnea "calare"in capul meu,dar ma mobilizez si sper ca Dumnezeu ma va ajuta sa trec cu bine peste acest ultim hop!
Andatudor,multumesc frumos!
Bebe saracutzul a trecut prin stresul sesiunii de iarna si este pregatit pentru ultima "confruntare"!
.
Acu,de-ar sta cumintzel pina pe 5 iulie!
Bebstrumfitza,ai grija de tine si de bebe mic!

Cristina
Dumbo Jumbo si Mihnea
gabitzam spune:
Sint o mamica de mai-iunie, dar am citit ce ti s-a intimplat. Poate cind ai timp ar trebui sa scrii povestea asta la topicul cu medicii, sa-i dai 1000 de bile negre si sa vada si alte fete ce-i poate pielea.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05