va salut pe toate
Buna fetelor, ce mai faceti? N-am mai fost de mult pe aici...In ultima vreme nu m-am simtit prea bine, am fost si in spital ...
Am facut analize si s-a descoperit ca am listerie cronica si m-au pus pe antibiotice. M-am speriat foarte tare, si pt.faptul ca a trebuit sa iau antibiotice ( eu nu am luat medicamente pana la 25 de sapt)si m-a speriat si boala aceasta care am inteles ca imi poate afecta sarcina foarte tare. Adica il pot avorta, naste prematur sau la nastere sa aibe meningita sau septicemie.....Din aceasta cauza m-am ingrijorat mult, cu taote ca medicul a incercat sa ma linisteasca.Am inteles ca luand antibioticele lucrul acesta nu-l va afecta sau...nu stiu. Oricum, eu m-am ingrijorat mult si cred ca din acest motiv am inceput sa am contractii, in urma carora am ajuns la spital, unde m-au pus pe tot felul de injectii si perfuzii.Nu mi-a fost foarte rau, doar ca m-am speriat ca nu cumva sa se intample ceea ce ma temeam...Nu stiu daca contractiile au avut foarte mare legatura cu ingrijorarile, dar nu prea mi-am explicat de ce au fost,tinand cont ca pana atunci m-am simtit foarte bine.Recunosc ca mai aveam usoare contractii, dar la oboseala. Am stat o saptamana in pat, dupa care am revenit la serviciu si prima zi, dupa atata repaus a fost foarte grea...Acum m-am linistit, ma incred in Dumnezeu ca totul va fi bine si ca voi avea o fetita sanatoasa!In altceva nu am in ce sa ma incred. De El depinde totul!Copilul El mi l-a dat si tot El il poate face sanatos.
Va pup pe toate si sper sa ne "vedem"mai des.

Raspunsuri
Tonnia spune:
Cris.ana, bine ca ai depasit momentul cu contractiile! Cu Listeria nu te ingrijora, foarte multe au si ca si tine se trateaza cu antibiotic! Stai linistita!
Tu cand ai DPN-ul? Nu scrii la un capitol anume, Mamici de...?
Sanatate multa!
Katink spune:
Cris.ana multa sanatate iti doresc tie si puiului tai si te asteptam mai des pe la "Mamici de iulie-august", adica aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48750
Pupici,
Katink
cu dulcineea mea 28+
Fotografii
mamini spune:
bine ai revenit si ai grija de bebitza, nu te mai stresa! o sa fie bine, ai incredere!
M26s
irinabungau spune:
Cris_Ana, multa sanatate iti doresc, nu-ti face probleme in privinta antibioticelor, sunt anumite antibiotice permise in sarcina, iar doctorul tau stie mai bine ce-i bine pentru tine.
Tu era o mamica din grupul nostru, de iul-aug, asa ca te asteptam "acasa". Multi 

si sanatate multa!!!
Irina si bebe 27 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau