Mamici de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Felicitari, Andreea si Mamarutu' ex-burticos!
Sa va traiasca minunile si sa va faca fericite!
Chiar ca Andreea a fost grabita pentru o primipara, incep sa cred ca toata agitatia ei n-a fost degeaba, caci iata rezultatul!

Tumpilone, strugurelul s-a transformat intr-un ied corcit cu o maimuta, mai are de ajuns la lustre ca-n rest s-a catarat peste tot, vorbeste de-mi impoaie capul, canta si picteaza pe pereti. Adica, tot ce trebuie la varsta ei!
Altfel, e tare afectuasa si iubareata, si pliiiina de fitze, face din noi absolut ce vrea dumneai!

I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughter and I believe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, iertati-ma ca ma bag din nou peste voi!
Acum, ca ma apropii cu pasi siguri de propriul final, va citesc constant. Sunteti un izvor de informatii si emotii pentru mine.
E atat de emotionant ce vi se intampla!

Vreau sa felicit ultimele mamici. Mi-au dat lacrimile cand am citit de Androix. Foarte rapida! Felicitari!
Felicitari si Mamarutei!

Si inca o data mii de iertaciuni pentru intromisiune!

Andy si 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andre_ea, nu trebuie sa te scuzi. Pentru ca fix la fel faceam si noi cu mamicile de martie-aprilie, sau si de mai inainte, urmaream cind mai nastea cite una din ele, cu emotii, gindindu-ne ca urmam noi

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua tuturor!

Si o mie de felicitari noilor mamicutze, sa va traisaca bebelusii mult asteptati, sa fie sanatosi si frumosi!
Azi mi-a stat inima cand am vazut ca sunt deja 20 de mamici in listuta:)

Mi-e dor de zilele cand stateam la povesto ore intregi pe forum si ne puneam tot felul de intrebari. Uite ca ne apropiem de final toate!

Va pupacesc cu drag.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Micorint, il dau cu alcool. Sa vedem cum o sa fie, ca mie imi pare un picut rosu buricutul. Medicul de fam. a zis ca e ok.

Roisin, pupici iezisorului! Ma faci s arad. Noi ii ziceam Mariei matza mica, dar fiindca e super alintata in ultimul timp si face numia prostii, ii spunem capra mare. O intreba tati intr-o zi: ce esti: matza mica sau capra mare si ea raspunde pisicindu-se: "capra mica"

Gabitza, ce ne-am face noi fara tine? Iti doresc cea mai usoara nastere si un bb supercuminte! Pai trebuie sa te intorci repede la noi, ca suntem pierdute fara "organizator" . Sau ai putea sa desemnezi un inlocuitor.

Va pup!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

sper sa nu mai pierd si mesajul asta, ca ieri

FELICITARI NOILOR MAMICI, REFACERE RAPIDA IAR BEBICILOR SA FIE SANATOSI SI CU MULT NOROC IN VIATA

Amuta, multumesc de intrebare, eu ca de obicei raspund cu intarziere. cununia a decurs rapid, doar pregatirile lungi si anevoiaose, mai ales ca am fost singura. mama mea e plecata la sora-mea, iar soacra-mea crezut de cuvinta sa ma intrebe daca VREAU sa ma ajute, iar eu nu pot spune cuiva "da, vreau" - cred ca era de la sine inteles ca aveam nevoie de ajutor, si-atunci venea si-mi spunea: eu ce fac? a fost si suparata ca n-am chemat rubedenii, fapt care a pus capac zilei de "sambata mortilor", mai ales rubedenii de-ale ei (au fost doar un frate de-a lui barba-su cu sotia si 2 fete, in rest prieteni si colegi de serviciu, ca pe ei am putut sa-i selectam, la rude daca invitai pe unul trebuia sa-i chemi pe toti, si ca un facut au venit mai multi chemati de mine, dar de invitat am invitat cam in numar egal, in fine...)

acum sunt in febra emotiilor, cand vad ca fetele s-au apropiat de finish.
ah! si ca tot m-ai intrebat amuta, si eu sunt in sapt 34, miercurea trecuta am fost in 33 dupa masuratoarea de la eco, ba chiar dupa lungimea femurului au reiesit 35, imi spunea ca nu e al meu bb ca are picioare lungi, inseamna ca nu mi se pastreaza DNP, habar n-am ca n-am mai numarat de cand stau acasa, oricum colul era moale si scurtat si mi-a spus macar 4 saptamani sa-l mai tin, pana in 37, ramane de vazut ce si cum

Mickyyy, si mie mi-era teama ca numai eu n-am fost hotarata asupra numelui

in rest numai bine tuturor

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari noilor mamici si sanatate multa la bebelushi.

Nu va putetzi imagina cit am suferit ca am avut modem-ul defect , cred ca s-a molipsit si computatorul meu de la forumul DC, au inceput sa functzioneze pe rind dar nu impreuna.

Fetelor eu deja am inceput sa numar zilele in ordine descrescatoare, si daca bebelushul meu sta tot in funduletz, de miine in 23 de zile voi fi... mamicutza.

A, vroiam sa va spuna la viitoarele mamici cu bebici in burtici, atentzie la fructe, ca eu am facut alergie de la capshuni si piersici si ma maminca pielea de nu mai pot. Mi-a dat doctorul un unguent dar tot degeaba. Am cumparat niste piersici care erau venite din Spania si de la alea s-a declansat mincarimea de piele.
Va doresc sanatate la toate si avetzi grija de burtici iar la mamici le doresc la fel sanatate si sa aiba grija de bebici.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cornelia, chiar imi place sa fac liste, sa fac statistici, sa organizez, sa aranjez, sa optimizez S-ar putea sa fie putin defect profesional, caci sint programator. Si eu ma tot gindesc cine o sa tina lista cit timp o sa fiu eu in spital. Posibil si dupa aceea sa nu mai fie asa mult timp de stat la PC din cauza pufuletul mic, care o sa solicite atentie maxima.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Salut fetelor...

Hop inca doi ingerasi....felicitari tinerelor mamici si multa sanatate bebelusilor...

Eu azi a trebuit sa iau o decizie chiar dureroasa...sa renunt la alaptat...Delia vomita tot laptele meu dupa fiecare masa...Am incercat si tratament homeopate pentru a tolera laptele meu,insa nimic...Cu Similacul nu are nimic, basca manaca la el ca sparta.Uneori ma si speriea cat poate manca-180ml mmiercuri seara dupa baita...
Stiu ca o sa ziceti ca de la laptele praf nu-l suporta pe al meu.Ei bine nu.Dupa ce a varsat mai multe zile laptele meu pediatra mi-a spus sa incerc cu formula la o masa macar...

Asta este...numai ca la cat lapte am nu stiu cum voi scapa de el...

Lui Delia i-a cazut buricelul la 4 zile de la nastere.Foarte repede tinand cont ca lui Bianca abia dupa 2 saptamani.O fi din cauza spirtului din belsug si apoi banocin cu nemiluita.Asa ca la nici o saptamana de la nastere am facut si baie.La prima a urlat ingrozitor, acum plange cand o scot din apa si nu mai are rabdare la masaj...
Afara iesim zilnic cate 2 ore plus plimbatul cu masina .Am fost si la cumparaturi, maine mergem prin Mamaia la plimbareala .E pacat de vremea frumoasa pentru a sta in casa...Uite asa ne facem mari...

Hai ca s-a trezit haplea cu foamea-n glanda...
Mai trec pe la voi...Pana atunci aveti grija de bebelusi oriunde ar fi ei, afara sau inauntru...

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am vb cu Andreea, e bine, inca nu l-a vazut pe pitic, inca nu au mutat-o in salon.Micul print a avut 2.900 kg.
Felicitari Andreea.
S-a intalnit si cu mamaruta.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput