Mamici de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

mygirl, fetelor, lamuriti-ma si pe mine: ceaiul din frunze de zmeura grabeste aparitia travaliului, sau doar usureaza travaliul, cand acesta incepe ?? ca eu beau de doua zile ceiutz dintr-asta, insa n-as vrea sa ne grabim prea tare ca dl. doctor pleaca din Bucuresti pentru vreo trei zile, exact cand am DPN-ul. Bineinteles ca m-a chemat in ziua dinaintea plecarii lui, la spital, insa parca nu m-as grabi sa fac declansare... Si tare vreau sa mai rezistam pana se intoarce (o zi dupa DPN-ul meu)!

Nasteri usoare si bbi sanatosi tuturor !
2 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Aurasa, clar si cu mine are toata lumea ceva... ( Aiurea! )In momentele mele de mai bine, mi-e clar ca nimic nu s-a schimbat vis-a-vi de atitudinea celorlalti, dar eu tot ma cert cu toi in vis si uneori nu numai... Ieri am savurat o mica-mare barfa impreuna cu cumnata mea. Tema: soacra noastra. Cred ca peste cateva luni ma voi simti tare jenata...Sunt momente in care nu ma mai recunosc, zile in care as vrea sa nasc odata, dar alteori ma gandesc ca, asa cum imi spunea si Gabitza, niciodata puiul nu va mai fi atat de bine protejat ca acum. E atat de minunat sa o simt parte din mine, in mine, cu mine 24/7. Orice face eu simt, tot ce fac eu o face pe ea sa reactioneze. Dupa ce se va naste, se va taia cordonul, iar in timp va trebui sa o socializez, sa o impart cu altii, sa ii dau independenta. Cred ca sentimentele astea contradictorii nelinistesc femeia insarcinata. Fiind la primul copil inca nici nu stiu ce va fi dupa ce nasc,asa ca "ard" acum orice gand imi trece prin minte si-l traiesc la intensitatea cu care "ma loveste". Nici pofta de mancare parca nu mai am. Ciugulesc din cand in cand, dar daca mananc o portie intreaga ma simt grasa si rotunda. De parca n-as fi!?

Adina(+21kg)si Ema(sapt.36)
poze: http://community.webshots.com/album/332475978tyyAMm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Felicitari noilor mamicute! Si celor pe cale sa devina chiar acum!

Hai sa va povestim si noi ce mai facem: dormim, mancam laptic de la mami si mai stam si treze cate un picut... pare asa simplu, dar nu... e! Fata mea doarme destul de putin si mananca des, deci timp pt mine, ioc! am zis sa dorm cand doarme copilul, dar atunci mai trebuie sa mananc si eu, sa ma spal, vorbesc la telefon, pus hainute la spalat etc. Si ramane tare putin timp pt dormit... rar doarme bebe cate 3 ore ca sa pot si eu sa atipesc. Dar tot e buna si oboseala asta la ceva, ca deja am dat jos 8 kg (cu tot cu sarcina, 5 kg s-au dus cand am nascut, iar 3 de cand am venit acasa).
Eu o tin pe Maria cu o caciulita ff subtire pe cap, sunt vreo 20 grade in casa si mi se pare totusi cam frig pt ea. Cand o vad asa mica, mi-e frica sa nu raceasca.

Sa va spun cum a reactionat Alex cand a vazut-o (el sta la bunici de ceva vreme si va mai sta un pic, pana mai creste Maria ca sa ma pot ocupa de amandoi; oricum e la 10 min distanta): a studiat-o cu mare atentie, s-a uitat la manute, la picioruse, la perisorul de pe cap, a mangaiat-o cu grija. Cand i-am schimbat pampersul s-a minunat de ce caca galben face si de buricul ei cat e de mic. A fost f incantat si in fiecare zi ar vrea sa vina sa o vada. S-a laudat la gradi cu surioara lui si spune la toata lumea cum o cheama. Ieri a venit s-o vada si cand ea a inceput sa planga, m-a tras repede sa-mi spuna ca plange si sa-i dau lapte de la tzitzi. Pana acum pare ok, sper sa nu-l apuce gelozia mai tarziu.

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint

Poze Maria Cristina: http://community.webshots.com/user/micorint/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele!
Ce activitate! Azi iar am depus mamici si bebici pe lista? Ce-mi plaaaceee!
Sper ca Andreea are cum sa ne anunte cind s-a produs evenimentul! Si Mamaruta tot azi merge la taiat.
Hm! Vineri, 13...Cine crede in superstitii? Ia uitati-va pe geam sa vedeti ce frumos este afara!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Haide, Mämä! Hai, Androix!
M-a lasat paf Andreea dis de dimineata cu aventura ei. Sper ca la ora asta e deja mamica sau macar ca e pe ultima suta.
Asteptam vesti de la mamicile curajoase de vineri, 13.

I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughter and I believe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Andreea e la spital acum, e in dureri, nu putea sa vb, a ramas ca ma anunta cand o sa fie .
Va pupici pe toate si nastere usoara.

Roisin, ce face strugurelul?

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata

M-am bagat si eu aseara ca omul sa fac un si la vre-o 5 minute dupa ce am iesit au inceput contractiile. Plus dureri in partea de jos ca si cum imi baga cineva un cutit. M-am plimbat prin casa, m-am dus pe balcon sa iau o gura de aer, doar-doar mi-or trece si inainte sa ma bag in pat gata mi-au trecut! Ma speriasem ca va trebui in miez de noapte sa ma duc la spital ca era deja tarziu si aici trebuie sa-i suni inainte si apoi daca considera ei necesar te cheama, altfel stai acasa pana i se vede capul... Doamne fereste!
Partea cu dopul nu stiu exact cand va fi, cum va fi? dar cred ca voi constata pe pielea mea!

38 sapt +

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Androix, multa sanatate si nastere usoara !
te pup si ma bucur din suflet pentru tine !!!

tumpi, sa ne tii la curent te rog !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Andreea, mamaruta , nasteri cat mai usoare si asteptam vesti! Inca putin si-o sa va tineti puiutii in brate !!

Noi mai avem de asteptat.....vreo luna pe putin...nu cred sa fie asa grabita galusca mea, mai ales dupa ecografia si controlul de saptamana asta cand toti au zis ca totul e in regula, si ca tot vorbeati de placenta a mea are grad de maturare 2, inca un indiciu ca bebitzei ii place la caldurica. Mai nou n-o mai cheama Mara, nic Maya ci Daria Maria. Nu stiu daca asa-i va ramane numele pana la final, dar deocamdata o alintam Daria .
In schimb azi are DPN-ul sotia unui coleg de serviciu si asteptam cu totii marele eveniment, care parca nu se mai intampla! Si tot zilele astea tre sa nasca si nasa Malinei...o gramada de viitoare mamici prin preajma mea, fara sa va mai pun la socoteazla pe voi, prietenele mele virtuale de pe forum!

Hai ca am fugit la treburile mele (am de tradus o situatie in engleza pana diseara, si mi-e asa o leneee....mai ales ca engleza-i punctul meu slab, daca vrei sa ma chinui da-mi ceva de facut in engleza si mi-a pierit cheful de munca pentru toata ziua). Noroc ca nu's decat ceva termeni de specialitate, fara bla-bla-uri, eu sper ca daca gasesc un dictionar bun online se rezolva in juma de ora!

pupici si o zi buna tuturor, bebelusi cuminti si mancaciosi si nateri usoare pentru cine mai are pofta de nascut azi

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Androix, Mamaruta, asteptam povesti cu bb-i! Va tinem pumnii!
Acum sa vezi, Andreea, nopti nedormite!

Pupici!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput