Copilasi de iunie-iulie 2003 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

noi sambata am fost la tara. a stat la maneca scurta...abia astept sa vina vara!
si mie imi place in Carol!
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Buna dimineata dragelor,

Hai sa va mai povestesc si eu de Maya..am recuperat-o in we....in afara de faptul ca are o julitura chiar in frunte..nu-mi vine sa cred cat de schimbata este...vorbeste mult mai mult...pare mai mare, mai inalta.....o minune.
Nu s-a extaziat prea tare cand m-a vazut....nu asa cum ma asteptam, cel putin....

Faze:
-Ies de la dus, semi-imbracata ...cumva se vedea doar un san...se uita Maya si zice: A doua tzitzilica unde e??

-Se intalneste cu un baietel pe strada care stiga dupa ea.."Stai putin ca vreau sa fac cunostinta cu tine".,...se intalnesc si are loc urmatorul dialog a la James Bond.
El: Stefan..am 4 ani.
Ea: Maya..apoape 2.

-Ma trezesc ca imi spune poezia " In padurea cu alune"...varianta pe care a invatat-o frate-miu... Cam asa:
"In padurea cu alune
Aveau casa trei pitici
Vine pupaza si spune
What's up bitch?.."...iuntil sa va spun ca ultimul vers il striga in gura mare peste tot...

-Azi dimineata o duce Razvan la Nuni...impreuna cu o punga de pampersi...pe care vrea sa o care ea...nu inainte de a face o mica divagatie..."Punguta cu doi bani...nu, punguta cu chiloti...nu, punguta cu chiloti doi bani..."....

si tot asa...mai am o gramada...

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!
ne-am intors si noi de la taranoaia, dupa cum stiti deja sambata a fost foarte cald, soare si frumos, am stat la pantaloni scurti si tricou tot familionu', ne-a si ars soarele... asa ca Dumnezeu s-a gandit sa nu ne-o faca lata, si a doua zi a dat o ploaie de zile mari, soare neam, si un vant de te cam seca la suflet, ce mai, a fost cam frigutz. eu, nepregatita, plecasem doar cu costumele de baie . am tinut copiii in casa cu maaaare greutate, cat a plouat, dar cand s-a oprit ploaia situatia a devenit exploziva, asa ca trebuia sa gasesc vreo solutie sa-i imbrac de 'scandal' ca sa poata iesi afara. asa ca le-am pus salopetele de si cizmele imblanite, fes pe cap si i-am trimis in curte. inutil sa va povestesc cat de innamoliti erau peste doar cateva minute !!! tudor avea atata namol pe talpi ca pana la urma nici nu mai putea merge, m-a strigat sa ii curat ghetele si mi-a zis ca gata, el vrea nani... o sa pun si cateva poze sa vedeti si voi cum aratau ca doi tiganusi de-aia de stau la cort!

cornelia, eu am salvate partile 32- 51, daca vrei ceva din ele spune-mi si da-mi un PM cu adresa ta de mail sa ti le trimit.

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

iaca am pus si eu pozicile...
puteti vedea tziganusii mamei
am incercat si eu marea cu sarea... sa vaz daca a iesit link-ul, sa-mi ziceti si mie!

HRISTOS A INVIAT!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ana Maria, mail-ul meu e: cornelianis@yahoo.com Cand ai timp, te rog sa imi trimiti si mie din subiectele salvate. Eu le-as vrea pe toate, dar nu stiu cat ar dura la tine "operatiunea" asta. Multumesc mult.

Carmenutza, pupici Mayei!

Mama e de mult confundata cu sora mea si cu "fiica" tatalui meu. Nu stiu cum am avut eu bafta sa seman mai mult cu tata . O sa ii transmit complimentele.

Crisa, ieri eram disperata . Stefan a avut colici si m-a terminat. Azi e iar liniste si pace. Daca ar fi doar Stefan acasa, parca as fi in vacanta . Maria ma solicita mai mult.

Dana, sapt. asta e targul. Sper sa ajung.

Pupici!
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/album?.dir=/d36f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salut! Va doresc o saptamana cat mai buna!
Andra, Crisa: tricicleta a cost 5 mil., dar erau si cu 3,7 mil si cu 2,2 (ultima nu avea maner de impins).
E cam scumpa,dar asta ne-a placut noua. De mult am ochit-o. Am fost cu ea pana in parc (15 minute de mers) ; trece f bine peste toate hopurile.

Cred ca vineri plecam la munte daca e timp frumos. Abia astept, ca m-am saturat de Bucuresti pana peste cap.
Ma duc sa-l culc pe Alex si sa ma intind si eu putin. Va pup!

Magda si Alex (31 iulie 2003).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by anamaria

iaca am pus si eu pozicile...
puteti vedea tziganusii mamei
am incercat si eu marea cu sarea... sa vaz daca a iesit link-ul, sa-mi ziceti si mie!

Nu merge. Zice nu sunt owner-ul albumului. Ai pus link-ul tau de administrator al albumului... trebuie sa fie unul cu ...webshots/ nume user / sau cam asa ceva.

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Dana - nu prea stiu ce mai e cu hainele de copii, n-am mai vazut nimic nou in ultima vreme, poate si ptr ca Luca are stocuri serioase . Geci dragute am vazut ultima data in Victoria, dar cred ca gasesti inca pe peste tot, chiar la preturi bune ca sint deja solduri. Joi ma duc la premiera Star Wars, iti spun cum e... desi eu nu sint chiar fan infocat, dar a fost unul din cele 3 filme la care ne-a dus tata in copilarie, asa ca am o afinitate speciala ptr el.

Cornelia - sa stii ca am anuntat-o deja pe prietena mea ca o s-o vizitezi la tirg, asa ca sa-mi dai de stire cind te hotarasti sa arunc buzduganul!

Merge cineva la concert la Faithless sau ma duc singura?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Andra_

Dana - nu prea stiu ce mai e cu hainele de copii, n-am mai vazut nimic nou in ultima vreme, poate si ptr ca Luca are stocuri serioase . Geci dragute am vazut ultima data in Victoria, dar cred ca gasesti inca pe peste tot, chiar la preturi bune ca sint deja solduri. Joi ma duc la premiera Star Wars, iti spun cum e... desi eu nu sint chiar fan infocat, dar a fost unul din cele 3 filme la care ne-a dus tata in copilarie, asa ca am o afinitate speciala ptr el.

Wow , te duci la avanpremiera?? Am cochetat si eu cu ideea dar era prea tarziu, la 22.45. Te invidiez . Las' ca imi scot parleala vineri, ca intre timp am facut rost de bilete vineri . (Oricum stiu deja tot ce se intampla in film si am citit toate cronicile pe care le-am gasit, dar asta nu inseamna ca mi-a disparut vreun pic de entuziasm ).

Sa stii ca nu mai sunt geci pe nicaieri pe unde am incercat eu... mersi oricum.

La Faithless noi nu mergem... nu prea e stilul meu (chiar, ce stil e? )

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by Andra_

pup u,
Andra

merge un coleg ..dragut..avocat..serios..grizonat....si el vrea sa mearga singur...te combini?

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput