Mamici de septembrie - octombrie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Ma pregatesc si eu incet, incet de plecat acasa, ca astazi am muncit prea mult!!!

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Se pare ca se va modifica ceva in legatura cu CIC pana la urma..am citit la gravidutzele de iulie-august...nu se stie inca daca in bine sau rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu trebuie sa mai stau la serviciu

Teoretic termin programul la 18.00, dar practic pe la 19.00.

Eu l-am nascut normal pe Victor fara anestezie, mi-a zis o doctorita ca e singura durere cu finalitate. daca iti scoti o masea te doare, si dup-aia cu ce te alegi.

Asa, devii mamica pe viata.

Durerea nu e insuportabila, si apoi va spun sigur ca se merita.

Cristina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nasha mea a avut un travaliu de peste 24 de ore, si nu vrea sa-mi povesteasca cum a fost, a zis ca dupa ce nasc imi zice. Deci cred ca nu i-a fost chiar bine.

mysweetest am citit si eu la mamicile mai "mari", deci n-am fost singura care a ascultat stirile aseara. Eu oricum nu as fi vrut sa stau in CIC, dar mi se pare o masura foarte dura scoaterea indemnizatiei.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Dragele mele, nu am reusit sa citesc toate paginile dar incerc sa recuperez!
Dupa saptamani de asteptare ieri am avut si eu prima ecografie si am reusit sa ne vedem puiul mic. Ma trzesc eu plina de nerabdare la ora 6, astept ca pe ghimpi sa se faca 10 sa ajung la ecograf si cind ajung acolo mare dezamagire . Frumosul nostru baby si-a incrucisat piciorutele si n-a vrut sa le desfaca nici un cm ca sa putem trage si noi cu ochiul sa ne lamurim ce e . Ba chiar la un moment dat a mai si dat un ghiont la sonda ecografistei (la simtit si tipa care facea ecografia), parca sa ne spuna sa nu mai incercam atita ca nu ne zice nimic. Acum, la cum ii stiu eu pe medicii de aici, sunt in stare sa ma lasa in ceata pina nasc, asta sa fie prima si ultima ecografie. Partea buna e ca baby era bine, parea mai mare cu vreo 4 zile fata de cit ziceam noi ca e si toti parametrii sunt in regula.

Anca 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Am mari emotii pt ziua de miine.Merg la eco si sper sa aflu si eu sexul copilului.De asemenea sunt curioasa daca placenta e tot jos situata.Nu-mi mai fac probleme de felul in care voi naste.Nici nu mai am de ales.Primul copil a venit pe lume prin cezariana.Ma tem sa nu apara complicatii, cum ar fi singerarile,in ultima perioada a sarcinii.

E atit de diferita sarcina aceasta fata de prima!Poate de aceea sper sa fie

http:/pg.photos.yahoo.com/ph./gabiarama/myphotos

Gabi , 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Succes maine gabiarama la ecografie !
Eu chiar nu inteleg sau nu vreau sa inteleg ce e cu scoaterea indemnizatiei CIC...cum adica scoatere? vor sa stea femeile gratis acasa?...niste tampiti...
23+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

anca, bine ca e bb bine! Lasa poate mai faci o eco, daca nu va fi .

gabi, bafta miine!

Ramasesem in urma de la capitolul 25, cind m-a rugat Valeria sa scriu dimensiunile lui bb de la 20 de saptamini. Mai bine mai tirziu decit niciodata, nu?.
BIO FETAL
BPD 4,74 cm
OFD 6,11 cm
HC 18,07 cm
Cerebel 2,18 cm
DOE 3,41 cm
Clavicula 2,05 cm
TTD 4,90 cm
TAD 5,39 cm
AC 16,08 cm
Humerus 3,21 cm
ULNA 2,89 cm
FL 3,35 cm
Tibia 3,02 cm
HC/AC 1,12
Conform cu masuratorile, bb e undeva intre 20 si 20 + 5 zile. De la UM aveam fix 20 de saptamini.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna mamicilor de cind nu am mai intrat pe forum, nu pt ca nu am vrut dar cum tata a venit in vizita la noi toata ziua ne plimbam si alergam ca nebuni si seara cind intram acasa nu stim care sa mearga primul la dus ca sa ne punem la ,vad ca se vorbeste despre cumparaturi ca sa ma laud si eu am luat pina acuma (patutul,sampon , gel de dus pt bebe si o pjama )nu prea multe, dar la mine a fost foarte greu sa plec din magasinele de bebelusi totul era asa de frumos;
Mary felicitari pt fetita
Ancadm nu mai fi trista bine ca este bine bebita
Gagiarama tinem pt maine pumni si te asteptamcu vesti bune

nanadana 19sap+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Fetelor va invidiez ca aveti timp sa cititi si sa scrieti!!!!Sunteti cool
La mine e un ritm la munca ca nu ajung nici macar sa citesc ce se scrie si imi pare asa rau!!!!
Ancadm bebicu vostru e un scump, are personalitate de pe acum.

Ioanaspune-mi si mie pe scurt in legatura cu schimbarea CIC in ro, sau da-mi un link, sa nu raman neinformata.
Mary felicitari pentru fetita.

Bebicul nostru e activ si noaptea, asa ca dorm in reprize.Am dureri de spate si ciudat ca numai noaptea, asa sa nu ma pot odihni.
Voi cum stati?
Va puteti imagina ca nu am gasit inca nume? Nici nu ma gandeam ca ar fi o problema, dar ce ne place noua nu prea se poate pronunta pe aici, sau daca ii spunem George americanii o sa spuna ca e de la George Bush, daca ii spunem Flaviu o sa i se spuna ceva de gen Fleviu si tot asa.
Si in Germania si aici ne-au pocit atat numele cat si prenumele. Poate reusim sa il scutim pe copil de inconvenientul asta.
O sa va anunt cand tragem linie si concluzie la capitolul nume.
va urez un sfarsit de saptamana excelent.

pup toate fetitele

Mergi la inceput