Cum am inceput si cum am terminat! MI-AM REVENIT!!
Raspunsuri - Pagina 4
Darry spune:
Cred ca e normal sa trecem prin stari mai ciudate. Si mie mi se intampla destul de des de cand au plecat ai mei( acu 4 ani in strainatate) pentru ca le simt lipsa ingrozitor. Ca sfat iti pot spune ca e bine sa te gandesti si sa faci ceva care sa te faca sa uiti de problemele cu care te confrunti, sa faci ceva pentru tine, sa schimbi ceva in viata sa iesi in oras si sa ai cat mai multe persoane in jurul tau. La mine chestia asta funtioneaza de 4 ani. Ma gandesc ca ei sunt departe ma uit la baietelul meu si imi spun ca trebuie sa fiu altfel si ca nu pot sa renunt usor. Iti trebuie doar motivarea. Multa sanatate si noroc. SPERANTA MOARE ULTIMA!!!!! Darry
ana_maria222 spune:
Darry !
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
chiquitita spune:
Ma bucur pentru tine si incerc sa iti urmez exemplul. Eu nu prea reusesc insa, sunt plina de viata si ocupata 2-3 zile si apoi iar cad in butoi si ma apasa problemele. Tua aveai momente din astea?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Ma bucur pentru tine si incerc sa iti urmez exemplul. Eu nu prea reusesc insa, sunt plina de viata si ocupata 2-3 zile si apoi iar cad in butoi si ma apasa problemele. Tua aveai momente din astea?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
mai...eu si acum am momente d-astea dar..cum am mai scris la un subiect..ma arunc cu tot optimismul inainte! uneori nu imi e usor dar ascult o muzica care ma binedispune.....cum e melodia Cristinei Rus- Viata mea! Plus ca incerc sa ma gandesc ca suferinta de acum e una surda.....pe langa cea de atunci. Si mi-am demonstrat mie ca trece....in timp....dar trece...asa ca nu ma mai sperie caderile in butoiul cu melancolie. si butoiul asta se va goli candva!!
multe poze