Ce sa fac?

Ce sa fac? | Autor: ancuta06

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu de un an jumate, e bolnav. Si nu stiu ce are.

Sambata dimineata, la ora 4, s-a trezit si a vomitat (apa). A mai vomitat de 4-5 ori sambata, si a avut de cateva ori diaree. Am fost cu el la doctor, si mi-au zis ca are otita (avea febra 37.5). Si ca diareea si faptul ca a vomitat vin de la durerea de ureche. M-am dus acasa. De atunci, a continuat sa aiba diaree, fara sa mai vomite insa. Temperatura a scazut. Nu mananca nimic. Din cand in cand, cate 2-3 inghitituri de paine. In rest, refuza orice. Bea suc (altceva nu vrea) si incerc sa-i dau cat mai mult, sa nu se deshidrateze.

Ieri am fost iar la doctor, fiind a 4 a zi de diaree. Mi-a zis sa-i dau in continuare sa bea, dar sa-i dau ceai. Ceea ce nu vrea. Singurul lichid pe care accepta sa-l bea este sucul cu care e obisnuit. I-am facut ceai, n-a vrut, asa ca i-am pus un pic de suc in ceai.

Se joaca, de obicei, insa cand e obosit si-l pun in pat, urla de se aude pe toata strada. Si urla pana devine epuizat, si adoarme.

Nu stiu ce sa mai fac. E foarte slab, numai piele si os. Si nu stiu cat mai rezist sa-l vad asa. La doctor, degeaba ma duc si m-am saturat de ei!!!

Va rog, dati-mi un sfat, daca ati avut probleme asemanatoare.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn