Cum pot schimba doctorul la care sunt in evidenta?
Va rog mult de tot dati-mi un sfat: nu mai vreau sa continui cu doctorita la care sunt in evidenta (eu sunt in luna a cincea) si as dori sa o schimb. Voi ce stiti?? Se poate ?? Cum trebuie procedat ???
Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre care m-au ajutat intotdeauna.
PS Apropo pe dns dr o cheama Alina Bolintineanu si activeaza la Policlinica 10 Elias de pe str. Washington, asa ca doar daca n-aveti alta varianta mai buna apelati la dansa, altfel nu v-as sfatui.
Inca un P.S. Nu vrea sa-mi dea prenatal mai mult de 63 de zile inainte de nastere, ca nu se poate......si m-a sfatuit sa-mi iau concedii medicale, de parca m-ar sponsoriza ea ca sa-mi permit sa stau acasa pe trei lei.
Raspunsuri
MariaM spune:
Draga mea...eu am fost la D-na dr. Mistoi..o dr. tare de treaba..si activeaza tot in Policlinica 10 - Elias.
te pup si multa bafta...
Maria
marene spune:
Multumesc pentru sfat insa pe mine ma intereseaza care este procedura de urmat tinand cont ca nu vreau sa mai aud de ginecologii din Pol. 10 Elias.
Apropo de Mme Mistoi - mi-a recoltat secretii cu tigara in mana.....asa ca pica din startul startului.......
Deci daca cineva a efectuat aceasta manevra as fi recunoscatoare sa mi-o impartaseasca si mie.
Thx again.
roserb spune:
Bineinteles ca se poate sa-ti schimbi doctorul - pur si simplu iti iei fisa (nici macar nu stiu daca e necesar)mergi la altcineva si cu asta basta ; oricum nu te poate obliga nimeni sa continui consultatiile la o Dr. care nu-ti convine - asadar , schimb-o cat mai ai timp -cred ca e de preferat sa ai timp sa te acomodezi si cu noul doctor -cat mai ai pana nasti?
Sanatate si numai bine
Roxana
monica spune:
quote:
Initial creeata de marene
Va rog mult de tot dati-mi un sfat: nu mai vreau sa continui cu doctorita la care sunt in evidenta (eu sunt in luna a cincea) si as dori sa o schimb. Voi ce stiti?? Se poate ?? Cum trebuie procedat ???
Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre care m-au ajutat intotdeauna.
PS Apropo pe dns dr o cheama Alina Bolintineanu si activeaza la Policlinica 10 Elias de pe str. Washington, asa ca doar daca n-aveti alta varianta mai buna apelati la dansa, altfel nu v-as sfatui.
Inca un P.S. Nu vrea sa-mi dea prenatal mai mult de 63 de zile inainte de nastere, ca nu se poate......si m-a sfatuit sa-mi iau concedii medicale, de parca m-ar sponsoriza ea ca sa-mi permit sa stau acasa pe trei lei.
Draga mea,
eu am mers pe tot parcursul sarcinii tot la aceasta dr. Bolintineanu care este, īntr-adevar, paralela rau de tot cu meseria. Te aprob si cu Mme Mistoi - alta cretina!!!!
Sa'ti spun cum am facut eu: mergeam la Bolintineanu doar ca sa fiu undeva īn evindeta, tot ea īmi dadea concediile (cele 126 de zile), analize, recomandare pentru eco,retete compensate, etc. I'am spus din
start ca nasc cu Dna dr. Andrei la Sp. Elias si ca ma urmareshte shi dānsa, ashea ca Mme Bolintineanu nu se implica mai deloc shi chiar īmi dadea shi rezultatele analizelor sa i le dau shi Dnei Andrei!
Tu nu ai precizat cu cine shi unde o sa nashti, asha ca nu īti pot da nici un sfat...Tot ce pot sa'ti spun este ca la Pol. 10 n'o sa gaseshti alta dr. mai buna ca dr. Bolintineanu. Adeva vreau sa spun ca toate sunt la fel de cretine!!
Mai da'ne amanunte ca sa shtim ce sfat sa'ti dam!!
Pupici,
Monica
MariaM spune:
Va aprob din tot sufletul...
M-am exprimat gresit..Mistoi este buna la Birocratie..ii dai ceva..iti da concediu..ii dai ceva..iti mai da o reteta gratis..
eu una numai pt chestii din astea am fost la ea...iar ea la randul ei..stia ca sunt sub observatie ..la dr cu care am si nascut ..Carmen Rosca - Municipal
va pup...:)))
Maria
Emilia spune:
Hai sa-ti spun eu ca i-am achimbat medicul celui mic doar de o luna.
Te duci la medicul la care vrei sa fii, ii spui ce si cum si acesta iti da o cerere de transfer semnata de el si de tine, cu care te duci la medicul de la care vrei sa te schimbi.
Stiu ca la noi in RO, ne cam este jena sa ne ducem la un medic sa-i spunem ca ne transferam, dar eu am fost cu tupeu si cu cererea in mana m-am dus la doctorita la care apelasem doar de cateva ori si atunci daduse gres. A semnat fara nici o problema. M-a pus sa-i fac o copie dupa fisa si copia a pastrat-o ea, iar eu am luat originalul si l-am dus la noua doctorita.
A fost atat de simplu si nu a durut deloc... Imi ajunsese cutitul la os!
Sanatate multa!
oanaesn spune:
Eu am luat concediu de la doctorul de familie, ca si retete gratuite si trimitere pentru analize. Daca esti inscrisa la Policlinica 10 nu stiu ce sa zic. Da-i si tu ceva ca sa rezolvi problemele administrative. Dar trebuie neaparat sa gasesti un doctor cu care sa nasti, in care sa ai incredere. Si asta cat mai repede.
Despre Mistoi, o idioata! Mergea prin maternitate cu tigara aprinsa.
Eu nu as renunta la Policlinica 10 in locul tau, pentru ca serviciul pediatrie este excelent!
Oana si bb Iulia
oanamarchezi spune:
Daca esti la medicul acesta de mai putin de trei luni va trebui sa platesti o suma de bani care reprezinta anumite consultatii.Legea spune ca trebuie sa stai la un medic cel putin 3 luni in caz contrar platesti. Eu am schimbat medicul la o luna si ca sa pot obtine negatia (sa imi dea fisa)am platit 300.000 o vizita care mi-0 facuse la domiciliu si pe care mi-a dat chitanta.Asta este tot ce trebuie sa faci sa mergi si sa ceri fisa!
OANA si bb CRISTI
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi
Siminaf spune:
Asa cum deja ti s-a raspuns, trebuie doar sa faci o cerere "de transfer" la alt doctor/cabinet, la motivul transferului scrii "din motive personale" si ti se va da acordul pe cererea ta, impreuna cu fisa, iar cu astea doua te duci direct l doctorul pe care-l vrei tu. Simplu, nu?
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu)