Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Mysweetest chiar incerc sa ma obisnuiesc si tot zic ca poate a vazut cordonul ombilical , imi e ciuda pe mine ca sunt asa, ca ieri toata dupaamiaza am oftat, ca in momentul cand mi-a zis ca e bait au inceput sa-mi siroiasca lacrimile ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Alinam, te felicit pt. baietel si sa stii ca te inteleg. Si eu am simtit mereu ca am o fetita si vorbeam mereu cu ea strigand-o Sara, insa cu cateva zile inainte de echo m-am gandit ca daca va fi baiat voi fi tare dezamagita si asta nu pt. ca tineam mortis sa fie fata ci pt. ca ma obisnuisem cu ideea. I-am mai spus eu unei mamici de aici ce zice soacra-mea despre cuplurile care fac baieti; cica tre' sa fii foarte inteligent ca sa faci baiat; asadar va felicit pt. inteligenta de care ati dat dovada si sper ca data viitoare eu si sotul meu ne vom destepta putin. Hi hi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alina, eu zic ca te vei obisnui cu ideea si in momentul in care il vei avea in brate vei uita totul.
Sa stii ca eu inca dinainte de a-l concepe mi-am dorit baiat apoi m-am gandit ca fetele sunt mai dragutze cu fundite si codite dar cand vor creste poate vei avea mai putina bataie de cap cu baiatul...
Eu te felicit pentru baiat si iti doresc sanatate si tie si lui ..o sa vezi ca totul va fi bine.
Eu am tot avut si inca am o presimtire ca e fata dar cine stie ..poate voi plange si eu dupa ecografie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alina, felicitari pentru ! Lasa ca vine si fetitza.

codruta, foarte frumoase pozele. Ca sa-ti apara scris "poze" scrii in felul urmator: [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/my_photos"]poze[/url ] si stergi spatiile pe care le-am lasat intentionat intre
- [ si url=
- /url si ]

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

codruta esti o dulcica! sa ne traiesti!
my sweetest sa stii ca nu e deloc rea ideea sa postam si ceva poze cu burtici! hai sa vedem care da tonul..;)eu deocamdata nu am ,dar incerc sa rezolv problema..
Alinam,stai linistita,ce ne-am face noi fara baieti??..Vineri aflu si eu ce e bebe,de-abia astept!
Moki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!

Alina, felicitari pentru baietel! Sa stii ca si eu mi-am dorit o fetita, dar imediat cum m-am bisnuit cu ideea ca va fi baietel, m-am bucurat la fel de mult. Iar acum simt ca si cum o viata intreaga mi-am dorit baiat..Si nu mai imi doresc decat sa fie sanatos!

Moki, iti tin pumnii la eco morfologica. Dar sunt sigura ca totul este bine. Tu macar ai fost mai despteapta decat mine si ai sunta sa veyi ce este ce acele valori mari. Mie mi-a iesit HcG scandalos de mic, dar am refuzat sa mai sun, desi si dr. mea a suspectat ceva dubios.

Flavia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, te obisnuiesti cu ideea.

Si la mine e ciudat, eu cu gandirea mea matematica am zis ca am in burtica un baietel. Cand am vazut care e probabilitatea sa fie fetita si stiind ca sotul are reteta pentru seminte de baietei, m-am si vazut mama de 2 baieti.

Si acum avem rezultatul de la 2 ecografe si e fetita.
O sa fie frumos : Victor frate mai mare cu surioara.

Sa fie bebeii sanatosi, cand o sa ii tinem in brate, o sa uitam de problemele noastre de acuma.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Jadi,
Legat de Giulesti. Voi fi nevoita sa ma intorc acolo (sper macar sa fie la nastere si nu mai devreme) din simplul motiv ca nu vreau sa schimb doctorul. Sunt foarte multumita de el. Ce e mai rau insa este ca el nu mai e doctor intern al spitalului, doar isi face garda si isi trimite pacientele.
Ai dreptate, doctorii sunt FFFF. buni si am ramas uimita cat sunt de atenti cu toate pacientele. Urgia si oroarea incepe cand vine vorba de asistente: comuniste pana in maduva oaselor si nu au pic de respect fata de paciente.
Eu nu nici nu prea am cotizat da oricum am vazut ca chiar daca le indesi in buzunar nu se schimba mare lucru: tot din usa iti arunca seringa in poponeu.
Ma rog. Vorbind de cotizatii, am aflat in spital cam cat se da la o nastere. Corectati-ma daca gresesc: 400 E - Doctor, 1.000.000 anestezistului, 500.000 - asistentelor si restul armatei care te care si descarca dupa. Ingrijorator este ca se schimba asistentele si ca tre sa fii mereu pe faza sa dai banu' eventual si cand esti inconstienta.

Am inteles ca epidurala e scumpa, cam 300 E. Stiti de asa ceva?

In alta ordine de idei: Codruta, ti-ai facut nunta in gradina botanica? Cum ai reusit...ca acolo e locul preferat al viitorului sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Am venit si eu cu vestea cea mare Ioana pune-mi si mie te rog un carut Vom avea FETITA, chiar daca tati astepta un baietel Ne bucuram ca este bine pana acum si se incadreaza in valorile normale, am fost la Iosup si ne-a zis ca totul este OK si asa speram sa ramana in continuareIn rest, incercam sa ne acomodam din mers cu gandul ca vom avea o fetita,desi eram aproape convinsi ca va fi baietel, dar eu sunt obisnuita ca viata-i plina de surprize si incerc sa vad partea plina a paharului, bebelusii nu au nici o vina ca noi suntem ..sony si avem preferinte de multe ori nefondate.PS. Abia astept sa-mi vad carutul in listuta Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

norina, felicitari pentru fetita!

sofia, cum 400 E la dr? Io ma gindeam la mai putin ... dar nu stiu nimic concret. Trebuie sa ma aflu cumva preturile din CFR2.

Ioana

Mergi la inceput