Mamici de ianuarie-februarie 2006
Raspunsuri - Pagina 8
TatianaG spune:
Buna dimineata,
Eu am facut deja primul eco vineri. Marti mi-a iesit testul pozitiv si-am si fugit la doctorita sa fiu sigura. S-a vazut ceva ca un bob. La urmatorul eco - 31 mai - sigur se va vedea mai bine. Eu iau Duphaston (pentru fixarea sarcinii, exista niste problemute la mine) si acid folic. Asa stiu ca e bine de luat acid folic pentru a preintampina spina bifida (cred ca asa se numeste, probleme cu maduva).
Si eu sunt balonata, simt niste intepaturi in sani si uneori si in burtica. M-am "aprovizionat" cu lamaie, pentru ca m-apuca greturile de cateva ori pe zi.
Monica, bravo tie mamica tanara si curajoasa! Ai copii minunati!
Pentru perioada sarcinii, mi-a placut tare mult "Cartea viitoarei mame", de Marie-Claude Delahaye - editura Teora. Sarcina e structurata pe saptamani si urmareste dezvoltarea fatului si trairile mamei.
Va doresc o zi mununata!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
val77 spune:
multi
noilor venite
joi ma duc si eu la doctor, abia astept sa vad cum arata...si sa imi spuna sigur in cate saptamani sunt
Imi doresc tare mult o fetita si am deja numele pentru ea
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
crinuta spune:
Cata draga, nu sunt iar insarcinata. Nu am voie sa raman cel putin 1 an, daca nu 2, deoarece am nascut prin cezariana, insa, o sa mai trag cu ochiul la voi sa vad ce faceti.
Sa stii ca nici o sarcina nu seamana cu alta, deci, daca ai avut greturi la una, nu inseamna ca vei avea si la urmatoarea.
Oricum, e prea devreme sa te pronunti daca vei avea sau nu greturi.
Daca iti spun cu ce imi treceau mie, o sa razi: cu dulciuri.
Cred ca eram singura de la noi din grupa care ar fi mancat dulciuri non stop toata sarcina, si din pacate nici acum nu mi-a trecut

Crinuta si
Rayan
Giova spune:
neatza fetelor!!!
Doamne nu-mi vine sa cred!!! dupa vreo 2 zile de cand am deschis subiectul, credeam ca-l va inchide moderatorii, eram numai 2 viitoare mamici. acum sunt o multime.
voi reface listuta, daca voi uita pe cineva sa-mi reaminteasca si sa nu se supere pe mine.
eu de vineri am intrat in sapt. a 6-a de la u.m. ei bine pana atunci aveam putine greturi dim. dar treceau foarte repede. de duminica dim. insa s-a schimbat: greturi pe o perioada mai lunga, chiar toata ziua, nu pot voma (cel putin ieri), azi nu am incercat ca sunt la birou.
eu nu iau acid folic, nu mi-a prescris dr. si mai astept o sapt. pana merg la control sa-l intreb.
in schimb fac o injectie de Gravibinon/ sapt. pt. fixarea sarcinii. am avut un avort spontan complet anul trecut si acum ne pazim. doamne ajuta!!!
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
Giova spune:
fetelor am reactualizat listutza. se afla la pag. 2.
daca nu va vedeti pe ea, anuntati-ma. eu imi cer scuze de pe acum.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
utocatalina spune:
Giova mercic de lista
....pune si la mine DPN 20 ianuarie please!Eu inca n-am greturi...dar si daca or fi asta este,...la mine e devreme ca sunt in 4 sapt. si 3 zile...om vedea mai incolo...Tatiana felicitari pentru bobulet...am emotii pina la prima eco...abia astept sa ajung sa-mi zica ca este totul ok!Val succes si tie joi! Crinuta scuze ca am inteles gresit...sunt cam aeriana zilele astea!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
maraki spune:
Salut gravidutzele si mamicile care sant gata sa ne ajute cu sfaturi
Astazi a fost prima dimineata cu greturi( din pat m-au luat ) si tentativa de
, abea acum incep sa cred ca sant pe drumul cel bun
.
Catalina joi ma duc la eco( 19 mai )si banuiesc ca trebuie sa se vada ceva la 5 sapt fix nu? Nici eu nu am pofta deosebita de mancare, dimineata am mancat 2 kiwi si 2 portocale mai mult pt ca stiu ca sant bune fructele in sarcina.Eu luasem deja 5 kg de la trat. de stimulare si trebuie sa am grija pana la 9 luni ca nu mai am 20 de ani ![]()
Luizza stai linistita ca am scris sub forma de gluma dar virtual poate a avut alt sens
Giova o sarcina usoara si fara probleme iti doresc
Dupa calendar DPN la mine este 20 ian.2006
Fetelor eu inca nu mi-am anuntat socrii ![]()
![]()
, vreau sa aflu la eco daca sant gemeni si sper sa fie totul bine si dupa aceea ma gandesc sa-i anunt si pe ei.Parintii mei stiau inca de cand faceam tratamentul hormonal si bineinteles ca au fost primii carora le-am spus ca am reusit
Cu
vad ca am inceput si eu sa am probleme, ieri nu am
deloc,trebuie sa bem apa multa, sa mancam kiwi, o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol si un pahar cu apa face minuni in problema asta.
Va pup fetelor, astept vesti de la voi
4+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Tatiana cand ai avut UM ? Spui ca s-a vazut un punctulet si sant curioasa in cate sapt. erai cand ai fost la eco.Iti doresc sa se fixeze bine sarcina si sa o duci pana la 9 luni fara probleme
4+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki eu nu am nici o problema cu greturile inca...azi nu am iesit afara..ieri am reusit cu ceai de musetel...diseara incerc cu miere...si maine cu iaurt cu fibre...nici eu nu le-am dat inca vestea socrilor...am zis ca le spun dupa ce vad la eco ca este bine simburica...
Cafeluta
4 +
utocatalina spune:
Maraki eu stiu ca trebuie sa treaca putin mai mult de 5 sapt...cam 5 sap. jumate ca sa se vada simburica!![]()
Cafeluta
4 +