Scorpiutzele - pe unde sunt ? (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna fetelor
Bun venit Aditza printre noi si ai sa vezi ca deja iti va fi mai bine vazand cat de mult inseamna si ca nu esti singura care trece prin momnete grele.Sa ne povestesti despre tine!

SYd parca imi ghicesti gandurile,noi chiar semanam:
“Cred ca noi suntem prea pasionate sa traim in acelasi ritm cu "muritorii de rand".Vrem multe,vrem repede,vrem schimbare,vrem sa ni se faca pe plac,si suntem foarte pretentioase.(exigente)”
Despre Dumnealui nu stiu ce sa mai zic,poate nu ai de ales deocamdata si accepti,darn u e de glumit lipseste prea des si nejustificat!
Of si eu ca si tine,stiu ce vrea dar daca ma iei la sentimnete am uitat…de ce nu reusesc sa fiu mai tare,mai pretentioasa cu el sa nu accept jumatati de masura???Caci sunt sigura ca se va schimba.
Plus ca povestea cu “printul pe cal alb nu-ti face bine” si stiu cum e ca si eu ma gandesc ca atata timp cand adun complimente,cat sunt tanara mai am undeva o speranta ca poate fericirea mea e in alta parte,DAR??????????
Elena,fata buna, chiar ca e suferinta ceea ce tu traiesti alaturi de “copii”tai,dar asta ar trebui sa te si intareasca si sa iti dea puteri sa treci peste toate !
Ana si Emma,de ce nu vine si sotul meu asa pe neasteptate sa ma pupe si sa-si doreasca dragoste,de ce nu-mi spune ca ma iubeste si o face de drag?Voi chiar ca nu stiti ce faceti!
Va pup

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Eu am postat azi-noapte,mi-a disparut,ce ma enervez sa scriu din nou.E vina calculatorului,care se conecteaza si deconecteaza singur.

Acum plec,vorbim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor !
syd, la noi asa se manifesta dragostea. Chiar daca avem alte lipsuri, ne bucuram ca dragostea dintre noi este la fel ca la inceput sau chiar mai puternica. Ne iubim cu aceeasi pasiune, chiar daca au trecut 14 ani de la inceputul relatiei noastre. Secretul...ne iubim, pur si simplu. Dintotdeauna am spus ca am fost facuti unul pt. celalalt, asa am simtit din prima clipa cand ne-am vazut. Dragoste la prima vedere ! (Desi, la mine a fost la a 2-a vedere ! )
Am ras citind ce a scris Ana, caci asa patesc si eu cu sotul meu. Cand ma prinde cu mainile in apa sau ocupate cu ceva, nu pierde ocazia de a ma sicana cu mainile sau cu sarutari. De ce, pt. ca am mainile ocupate si poate sa-mi faca ce vrea fara sa ma agat de el ca o liana, zice el.
Ieri mi-a adus un buchet de liliac(...immm, ce parfum !) si o lalea galbena(zice ca e gelos,daca ii dau motiv) ! Un gest deosebit, pt. ca nu prea ii sta in fire.
Elena si Ana, m-ati facut sa plang cu povestile voastre despre copiii bolnaviori sau abandonati. Copiii sunt slabiciunea mea, mostenita de la mama, cred. Sau asa sunt toate scorpiutzele, iubesc copilasii, pur si simplu ?
Aditza, bine ai venit ! Sedere cat mai lunga si placuta !
Nu vrei sa-ti trec datele nasterii, pe lista ?
Va doresc o zi cat mai frumoasa, chiar daca afara este innourat !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Hai ca mesajul nu era sters,nu-mi aparea mie..

II dau fetei sa manance ,apoi plecam,ca am o sedinta de informare,o las cu o matusa,sa vedeti circul..

Barbatul meu a spus ca nu e surprins ca l-am mintit,de fapt niciodata nu m-a intrebat si nu am gasit prilejul sa-i vorbesc despre placerea mea.In plus inainte nu mi se parea important. I-am explicat mai multe,a spus ca a inteles tot,acum sa vedem.Dk trecem si peste asta ,merita sa-i dau o sansa ca e intelegator si solidar.

Mai vorbim pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Nu pot sa ma abtin si sa nu spun Nina ca te felicit pentru fericirea voastra.Se pare ca sunteti printre putinii norocosi care si-au gasit jumatatea.Ma gandesc ca si eu am trait o frumoasa poveste de dragoste timp de aproape 8 ani si i-am dat cu piciorul.Nu stiu o fi fost soarta,sau poate eu nu intelegeam atunci ca asa ceva nu gasesti oricand ,oriunde,sau...?Si ma iubea mai preus de orice!

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisadi spune:

Buna fetelor,
va multumesc mult pentru primerea voastra calduroasa(Syd, emma27, HelleneC, Anina_n, Ana69, etc) si dupa cum bine spunea Iri si Iris, deja ma simt mai bine, si vorbesc sincer. Sunteti niste dulciti.
Syd: . Nu sunt mamicuta,, dar tare as mai vrea un . Acesta este unul din subiectele noastre delicate , la care al meu 'sotior' imi taie scurt "cand v_om avea o casa a noastra". Sincer, ma face sa cred ca niciodata, deoarece aceasta esta aproape imposibil sa se realizeze. si cand mai vad ce se intampla in tara: Abonamente gaz, curent.......... o intreaga nebunie. Dar cu VOI sigur o sa trec mai usor peste astea. Si sper ca, cat de curand sa va pot anunta ca voi fi mamicuta. Felicitari ca ti-ai luat inima in dinti si ai spus ce simti. Mi-a placut faza cu mailul. Cred ca o sa te copiez. Se poate ??
Anina_n: Ca ai o casnicie frumoasa, eu personal am numai de invatat din asta. Imi dai sperante. Sunt de acord sa ma treci si pe mine in tabelut: Data nasterii 19-noiembrie 1977. Mercic.
Sincer fetelor eu imi iubesc sotul foarte mult(poate prea mult), dar de multe ori stau si ma gandesc daca noi o sa reusim impreuna. El este o fire calma si cugeta orice gest, pe cand eu sunt mai spontana, imi place foarte mult sa traiesc viata din plin. Iar, al meu pana nu se gandeste de 1000000 ori daca sa faca ceva, nu face.
Aaa si altceva care ma calca pe nervi, daca intarzii niciodata nu ma intreaba unde am fost sau cu cine am fost. Nu stiu ce sa fac, cum sa reactionez. Cateodata ma face sa cred ca el vrea doar si mancare.
Hai ca m-am luat cu vorba si eu trebuie sa merg la cumparaturi.
Pupici si pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Dragelor,am lipsit si eu doua zile (ca am stat sa invat cu Ada pentru teza la romana)si s-au umplut deja trei pagini...nu prea mai fac fata sa va retin povestile,asa ca am inceput sa-mi iau notite pe hartie inainte de-a scrie mesaje de raspuns.Oricum,incerc sa raspund mai ales la subiect decat la persoana,ca sa nu va incurc!
Ema si Ana:toata lumea e innebunita dupa ochi albastri si toti isi doresc copii cu ochi albastri.La mine in familie si mama si tata si fratele meu si toti bunicii au si aveau ochi albastri.Asa ca nu mi se parea ceva nemaipomenit..dar pentru ca toti din familia sotului(unde nimeni nu avea ochi albastri)isi doreau nepoti cu ochi ca mine,am zis si eu ca ar fi bine...dar nici una din fete n-a iesit asa.In schimb Ioana a iesit cu parul cret(ca Bogdan),ceea ce nu ma gandeam si acum mi se pare nemaipomenit lucrul asta si nu mai contenim sa ne miram de parul ei(la mine in familie toti au par nasol sau deloc).
Iri:bravo cu ideea de laude!Sa ne mai simtim si bine,sa vedem si partea plina a paharului.Eu ii multumesc zilnic lui D-zeu(sau Mamei Natura-cine o fi acolo sus si ne iubeste)pentru tot ce am si in special ca am doua fete normale si sanatoase(ca e atata suferinta pe Pamant),ca avem ce manca si o viata decenta si ca suntem si noi si parintii sanatosi sa le ducem pe toate.Ca celelalte se rezolva mai mult sau mai putin.
Si eu ma pot lauda ca am avut parte de excursii, mai ales ca nu am fost eu cea care mi-am dorit(nu sunt fan excursii pentru ca nu suport drumurile lungi si nici nu-mi place sa fac bagaje).Am fost in Rusia in '89,in Spania,Franta,Portugalia,Maroc,Andorra,Italia(toate intr-o excursie fantastica de o luna cu autocarul in '96),in India('99),in Austria('00 si '01),in Thailanda('98),in Turcia('00 si '03),Dubai('01).Dar eu de-abia astept sa ajung la "2Mai" in fiecare vara(ce fraiera!)
Ar fi misto ca fiecare din noi sa povesteasca asa ca Ana(parca) si Syd viata ei de familie,asa ca sa stim cat de cat una de alta.Mie mi-ar placea sa va ascult povestile...Si mai mi-ar placea sa facem o lista cu zodiile sotilor nostri!Ema si Iri au soti raci,Nina si cu mine avem soti scorpioni ca noi.Restul n-am retinut...Mie personal nu mi-au placut niciodata barbatii din berbec,din leu si din sagetator.In schimb mi s-au parut cuceritori barbatii din Balanta(I),Varsator(II),Fecioara(III),Capricorn...Voua?
Mi-am gasit pareri comune cu Syd (nu-mi place sa gatesc,barbatul meu e tot un secretos si un dornic de hoinareala cu prietenii,cand pleaca nu-mi fac griji ca i s-a intamplat ceva ci ma gandesc pe unde pierde vremea,incerc sa fiu indiferenta dar nu rezolv nimic cu asta,mai mult ma departez)si cu Carmen(imi plac limbile straine-desi n-am facut engleza,dar am fost redactor la Editura Academiei,mi-ar fi placut sa lucrez cu copiii mici dar nu cu cei de liceu(care sigur m-ar fi intimidat),intotdeauna imi gasesc ceva de facut sa nu ma plictisesc)
M-a impresionat povestea lui Hellene,nu mai repet-tot ce ati scris in legatura cu asta mi se potriveste si mie.Sunt cu tot sufletul alaturi de tine si te admir pentru ceea ce faci!
Ana-in legatura cu dramuirea banilor comuni,nu toti barbatii reactioneaza ca al tau la "strans cu usa".Al meu tine casa(cum se spune)si nu-i convine sa-l iau la bani marunti cand e vorba de cheltuieli,imprumuturi,investitii.Si el e un secretos si daca ii spun ce ai spus tu (cum am facut-o de multe ori)se rasteste la mine.Ar vrea sa fiu de acord cu hotararile lui,sa fiu alaturi de el chiar si cand o da in bara!Dar face multe cheltuieli fara rost si in urma unor hotarari luate in graba si nu ma pot obisnui cu asta, asa ca ies des scantei pe tema asta.E adevarat ca el castiga banii, dar ii si cheltuie pe cei mai multi.Eu sunt mai modesta (la cheltuieli,vorbesc!)
Ana(in alta ordine de idei)Am citit undeva ca scorpionii iubesc mult copiii dar nu prea au grija de ei.La mine se cam potriveste-copiii mei au ce manca, au ce imbraca,dar nu stau dupa ei cu ora fixa de masa,de culcare, de spalare.Le-am sterilizat biberoanele prima luna, dupa care am lasat-o mai moale,le fierbeam cand mi se parea ca au nevoie de asta..in rest le spalam normal,foarte bine.Cu hainele la fel.Le-am sterilizat prin fierbere sau calcare doar prima luna,apoi le-am spalat normal.De umblat,le-am lasat sa umble pe jos prin casa cat au vrut.Incercam sa tin cat mai curat, dar in nici un caz n-am stresat pe nimeni care intra la noi in casa pentru asta.Eu am facut biochimie si stiu ca e bine ca oamenii sa ia contact si cu atmosfera in care traim ca sa isi construiasca imunitatea.Nu inseamna ca trebuie sa aruncam copiii in zapada dezbracati ca sa vedem daca supravietuiesc,dar nici sa-i crestem sub clopote de sticla...Eu am crezut ca e mai important sa ne petrecem timpul cu ei si de aceea aproape peste tot le-am luat cu mine.Dar am prietene in scorpion care sunt foarte grijulii cu orice,sterilizeaza tot si la cei 3-4 ani ai copilului,calca toate rufele,stau cu ochii pe copii ca pe butelie...Voi sunteti de acord cu asta?
Aditza-bun venit si vino mai des!Spune-ne povestea ta!
Iri,care e povestea ta de dragoste? Ne-ai spus cate ceva dar nu stim amanunte...si eu mor de curiozitate!
Cred ca v-am plictisit destul!Va pup si mai revin cat de curand!Nu scapati asa usor!

Michi

Mergi la inceput

Se-ngroasa treaba pe-aici Chiar ca ne inmultim si ma incurc in idei si in povesti. Trebuie citit si raspuns,in fiecare zi ca sa tii firul,chiar de doua ori pe zi.
Nu ca mi-ar parea rau..

Noi abia am intrat,nici nu m-am spalat pe picioare ca puuuuutde la pantofi si am sarit pe calculator.
Am fost la o sedinta de informare despre un bilan personal,unde te indruma sa-ti recunosti calitatile,competentele si personalitatea. Pana la urma voiam sa-l fac dar e abia la sfarsitul lui august,pierd toata vara.Pe de alta parte as mai sta cu fi-mea pana intra la scoala,azi cand am lasat-o urla ,de jos o auzeam.S-a calmat cateva min mai tarziu,a sunat-o si taica-su.In doua ore eram inapoi.Dk mereu am luat-o cu mine peste tot,suntem nedespartite,acum sufera

Michi nu stau cu ochii pe ea ca pe butelie,nici nu face prostii.Dk ma joc cu ea bine,dk nu se joaca singura.Cand e cu frate-su face balamuc in casa,jucarii peste tot,asa le las pana ce pleaca si vine ziua de luni,a curateniei. Barbatul a zis de doua ori ca e balamuc,doar niste pernute nepuse la locul lor,aiurea,era curat.De-atunci aranjez pernutele inainte sa vina,ascund repede ce-i in mijlocul casei si gata

Fetei mele nu-i place sa se murdareasca,ei,nici sa intre in noroi,ii e frica si de zapada.La gura se sterge dupa fiecare imbucatura.Murdara pe maiini se spala.Ce-i drept nu prea o las sa se tavaleasca pe jos prin magazine.

Barbatul meu e balanta.Daca m-as lua dupa zodiac n-am avea absolut nimic in comun.

Eu nu-mi gasesc nimic de facut cand ma plictisesc.Ma plang ca n-am nimic de facut.Ori dorm,ori pierd timpul degeaba.Sunt cam puturoasa din fire.

Aditza poti sa ma copiezi ,de ce nu,e un mod de exprimare.Vine el si bb..dk afla ca esti insarcinata il pui in fata faptului implinit,nu trebuie sa se mai gandeasca

Nina numai vazand felul in care scrii(punerea in pagina) ,imi imaginez visatoarea si vesnica indragostita.Numai pe tine nu te aud plangandu-te ,urmata de Monica.

"Ana si Emma,de ce nu vine si sotul meu asa pe neasteptate sa ma pupe si sa-si doreasca dragoste,de ce nu-mi spune ca ma iubeste si o face de drag?Voi chiar ca nu stiti ce faceti!"

si eu,si eu Iri i se mai intampla sa treaca pe langa mine,dk fac figuri sa ma pupe cand calc.Ma uit la el:ei ce i s-a intamplat? asa e de neobisnuit.

Ana sa mor dk stiu sa gatesc o mai fac si eu ca cer gurile infometate,mai ales pt copii,ma mai uit pe cartea de bucate dar mi se intampla sa nu gust mancarea.Odata i-am facut sos pt spaghete barbatului,cu carne tocata.Asa eram de ametita ca i-am scazut tot sucul de rosii,i-am servit numai carnea ...Gustul era bun dar trebuia sa fie sos cu carne nu carne cu sos.Si multe gafe. E imposibil sa nu arunc mancare cand gatesc eu. Mai am o boala sa arunc tot ce-i in frigider,perimat sau mancare gatita.O data si gata la gunoi. Bine ca asta-i boala grea,eu as arunca tot ce nu-mi mai foloseste,lucruri bune.

Cu banii il las in pace,o las pe seama necasatoriei.Daca as fi fost maritata as fi insistat sa-mi spuna ce bani avem,pe ce-i cheltuim mai intai.

Sa stiti ca eu ma aseman prea mult cu barbatul meu si sunt geloasa pe el,pe tot ce face si eu nu pot.Suntem tacuti,gelosi,posesivi,cheltuitori,petrecareti,iubim cpoiii dar sa nu ne ocupam de ei(eu doar de fi-mea,nu altul),ambitiosi,razbunatori,lenesi acasa.Si eu care ziceam ca n-avem nimic in comun..hi hi Nascut pe 21 oct ,la granita cu scorpiile.Cred ca l-au intepat un picE pana pe 22 balanta?Sa-i caut si lui ascendentul.,Are si el o trasatura caracteristica ,super eleganta,bunul gust,si cantarirea pro si contra pana ce se decide ce face.Dk reuseste sa se decida..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari scorpiute,
Mai ,dar ati scris...

Ema,incep sa cred ce scriai tu anterior:cred ca suntem cam reci....oare? Ma,poate ca noi nu intelegem "infuziunile"astea de dragoste din partea lor,mai stii?!Eu nu zic ca nu imi place treaba asat cu venitul si luatul in brate asa hodoronc-tronc...Dar as prefera s-o faca cand nu am nici o treaba....Vorba Ninei,poate se manifesta asa din cauza ca avem mainile ocupate si nu putem reactiona prompt....Ce ma distreaza chestia asta!
Monica,m-ai molipsit si pe mine cu entuziasmul tau numai citind ce ai scris....Nu asa ca e mai bine cand stiti cum cheltuiti banii?Cel putin la noi,daca e sa dam banii pe prostii,macar ii dam impreuna si nu mai trebuie sa gasim justificari si sa ne certam.Pupici la rasfatica de Ruxi...Ai sa vezi cum e cand vrea si ea sa scrie ca tine...Sau deja aveti"divergente" pe tema asta amandoua?!
Hai ma Iri,ca nu sunt rea....N-am vrut sa scriu ca chiar sunt o scorpie,dar eu cand fac ceva,fac cu simt de raspundere si daca sunt un pic deviata de la ceea ce fac,parca nu mai iese cum vreau eu...De aia ziceam ca prefer sa ma dragosteasca Marius cand stau degeaba si nu cand tai legumele pentru ciorba sau spal vasele...Pupici tie si printesei tale...
Nina,ce frumos ai scris de tine si sotul tau...Bravo tie!Te admir si sa dea Domnul asa sa ramneti o mie de ani!Iar cu copiii....pe mine chiar m-a marcat etapa aceea din viata mea.Aveam doar 23 de ani atunci,acum am aproape 37,dar nu cred ca voi uita nici la 70 de ani intamplarea aceea,de ma tine Dumnezeu pana atunci.Cred ca scorpionii sunt indragostiti de fiintele astea gingase numite copilasi.Din cati scorpioni cunosc toti sunt atasati la maxim de copilasii lor si toti sufera daca aud de necazul unui copil....Uite,chiar in seara asta,in timp ce compuneam aici,a batut la usa un baiat sa ceara bani pentru un copilas de vreo 1 an si ceva, cu paralizie cerebrala...Am dat 50.000 lei si mi-a dat si chitanta...Spunea ca banii se aduna si copilasul face tratament in Ungaria.Cumplit!
Syd,iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu!Bafta!
Aditza,mi se pare mie sau sotiorul tau e un pic egiost?!Te vrea numai pentru el?!Si eu cred ca daca nu te ia la rost pentru intarzieri si altele,inseaman ca are incredere in tine.Crede-ma Aditza,eu am avut un sot care trebuia sa stie tot,nu aveam voie sa plec la o prietena fara sa ii dau raportul si...multe altele.Nu are rost sa ma intind acum cu povestea.Eram terorizata!Imi era frica de el.Acum,cu Marius e cam ca la tine.Atat ca mie mi-a intrat in sange sa spun unde ma duc si ce fac.Ii place ca discut cu el asa....Iar el face la fel...E asa simpatic cand merge si se intalneste cu cineva.....abia asteapta sa vina acasa si sa imi povesteasca....Ma suna de pe drum si incepe si imi face rezumatul....Poate ca sotul tau e si un tip mai preocupat.Lasa-l asa.Ce?nu e bine cu liniste in casa?
Michi,fetele tale sunt SU-PER-BE !!!!Creata ta mititica e bestiala!Cand am vazut poza ei prima impresie am avut ca cea mica e mulatra.Se pare ca nu priveam eu ecranul corect.Si apropos de soti:tatal lui Alex era berbec.Ne era bine in pat,in rest ideile noastre de viata nu erau "congruente".Marius este in gemeni si cu toate astea e minunat felul in care ne respectam si ne intelegem.Cred ca si experientele noastre anterioare au ceva de spus.Iar cu sotul secretos...imi pare rau!Nu stiu ce sa zic!Aici sunt blocata.Si la chestia cu copiii....mai nimerit in plin.Si eu fac exact ca tine si mi se pare ca fac bine.Si eu am fost crescuta la fel cum scri tu si parintii mei nu erau scorpioni:tata era capricorn ,iar mama in pesti.Si datorita acestui gen de crestere am stiut sa ma descurc singura devreme in gospodarie si chiar...in viata.Mama a murit cand aveam 22 de ani,iar surorile mele aveau 17 ani.A trebuit sa iau haturile casei in mana.Apoi cand s-a dus si tata in 1998,chiar daca eram ceva mai batrana si femeie la casa mea...tot a trebuit sa ma ocup de surorile mele o perioada,pana au trecut de socul ramanerii singure.Asa ca eu sunt foarte de acord cu metoda ta de a avea grija de copii si nu mi se pare deloc ca ar fi neglijenta sau ca nu as avea grija de ei.Deci nu sunt de acord cu statul cu ochii pe copii ca pe butelie,iar faza cu curatenia extrema....ptiui!...nu,nu,nu...Pupici la fetele tale frumoase...
Dragelor,va pup pe toate si abia astept sa citesc ce ati mai scris...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

fetelor,sunt iar obosita.ca de obicei,joi,dupa ce vin de la serviciu,curatenie generala.m-am saturat sa fiu mama singura si cu sot in week-end.
monica, si mie imi spune sotul ca mai mult cheltui decat produc,dar recunoaste totodata ca fara mine ar fi mort,asa ca.......oricum nu ma deranjeaza f mult situatia asta.dc as face si eu ce-mi place,as fi in al noualea cer.fara regrete...multumesc pentru urari,sa fie....cat despre monetar,mi se pare normal ca amandoi sa stim care e situatia in orice moment.pana la urma muncim pentru familie,orice alta cheltuiala treb justificata cu varf si indesat.exista vreo scorpiutza care sa nu vrea sa detina controlul??
vai,iri,dupa atata abstinenta saracul si indiferenta din partea ta,ori o sa se faca eunuc,ori o sa sara pe tine,de nu o sa-l mai suporti.sa stii ca nici cand e prea insistent nu e bine.ne-o placea noua sa fim cucerite,dar in fond suntem niste seducatoare,asa ca din cand in cand ar tb sa ne lase libertatea de a face si noi primul pas.de fapt,odata i-am spus ca dc nu ar fi asa insistent,as avea libidoul mult mai mare.si s-a conformat.aproape am sarit pe el si l-am intimidat.de-atunci a zis ca mai bine insista el,decat sa-l inhib.se simte mai barbat.ma conformez,drept urmare.
impresionant,nina.azi i-am spus sotului sa-mi aduca flori de unde stie.dc nu are intiativa,macar sa am eu grija sa fie atent.sunt curioasa dc o sa se conformeze.anul asta nu am avut deloc liliac in casa,nici lalele.si de-acum se trec....parca simt deja miros de liliac,am noroc ca am deodorant de camera cu miros din asta.
mai,syd,eu ma miram cat de intelegatoare esti tu.dar vad ca te potrivesti cu mandrul tau.cum sa nu se simta lezat de faptul ca mimezi sau nu???
aditza,sa stii ca exact contrastele se atrag.decat sa fiti amandoi impulsivi,mai bine asa.cat despre bebe,cand nu te-astepti vine.ce el treb sa stie prea multe???se mai intampla accidente...cand o sa vreti,o sa va chinuiti sa-l faceti si un om presat de timp,nu face treaba buna.
michi,mi-am dat seama ca eu as putea sa spun in doar cateva randuri relatia noastra de aproape 9 ani.desi locuiam intr-un oras mic,ne-am cunoscut decat inainte de bac,desi fiecare faceam liceul in alt oras.cand l-am vazut,am simtit ca nu e ceva in regula,caci parca era un deja-vu.el ,la fel.am fost buni prieteni,in perioada de pregatire pentru facultate.el a luat la acedemie,eu am picat a doua sub lista.mi-a spus ca sunt prea proasta,m-am suparat f tare.de revelion,ne-am intalnit si l-am invitat la revelion,caci mi se parea mascariciul ala bun de companion,fara obligatii.dar ne-am cuplat.el a plecat dupa 3 zile si am continuat timp de 5 ani relatia la distanta.ne vedeam doar in week-end sau vacante,timp in care am facut si eu facultatea.am terminat,am facut casatoria civila si am hotaat sa plecam la bistrita,satui de bucuresti.dupa trei luni,am ramas insarcinata,iar cand fata avea un an,am facut si casatoria religioasa.bine am trecut prin experinete de tip irak,afganistan si deja suntem parca mai batrani cu 10 ani.cam atat.vai,cat m-am intins!!!!!!!!scuze mult,fetelor,pentru telenovela.am uitat faza cu socrii care nu vb cu noi,pentru ca ne-am casatorit.asa ca suntem singurei,tare departe de casa si nebuni rau la cap.dc nu am avea copilul nu ar fi o probl,dar.....

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput