La noi, la Galati sa veniti! (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Incercam pe vineri, eu as putea veni daca se intrunesc cateva conditii de plasat copiii.
Stie cineva cum e la Restaurantul Grecesc, din Tiglina 1?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetelor!!
Se pare ca iarasi urmeaza o intalnire la care nu pot veni.De astazi am musafiri care stau pana duminica avand in vedere ca maine e ziua mea .
Laura te-am vazut ieri cu familia . Ma innebunit Daria cu fustita ei de blugi. Deja fascinase multa lumea prin jur.Am vrut sa te opresc dar nu am avut tupeu. Deh..erai cu sotul.
Poate data viitoare.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ele, pai se poate ?!? Sotul meu are fata de terorist afgan e drept, dar trebuia sa nu te sperii. Data viitoare sa vii sa ma bati pe umar , ca la mine nu-i nici o speranta, sunt si putin cam chioara de felul meu si nici nu am memorie. Pacat ca nu poti veni la intalnire ca sa ne cunoastem. Dar pentru cazul in care as recunoaste pe cineva mi-am pregatit si scenariul ( va spuneam eu ca sufar de scenarita ) : as conduce-o pe Daria catre bebelusul respectiv mamica lui, si as spune "in sfarsit te vad si pe viu Denisa. " Inteligenta replica nu ??!! Am multe stoluri de pasarele, si din pacate nu-s calatoare !
Ma bucur ca ti-a placut fusta Dariei. A avut mare trecere chiar si la necunoscuti, am cumparat-o intr-o doara "ca sa o poarte cand va fi mai mare ", iar acum o imbrac cu ea aproape in fiecare zi .
I-am facut ieri si poze, dar colegul care mi-a imprumutat aparatul a uitat sa-mi aduca si cablul si nu pot sa le descarc. Uite, vezi faceam si poze la bebeline.
M-am intalnit in schimb cu Antonia si Daniela zilele trecute, ne-am jucat, am facut schimb de jucarele..

Inca nu va pot spune daca vin diseara, vinerea sotul are program de footbal, dar daca ploua poate nu se mai duce si il las cu Daria.
Vorbim noi pana la patru cand plec acasa.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

vilma Despre restaurantul grecesc din Tig I am auzit lucruri foarte dragutze. Colegele mela au sarbatorit acolo 8 Martie si au fost foarte incantate mai ales ca au avut program de striptis masculin , in timp ce eu stateam acasa cu fata
Ele Dar musafirii tai nu stiu ca ai bebelina si trebuie sa te protejeze?? Si pana duminica?? Eu nu stiu daca as fi acceptat, asta daca NU ar fi fost vorba de mama. Dar pe mama as fi exploatat-o! Sa stea cu fata ca sa iau si eu o gura de aer. Dar ce vorbesc eu aiurea???? Fiecare le stie pe ale lui!

Se pare ca iar au inceput ploile si tot asa va fi tot we. Iar daca iese un pic soarele, sa iesim cu bebelinii, este clar ca va fi ud iar ei vor deveni niste mici .

Deci, cine este pentru o cafea??? Fac cinste!!!!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Liliac, imi pare tare rau dar nu pot sa-ti accept invitatia la cafea. Se pare ca sotu si echipa lui au gasit un teren acoperit pentru fotbal si deci nu am cu cine s-o las pe Daria. Va doresc distractie placuta.

LA MULTI ANI !LA MULTI ANI !LA MULTI ANI !
Liliac
Ele
Liliana29S

Sa fiti sanatoase, iubite, copiii sa va fie cuminti si intelegatori, sotii tandri si harnici.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Asta e, deci saptamana asta nu ne vedem

LauraFlo Multumim pentru urare, dar tin sa precizez urmatorul aspect: am cautat etimologia numelui meu si se pare ca Liliana este un diminutiv de la Elisabeta, deci nu are nimic in comun cu Elena.
Oricum primesc felicitarile chiar daca nu le merit.
Saru'mana!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Eu am venit foarte tarziu azi. La mine e destul de greu sa programez o iesire la cafea dupa ora 18. Nici macar nu mai beau cafea la ora aia. Trebuie sa gasim o ora convenabila.
Va urez we placut si sarbatoritilor, sa traiasca, sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

vilma Ipotetic vorbind, este vorba de cafelutza...la ora (sau dupa ora 18). Inventam si noi "cafelutza de la 6" in loc de "ceaiul de la ora 5" al englezilor.

Mai, asa de rau imi pare ca acest we a fost mohorat si a plouat in atat de multe reprize incat nici n-am reusit sa ma dezmeticesc. Nu am iesit deloc din casa cu toate ca ne doream foarte mult sa mergem la circ.
Se anuntza astazi o temperatura ridicata, asa ca sa ne faca in ciuda. Nu se poate sa lucram in we cand este urat si sa stam acasa in cursul saptamanii cand este cald si frumos??

Va si va doresc o saptamana minunata!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Am inteles. Oricum, eu n-am cum sa las copiii dupa ora 18, ca abia ii preiau la ora 17. Asa ca sunt condamnata . Am mai incercat varianta cu stat la terasa cu copiii, dar nu e o optiune de luat in seama, e calvar.
Asa ca tot cu copiii, vreau -nu-vreau, la purtator. Eu o sa ajung ca maimutele alea care-si poarta puii in spinare tot timpul....
sau ca un cangur.
Hai, sa nu ziceti ca nu v-a placut ziua de azi, mai o rapaiala mica, iarasi soare, cald.....
Deci, daca are cineva posibilitatea, eu as iesi la o cafea pe la ora 14. Se aboneaza careva?

Mergi la inceput

vilma, din pacate majoritatea dintre noi prestam in campul muncii . Eu, spre exemplu, muncesc cu drag si spor...pana pe la ora 15-16. Asa ca in general, ajung acasa, pregatesc cateceva, vine sotul la 17:30 (cel devreme), mancam si apoi imi iau liber la cerere.
Nu stiu altii cum sunt dar la noi asta-i ritual. Si nu ma abat deocamdata de la reguli ca am dus o munca de lamurire de cateva luni de-a reusit si-al meu sotz sa ajunga atat de devreme acasa iar singurul lui moft este sa mancam impreuna pana aducem copilul. Cica sa ne tihneasca...

O zi buna!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput