La noi, la Galati sa veniti! (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI !LA MULTI ANI !LA MULTI ANI !

BEBELUSE
BEBELINI

Sa fiti sanatosi, copilaria sa va fie linistita si fericita !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Vai Vera chiar ca primavara asta nestatornica si-a pus amprenta asupra sanatatii copiilor nostri. Sa stii ca extrasele pe baza de catina sunt foarte bune, sora mea ea sub forma de capsule tot pentru marirea imunitatii. Ai luat legatura cu doctorul de care spunea Vilma ? Pe 10 si 13 iunie am liber si as face si eu o programare sa ma duc cu Daria. Chiar un ortoped bun aveti ?
Liliac, turca noastra cu copii trebuie amanata. Condititi meteo nefavorabile !
Alinam, am vazut-o pe Diana cu bebeul la plimbare , era cu toata familia .
Liliana, tu ce faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hello, fetelor!
Ne mai tineti minte?
Am disparut din motive obiective(bebelina a fost bolnava si mami a tras-o serios cu durerile facerii...de masele de minte)
Totusi, v-am citit si am vazut ca v-ati intalnit! Vreau si eu la cafeluta(fara cofeina, ca alaptez!)

Cookie si bb Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

La multi ani la toti copiii, sa creasca mari si sanatosi!!!
Denisa mea e maraita si nu stiu motivul, or fi sau nu dintii, habar nu am si nici nu-mi mai dau cu presupusa.Deocamdata mananca bine, nu are febra numai ca are momente cand nu te mai intelegi cu ea ( va dati voi seama cum ne intelegem noi ).
Laura , Alina inca e in concediu dar e bine si ii creste burticutza.
Vera sanatate multa la copilasi. Of, eu nu stiu cum va descurcati cu doi mai ales atunci cand sunt bolnaviori. Mame eroine!!
Ce le-ati luati cadou la copii fetele?? ca eu habar nu am, sunt in plina criza de idei.
va pup ca s-a trezit.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

La multi ani copilasilor nostrii, sa ne traiasca, sa fie sanatosi si sa ne aduca multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani!!!

vin si eu si urez mai tarziu tuturor copiilor, multa sanatate si o copilarie cat mai linistita.

Am ajuns si eu mai tarziu pentru ca de dimineata umblu si eu prin medici.
I-a aparut Andrei o iritatie urata pe burta si pe spate, parca-i batuta cu urzica. Nu m-am alarmat prea tare dar am ajuns la concluzia ca-i mai bine sa o vada un doctor, sa nu fie vreo boala a copilariei, noi sa nu stim si sa o transmitem si altora...sau stiu si eu ce intoxicatie nasoala cu toate ca am luat meniul in urma sa vedem cam de la ce ar fi...nimic dubios...
Asa ca fii-mea a facut eruptia asta nasoala de la...caldura!! Asa ca de-acum iar trecem la bai cu amidon. Noi am mai avut un episod anul trecut si se pare ca asa va fi ori tot timpul ori pana mai tarziu...cand nu s-o mai agita atat.
Mai, faza este ca am stat o gramada la coada la medic...si-mi venea sa ma dau cu capul de pereti...dar asta e!!

Se pare ca vremea nu tine cu noi asa ca noi nu iesim azi decat putin prin preajma.
Cadouri nu ii iau cine stie ce asta pentru ca INCA nu stie, dar v-am spus ca am luat de luni cateceva pt. ea...si cred ca-i suficient.
Plus ca marele ei cadou este un tub de Atoderm pe care am dat 400 mii.

Va si va doresc distractie maxima.

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Am ajuns pe pagina trei ! Rusinica ! Ce faceti de nu sunteti pe aici ?
De fapt cred ca si voi aveti probleme cu site-ul, ue ma chinui de la opt sa deschid trei pagini !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

Buna fetelor,
Ma bucur ca v-am descoperit.Eu am o fetita de 3 luni si jumatate-Tania.
Verutzasa stii ca despre dr.Vedes pe care ti-a recomandat-o Vilma am auzit numai de bine.Am o prietena care de cand isi urmareste copilul la ea nu ia mai dat nici un antibiotic,doar remedii homeopate.
Si eu vreau sa-mi duc fetita la ea dar cand o sa mai creasca putin.
Ea are cabinet particular in Tiglina la A-uri,nu stiu la care,dar are reclama publicitara care se vede din strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Imi cer scuze ca am uitat de voi, din motive obiective totusi.
Doctorita Vedes are cabinet particular la care nu consulta decat cu programari, altfel n-o gasiti pentru ca are garzi si un program aiurit la spital.
Telefonul mobil al dansei: 0723.249.217
Sfaturi pentru a fi cu lectia invatata la dansa, ca totul sa mearga struna: trebuie sa va notati sau sa stiti foarte bine simptomele copilului. Doctorita va intreba ce fel de tuse are copilul, momentele cand are crizele de tuse, daca a facut febra, cat?, ce i-ati dat pentru febra, cantitati, ore, ce alte medicamente mai ia, ce vitamine, ce ceaiuri bea, ce preferinte are, la dulce de ex., ce afectiuni ati mai tratat recent....etc,etc,etc...
O consultatie dureaza cam in jur de o ora (una medie spre scurt, ca am stat si cate 1,5 ore la dansa). Vorbeste foarte mult, foarte interesant, ar fi bine sa va luati un sot sau bunica cu voi, care sa mai fie atent la ce spune, daca voi sunteti ocupate cu imbracatul copilului, sau dupa consult, sa iasa cu el afara si sa ramaneti mai linistite.
Am trecut in iarna prin niste episoade de cosmar, pe rand au fost bolnavi, cand Anca, cand Tudor, cred ca ne tine minte ca eram ca la nebuni.
Gitana, bine ai venit in grup, imi este cunoscut numele fetitei tale, de la o prietena, Gianina (tot fetita, si cred ca varsta apropiata, daca nu m-am rablagit cu capul..)

Liliana, si lui Tudor i-au aparut niste blānde pe piele, asa din senin. Aria de raspandire: pe fatza, pe brate, genunchi si glezne, la membre in special spre articulatii. N-a manact nimic special, am pus pe seama ba a laptelui (care e tot praf, si tot marca pe care o bea de un an), ba a bananelor...nu mai stiu, cert e ca i-autrecut de la sine, l-am uns cu tinctura antipruriginoasa (stiam de la Anca, ca si ea facea asta de la caldura). Acum i-au trecut.
Cadouri de 1 iunie n-am luat la copii, caci le-am luat cu ocazia lui 25 mai...{anticipat se pune?)
Laura(flo), ortoped bun cauti? eu nu ti-as recomanda pe nimeni din Galati, sorry. E o tipa mai tinerica, Nita (cu tz) la policlinica din spatele fostului spital de copii din Tiglina, la Galiatzatos, din pacate are aceleasi idei cu putzicile de baieti care trebuie decalotate, astfel incat eu am renuntat sa ma duc SI la ea. Am mai fost cu fetita la doctorul Dimitriu de la Spit. de copii, ai putea sa incerci o parere la el, nu e un doctor slab, dar nu mi se pare ca si-ar da interesul foarte mult, mi se pare si foarte repezit. Si face parte din grupul doctorilor care nu accepta opinia pacientului sau a mamei lui.
Va pup si sper sa nu aveti nevoie de medicamente, ca la ce cozi am vazut cam pe la toate farmaciile din oras....doamne!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

Vilma ne-ai ghicit...eu sunt Gianiana.
La dr. Dimitriu am fost si eu cu fetita mea care a facut un flegmon in zona inghinala.Noi am fost la el cu recomandare de la dr. Baciu si mi s-a parut un medic responsabil...bine,trecand peste faptul ca ne-a recomandat Augmentin 7 zile(despre care am auzit ca in Grecia e interzis copiilor sub 2 ani).
Am mai auzit de dr.Duca(ortoped) ca ar fi bun-mi-a spus o prietena care lucreaza in Sp de copii.

Mergi la inceput